Single Ended

Reaction score
5.614
Στου Γιάννη δεν άκουσα ιδιαίτερο hum.

Σε μένα, με τα Heresy, 99db ευαισθησίας, o Αtma-sphere S30 δεν έχει hum/hiss άξιο αναφοράς.

Και επί 3 να πολλαπλασιαστεί ο θόρυβος, με τα Klipschorn, 105db ευαισθησίας, δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα. Μια δοκιμή θα μας πείσει.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.075
Εννοειται προβλημα δε θα υπαρχει.Αλλα δε θα λεγα οτι ειναι κ οι πιο ησυχοι ενισχυτες που εχω ακουσει....Αλλα σταζουν μελι!!!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.075
Re: Απάντηση: Re: Single Ended

Πριν ανοίξεις το στερεοφωνικό σου, έπαιρνες τα περιοδικά με τα reviews τον μηχανημάτων σου, τα διάβαζες στα γρήγορα για να φτιαχτείς και μετά πατούσες το on.Αλλά όσο και να φτιαχτείς εγκεφαλικά κάποια στιγμή τα κλείνεις όλα και τα βάζεις σε αγγελίες....Άλλες εποχές τότε..

Ωραιος!!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.932
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Single Ended

Aχ που είναι εκείνα τα ωραία review μου έχουν λείψει!
Διαβάζαμε τα τεστ και μας έτρεχαν τα σάλια...
Ναι ρε φίλε, ωραία δεν ήταν τότε? Διάβαζες τα review και ταξίδευες, έφτιαχνες ιστορίες στο κεφάλι σου για το πόσο θεικά θα έπαιζε το μηχάνημα!
Πριν ανοίξεις το στερεοφωνικό σου, έπαιρνες τα περιοδικά με τα reviews τον μηχανημάτων σου, τα διάβαζες στα γρήγορα για να φτιαχτείς και μετά πατούσες το on.Αλλά όσο και να φτιαχτείς εγκεφαλικά κάποια στιγμή τα κλείνεις όλα και τα βάζεις σε αγγελίες....Άλλες εποχές τότε..
Χάρη στη διεύρυνση των επιλογών γιά τις πηγές ενημέρωσης και τη γενικότερη εξέλιξη των πραγμάτων,το ΄΄παραμύθιασμα΄΄ τείνει να πουλάει λιγότερο...

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Single Ended

Α ρε Μπουτια ...τους εσφαξες στο.....γονατο
Tι έγραψε - κάνε ένα overview, τον έχω κάνει ignore μπας και καταφέρω και διαβάσω θέμα χωρίς να μου σπάσουν τα νεύρα! :116:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.932
Απάντηση: Re: Απάντηση: Single Ended

Tι έγραψε - κάνε ένα overview, τον έχω κάνει ignore μπας και καταφέρω και διαβάσω θέμα χωρίς να μου σπάσουν τα νεύρα! :116:
Μήπως η απάντησή σου προς τον Ear αφορά τώρα εσένα;...:126:
To πρόβλημα δεν είναι ότι βαριέσαι αλλά ότι νομίζεις πάντα ότι έχεις δίκαιο...Συ είπας...:126:
Σαν να έρθω εγώ ας πούμε να σου πω τι να κάνεις στους ασθενείς σου.
Με την ΄΄αρρώστια΄΄(με την...καλή πάντα έννοια) που εγκυμονούν συχνά τα ιδιαίτερα ηχητικά μας γούστα,καθίσταται χρησιμότερο το να προσέχουμε να μη μας σπάσουν τα...νερά:204:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.932

Α δεν ξέρω, έχεις γενικώς τη φήμη του παρεξηγησιάρη...:143:
Mε βάση τα όσα έχουν διαδραματιστεί δεν θα έλεγα αυτό,αλλά το αντίστροφο:τη φήμη του παρεξηγημένου:612:

Reaction score
11

Mε βάση τα όσα έχουν διαδραματιστεί δεν θα έλεγα αυτό,αλλά το αντίστροφο:τη φήμη του παρεξηγημένου:612:
Tουλάχιστον φρόντισε για την υστεροφημία σου!

:142:

Reaction score
249
Απάντηση: Single Ended

Για να μπω κι εγω στη συζητηση τελικα ειναι καλυτερα να εχεις παραπανω απο ενα ενισχυτη, ηχειο διαφορετικης φιλοσοφιας και διαφορετικου ακουσματος γιατι το ενα δεν ικανοποιει παντοτε (τουλαχιστο τους περισσοτερους)
Επισης θα ηθελα να προτεινω κατι που ισως εχει ξαναπροταθει ενα δισκο-εργο που το εχουν πολλοι απο εμας αδιαφορο αν ειναι καλη ή κακη εγγραφη να πουμε πως ακουγεται στα συστηματα που εχουμε, αν η κακη εγγραφη θα ακουγεται ασχημα μονο σε μονιτορ συστηματα

Reaction score
0

Για να μπω κι εγω στη συζητηση τελικα ειναι καλυτερα να εχεις παραπανω απο ενα ενισχυτη, ηχειο διαφορετικης φιλοσοφιας και διαφορετικου ακουσματος γιατι το ενα δεν ικανοποιει παντοτε (τουλαχιστο τους περισσοτερους)
Αυτήν ακριβώς τη σκέψη έχω κάνει και εγώ και προσπαθώ να χτίσω διάφορα συστήματα που θα παίζουν συγκεκριμένα είδη μουσικής

D

deleted user 10898

Guest
ναι αλλα αυτο δεν ειναι υψηλη πιστοτητα, ειναι σαλατα για πρωτο μπριζολα για δευτερο...

Reaction score
4.250

Αυτήν ακριβώς τη σκέψη έχω κάνει και εγώ και προσπαθώ να χτίσω διάφορα συστήματα που θα παίζουν συγκεκριμένα είδη μουσικής
Φανταζεσαι κατι αναλογο να κανουμε και για την εικονα? Να εχουμε διαφορετικη τηλεοραση για ταινιες δρασης, αλλη για κομωδιες, αλλη για περιπετεις κλπ.

Μηπως ρε παιδια το παρατραβαμε?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo