- Reaction score
- 1.788
Απάντηση: Single Ended
Γιαννη απο hum οι atma τι κανουν;
Γιαννη απο hum οι atma τι κανουν;
Πριν ανοίξεις το στερεοφωνικό σου, έπαιρνες τα περιοδικά με τα reviews τον μηχανημάτων σου, τα διάβαζες στα γρήγορα για να φτιαχτείς και μετά πατούσες το on.Αλλά όσο και να φτιαχτείς εγκεφαλικά κάποια στιγμή τα κλείνεις όλα και τα βάζεις σε αγγελίες....Άλλες εποχές τότε..
Aχ που είναι εκείνα τα ωραία review μου έχουν λείψει!
Διαβάζαμε τα τεστ και μας έτρεχαν τα σάλια...
Ναι ρε φίλε, ωραία δεν ήταν τότε? Διάβαζες τα review και ταξίδευες, έφτιαχνες ιστορίες στο κεφάλι σου για το πόσο θεικά θα έπαιζε το μηχάνημα!
Χάρη στη διεύρυνση των επιλογών γιά τις πηγές ενημέρωσης και τη γενικότερη εξέλιξη των πραγμάτων,το ΄΄παραμύθιασμα΄΄ τείνει να πουλάει λιγότερο...Πριν ανοίξεις το στερεοφωνικό σου, έπαιρνες τα περιοδικά με τα reviews τον μηχανημάτων σου, τα διάβαζες στα γρήγορα για να φτιαχτείς και μετά πατούσες το on.Αλλά όσο και να φτιαχτείς εγκεφαλικά κάποια στιγμή τα κλείνεις όλα και τα βάζεις σε αγγελίες....Άλλες εποχές τότε..
Tι έγραψε - κάνε ένα overview, τον έχω κάνει ignore μπας και καταφέρω και διαβάσω θέμα χωρίς να μου σπάσουν τα νεύρα! :116:Α ρε Μπουτια ...τους εσφαξες στο.....γονατο
Μήπως η απάντησή σου προς τον Ear αφορά τώρα εσένα;...:126:Tι έγραψε - κάνε ένα overview, τον έχω κάνει ignore μπας και καταφέρω και διαβάσω θέμα χωρίς να μου σπάσουν τα νεύρα! :116:
Με την ΄΄αρρώστια΄΄(με την...καλή πάντα έννοια) που εγκυμονούν συχνά τα ιδιαίτερα ηχητικά μας γούστα,καθίσταται χρησιμότερο το να προσέχουμε να μη μας σπάσουν τα...νερά:204:To πρόβλημα δεν είναι ότι βαριέσαι αλλά ότι νομίζεις πάντα ότι έχεις δίκαιο...Συ είπας...:126:
Σαν να έρθω εγώ ας πούμε να σου πω τι να κάνεις στους ασθενείς σου.
Kαι ποιός σου είπε ότι με πειράζει που με ΄΄πειράζεις΄΄;:126:Έλα μωρέ σε πειράζω! :123:
Α δεν ξέρω, έχεις γενικώς τη φήμη του παρεξηγησιάρη...:143:Kαι ποιός σου είπε ότι με πειράζει που με ΄΄πειράζεις΄΄;:126:
Mε βάση τα όσα έχουν διαδραματιστεί δεν θα έλεγα αυτό,αλλά το αντίστροφο:τη φήμη του παρεξηγημένου:612:Α δεν ξέρω, έχεις γενικώς τη φήμη του παρεξηγησιάρη...:143:
Tουλάχιστον φρόντισε για την υστεροφημία σου!Mε βάση τα όσα έχουν διαδραματιστεί δεν θα έλεγα αυτό,αλλά το αντίστροφο:τη φήμη του παρεξηγημένου:612:
Φροντίζω...την υστεροαφανία μου:137:Tουλάχιστον φρόντισε για την υστεροφημία σου!:142:
"Μα... ήσαν και αυτοί μιά κάποια λύσις..."Φροντίζω...την υστεροαφανία μου:137:
Αυτήν ακριβώς τη σκέψη έχω κάνει και εγώ και προσπαθώ να χτίσω διάφορα συστήματα που θα παίζουν συγκεκριμένα είδη μουσικήςΓια να μπω κι εγω στη συζητηση τελικα ειναι καλυτερα να εχεις παραπανω απο ενα ενισχυτη, ηχειο διαφορετικης φιλοσοφιας και διαφορετικου ακουσματος γιατι το ενα δεν ικανοποιει παντοτε (τουλαχιστο τους περισσοτερους)
Φανταζεσαι κατι αναλογο να κανουμε και για την εικονα? Να εχουμε διαφορετικη τηλεοραση για ταινιες δρασης, αλλη για κομωδιες, αλλη για περιπετεις κλπ.Αυτήν ακριβώς τη σκέψη έχω κάνει και εγώ και προσπαθώ να χτίσω διάφορα συστήματα που θα παίζουν συγκεκριμένα είδη μουσικής