Single Ended

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.949
Κι εγω σε εκθεσεις τ ακουω χρονια.Παντα μου αρεζε σχεδον.Στο σπιτι μου ειναι οπως καταλαβαινεις σχεδον αδυνατο να το ακουσω..Μεγαλη μανουρα..

Αυτος ο ιδιαιτερος ηχος του ειναι που μ αρεσει πολυ ομως!

Τα Verity φυσικα και τα αγορασα εδω κ καιρο.

Reaction score
3.950
Απάντηση: Re: Single Ended

Κι εγω σε εκθεσεις τ ακουω χρονια.Παντα μου αρεζε σχεδον.Στο σπιτι μου ειναι οπως καταλαβαινεις σχεδον αδυνατο να το ακουσω..Μεγαλη μανουρα..

Αυτος ο ιδιαιτερος ηχος του ειναι που μ αρεσει πολυ ομως!

Τα Verity φυσικα και τα αγορασα εδω κ καιρο.

Δηλαδή τα Verity θα τα βάλεις στο μικρό σύστημα??:138:

Reaction score
4.249
Απάντηση: Single Ended

Γιαννη επετρεψε μου και την δικη μου ταπεινη αποψη. Οταν με το καλο θελησεις να παρεις κατι παραπανω απο το ηχειο, να πας στους μεγαλυτερους ατμα. Οι ενισχυτες σου ειναι πολυ καλοι, απλα απ οτι θυμαμαι εχεις τους μικρους.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.950

Απλα τα Κlipschorn ειναι κατι το διαφορετικο, μια διαφορετικη προσεγγιση.
Τρελλα, ανωμαλια.
Και ειναι κ ενας μεγαλος καημος που εχω πολλα χρονια.
Το ακουσμα αυτο απλα με γοητευει.
Αφού παλικάρι μου καλό σε γοητεύει το άκουσμά τους, κι είναι και παιδικός σου καημός η απόκτησή τους, ΠΑΡΤΑ γιατί αν δε τα πάρεις θα σου σπάσω τη φωτογραφική μηχανή!:137:

Γιαννη επετρεψε μου και την δικη μου ταπεινη αποψη. Οταν με το καλο θελησεις να παρεις κατι παραπανω απο το ηχειο, να πας στους μεγαλυτερους ατμα. Οι ενισχυτες σου ειναι πολυ καλοι, απλα απ οτι θυμαμαι εχεις τους μικρους.
εσύ μη πετάγεσαι έτσι, ακούς? δε θέλει μεγαλύτερους άτμα, θέλει κανα κιλοβατ, ακούς; άχρηστε, έ άχρηστε, τι σε λέω τόσο καιρό...:136::136:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Αφού παλικάρι μου καλό σε γοητεύει το άκουσμά τους, κι είναι και παιδικός σου καημός η απόκτησή τους, ΠΑΡΤΑ γιατί αν δε τα πάρεις θα σου σπάσω τη φωτογραφική μηχανή!:137:

εσύ μη πετάγεσαι έτσι, ακούς? δε θέλει μεγαλύτερους άτμα, θέλει κανα κιλοβατ, ακούς; άχρηστε, έ άχρηστε, τι σε λέω τόσο καιρό...:136::136:
Μου αρεσει η διαλεκτικη που χρησιμοποιεις.Πετα και κανα ΙΜΗΟ:137:

Reaction score
4.249

Συμφωνω ...εν μερη! Κανα δυο κιλοβατ θελει σε διακοπτικους!! Σε λαμπιτσα με 150 βατακια τα Verity θα εχουν φυγει στο ταβανι :142:.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Single Ended

Συμφωνω ...εν μερη! Κανα δυο κιλοβατ θελει σε διακοπτικους!! Σε λαμπιτσα με 150 βατακια τα Verity θα εχουν φυγει στο ταβανι :142:.
αλλα τα watt του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.949
Γιαννη με τους atma μονο με δοκιμη!!!! δεν ξερω αν θα παρεις αυτο που περιμενεις!
Τακη μου ειναι λιγο δυσκολο οπως καταλαβαινεις , πρεπει να τους κουβαλησω Αθηνα.Εννοεις να εχουν φυσηματα κ θορυβους-hum ktlp?

Eννοειται! Ολες οι αποψεις δεκτες και οχι μονο!Απλα ειναι πολλα τα βατ και λιγα τα ευρω χαχχα!!! Δεν ξερω κατα ποσο θα αξιζουν αλλα τοσα βατ στα σιγουρα υπερδιπλασια χρηματα.Η σχεδιαση των ενισχυτων ειναι ιδια κυκλωματικη σε ολα τα μοντελα τους, τα βατ κ τα ρευματα διαφερουν.Ειναι τριοδος ταξη Α ολα.:144:

Αφού παλικάρι μου καλό σε γοητεύει το άκουσμά τους, κι είναι και παιδικός σου καημός η απόκτησή τους, ΠΑΡΤΑ γιατί αν δε τα πάρεις θα σου σπάσω τη φωτογραφική μηχανή!

