- Reaction score
- 12.100
Και εσύ Μάνο δεν πας πίσω στις πατέντες. Μπορεί βέβαια ο άνθρωπος να εκτυπώσει παράλληλες γραμμές από τον υπολογιστή του με μεγαλύτερη ακρίβεια.
Μάνο τύπωσα ένα εξελάκι και το έβαλα από την πίσω πλευρά του βραχίονα. Υπάρχει μια μικρή διαφορά τελικά και δεν ξέρω πως να τη "μαζέψω". Γιαννη Mάρκου εσύ τι λες, να βάλω το επιπλέον κομμάτι που είχε μέσα η συσκευασία, για να σηκωθεί η κεφαλή και να έρθει στα ίσια της? Μόνο αυτήν τη διαφορά έχει, αν το βάλω όλα θα είναι οκ και ο βραχίονας θα γίνει παράλληλος με το δίσκο...Αυτο ακριβως κανει αυτη την στιγμη.....
Εγω σαν παλιος ειμαι του χαρακα...τρομαρα μου .Και δουλευω υπολογιστη απο το 1991
Τι μου λες τώρα να βρω!!!!!! Χαχαχαχχαχα!!! Το μηχάνημα είναι στο παιδικό δωμάτιο και θα με πάρουν τα γέλια έτσι και ξυπνήσουν τα φατσόνια μου!:142: Να ρωτήσουμε καλύτερα το Γιάννη που τα ξέρει κι απ' έξω, ή τον Καράβελλα που με τους αριθμούς τα πάει καλύτερα από μένα???:426:Μια και τα εχεις προχειρα
Βαρος κεφαλης
Ενεργο βαρος βραχιονα
Βαρος προσθετου
Ενδοτικοτητα κεφαλης
Μάνο τύπωσα ένα εξελάκι και το έβαλα από την πίσω πλευρά του βραχίονα. Υπάρχει μια μικρή διαφορά τελικά και δεν ξέρω πως να τη "μαζέψω". Γιαννη Mάρκου εσύ τι λες, να βάλω το επιπλέον κομμάτι που είχε μέσα η συσκευασία, για να σηκωθεί η κεφαλή και να έρθει στα ίσια της? Μόνο αυτήν τη διαφορά έχει, αν το βάλω όλα θα είναι οκ και ο βραχίονας θα γίνει παράλληλος με το δίσκο...
Υ.Γ: Μάνο σ' ευχαριστώ για την πολύτιμη ιδέα και για την τηλεφωνική βοήθειά σου! Θυμήσου όταν παραγγήλουμε να φάμε να πω στο γκαρσόνι να σου φέρει διπλή μερίδα κερασμένη από μένα! Θα κρατάω και μια ρακή να την πιείς, μπας και πάνε τα φαρμάκια κάτω που δεν έχεις Technics!!!
Ναι για το πλακάκι λέω...Τι εννείς με το πρόσθετο? τ ο πλακάκι εννοείς? οχι. να μην το βάλεις , θα αυξήσεις την μάζα και δεν θέλεις.
Γιάννη έκανα τη ρύθμιση το τέρμα (-0) και δεν πάει άλλο. Δεν είναι απόλυτα παράλληλος ο βραχίονας όμως. Ο δικός σου είναι?? Δε γέρνει ελάχιστα-ανεπαίσθητα μπροστά προς την κεφαλή?Το οτι θα εχεις χαμηλή ιδιοσυχνότητα δεν σημαίνει τίποτα.
Να κάτσεις στα αυγά σου και ρυθμίσεις το ύψος βάση του δαχτυλιδιού .
Αυτή είναι η δουλειά του.Ετσι ρυθμίζεις και τέρμα.
Ελα ρε παίχτη μου! Είμαι Κρήτη δε σας το πα βρεεεεε???τΙ ΈΓΙΝΕ ΡΕ? ΚΑΝΕΊς?
κΑΛΆ ΘΑ ΣΑς ΦΙΆΞΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙΌΠΑΙΔΑ.
Τσάμπα έψαχνα τα manuals toy σλ 1200μκ201210,μκ2? τσόγλανοι?
Εσυ μωρή μουσίτσα delamostre που όλο μόστρα είσαι όπως δηλώνει και το avatar , που είσαι?