ΩΩΩχχχχ...Οριστε ενας σοβαρος λογος ακομα να τα παρω.....:136:

αλλα τα watt του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας...
ΕΕεεεετσι σε θελω!!!!:137::137:

Reaction score
1.830

Γιαννη στην εκθεση θα ακουσουμε και τα καινουρια του Μορφεα. Για ακουσετα!!! Εγω παντως ειμαι απο τους τυχερους γιατι πριν την εκθεση θα μου τα φερει στον χωρο μου!!!
θα σου τα φέρει στο χώρο σου????

Μήπως είσαι φίλος του william lawson???? :116:

Εκτός σοβαρού απροόπτου θα κατέβω κι εγώ στην έκθεση για να ξαναακούσω τα νέα ηχεία του Μορφέα.

Έχουμε σοβαρό θέμα.

ΥΓ: Κοτσίδη, χωράω στο πορτμπαγκάζ δίπλα στο σαμπ?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.949

Εκτός σοβαρού απροόπτου θα κατέβω κι εγώ στην έκθεση για να ξαναακούσω τα νέα ηχεία του Μορφέα.

Έχουμε σοβαρό θέμα.

Ελα αγορι μου να γινουμε 3..η 4 ...σοβαρα αν ειναι κανονιζουμε παρεα.Απλα φευγουμε Παρασκευη στις 4.30 - 5 και ξεκιναμε απο Αθηνα Σαββατο περ 5-6 απογευμα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων.Μεσα?

Reaction score
1.788

θα σου τα φέρει στο χώρο σου????

Μήπως είσαι φίλος του william lawson???? :116:

Έχουμε σοβαρό θέμα.

Στεργιο καλημερα. Με τον Μανωλη ειμαστε πολλα χρονια φιλοι [παλια φρουρα diy επι av forum] ειμαστε μαζι με αλλα 8 περιπου ατομα στην σκληροπυρινικη παρεα της diy .

Reaction score
10

Στεργιο καλημερα. Με τον Μανωλη ειμαστε πολλα χρονια φιλοι [παλια φρουρα diy επι av forum] ειμαστε μαζι με αλλα 8 περιπου ατομα στην σκληροπυρινικη παρεα της diy .
Kάτι σα σέχτα επαναστατών ας πούμε? :142:

Reaction score
5.614

Γιαννη με τους atma μονο με δοκιμη!!!! δεν ξερω αν θα παρεις αυτο που περιμενεις!
Στο τεστ του Extreme AV (ολόκληρο βρίσκεται εδώ) ο Βαγέλλης Λαζάρου δοκίμασε στα Klipschorn τον Atma-sphere S30 σαν τον δικό μου (μισά watt από τους μονομπλόκ του Γιάννη):

Reaction score
1.830
Απάντηση: Re: Απάντηση: Single Ended

Ελα αγορι μου να γινουμε 3..η 4 ...σοβαρα αν ειναι κανονιζουμε παρεα.Απλα φευγουμε Παρασκευη στις 4.30 - 5 και ξεκιναμε απο Αθηνα Σαββατο περ 5-6 απογευμα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων.Μεσα?
we'll talk :144:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Single Ended

ααααα, σαν του Κατσένη δεν ήτανε!

Διαβάζαμε τα τεστ και μας έτρεχαν τα σάλια...

:116:
Ναι ρε φίλε, ωραία δεν ήταν τότε? Διάβαζες τα review και ταξίδευες, έφτιαχνες ιστορίες στο κεφάλι σου για το πόσο θεικά θα έπαιζε το μηχάνημα! :112:

Reaction score
5.614
Τακη μου ειναι λιγο δυσκολο οπως καταλαβαινεις , πρεπει να τους κουβαλησω Αθηνα.
Γιάννη, πετάμε στο πορτ-μπαγκάζ τον δικό μου τον S30, που είναι και μονοκόμματο κομμάτι.

Με προενισχυτή/dac το Weiss 202, θα το κάνουμε να αναστενάξει το Klipschorn. In your face, για να γουστάρεις!

Το πρόβλημα είναι ότι σίγουρα θα γουστάρω κι εγώ και μετά θα πρέπει να στείλω τα Heresy στο υπνοδωμάτιο. :107:

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Re: Single Ended

Ναι ρε φίλε, ωραία δεν ήταν τότε? Διάβαζες τα review και ταξίδευες, έφτιαχνες ιστορίες στο κεφάλι σου για το πόσο θεικά θα έπαιζε το μηχάνημα! :112:
Πριν ανοίξεις το στερεοφωνικό σου, έπαιρνες τα περιοδικά με τα reviews τον μηχανημάτων σου, τα διάβαζες στα γρήγορα για να φτιαχτείς και μετά πατούσες το on.Αλλά όσο και να φτιαχτείς εγκεφαλικά κάποια στιγμή τα κλείνεις όλα και τα βάζεις σε αγγελίες..:142::143:..Άλλες εποχές τότε..:126:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.596
Members
38.472