ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
12.099
Και εσύ Μάνο δεν πας πίσω στις πατέντες. Μπορεί βέβαια ο άνθρωπος να εκτυπώσει παράλληλες γραμμές από τον υπολογιστή του με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Αυτο ακριβως κανει αυτη την στιγμη.....

Εγω σαν παλιος ειμαι του χαρακα...τρομαρα μου .Και δουλευω υπολογιστη απο το 1991

Reaction score
30.266

Εσυ καταφέρνεις κάθε φορά να πείς κάτι σωστό , αλλά δεν ξέρεις πως να το εκφράσεις σωστά και κάνεις τον κόσμο να τρέχει , τρομάρα σου.

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Αυτο ακριβως κανει αυτη την στιγμη.....

Εγω σαν παλιος ειμαι του χαρακα...τρομαρα μου .Και δουλευω υπολογιστη απο το 1991
Μάνο τύπωσα ένα εξελάκι και το έβαλα από την πίσω πλευρά του βραχίονα. Υπάρχει μια μικρή διαφορά τελικά και δεν ξέρω πως να τη "μαζέψω". Γιαννη Mάρκου εσύ τι λες, να βάλω το επιπλέον κομμάτι που είχε μέσα η συσκευασία, για να σηκωθεί η κεφαλή και να έρθει στα ίσια της? Μόνο αυτήν τη διαφορά έχει, αν το βάλω όλα θα είναι οκ και ο βραχίονας θα γίνει παράλληλος με το δίσκο...

Υ.Γ: Μάνο σ' ευχαριστώ για την πολύτιμη ιδέα και για την τηλεφωνική βοήθειά σου! Θυμήσου όταν παραγγήλουμε να φάμε να πω στο γκαρσόνι να σου φέρει διπλή μερίδα κερασμένη από μένα! Θα κρατάω και μια ρακή να την πιείς, μπας και πάνε τα φαρμάκια κάτω που δεν έχεις Technics!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Μια και τα εχεις προχειρα
Βαρος κεφαλης
Ενεργο βαρος βραχιονα
Βαρος προσθετου
Ενδοτικοτητα κεφαλης

Reaction score
1.817

Μια και τα εχεις προχειρα
Βαρος κεφαλης
Ενεργο βαρος βραχιονα
Βαρος προσθετου
Ενδοτικοτητα κεφαλης
Τι μου λες τώρα να βρω!!!!!! Χαχαχαχχαχα!!! Το μηχάνημα είναι στο παιδικό δωμάτιο και θα με πάρουν τα γέλια έτσι και ξυπνήσουν τα φατσόνια μου!:142: Να ρωτήσουμε καλύτερα το Γιάννη που τα ξέρει κι απ' έξω, ή τον Καράβελλα που με τους αριθμούς τα πάει καλύτερα από μένα???:426:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Βαρος κεφαλης 7 γρμ
Προσθετο 6 γρμ
Ενεργη μαζα βραχιονα 12γρμ
Ιδιοσυχνοτητα 14

Κατα Κογια εχεις ιδιοσυχνοτητα συντονισμου 8,5 Hz. ΤΕΛΕΙΑ

ΒΑΛΤΟ

Reaction score
30.266
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Μάνο τύπωσα ένα εξελάκι και το έβαλα από την πίσω πλευρά του βραχίονα. Υπάρχει μια μικρή διαφορά τελικά και δεν ξέρω πως να τη "μαζέψω". Γιαννη Mάρκου εσύ τι λες, να βάλω το επιπλέον κομμάτι που είχε μέσα η συσκευασία, για να σηκωθεί η κεφαλή και να έρθει στα ίσια της? Μόνο αυτήν τη διαφορά έχει, αν το βάλω όλα θα είναι οκ και ο βραχίονας θα γίνει παράλληλος με το δίσκο...

Υ.Γ: Μάνο σ' ευχαριστώ για την πολύτιμη ιδέα και για την τηλεφωνική βοήθειά σου! Θυμήσου όταν παραγγήλουμε να φάμε να πω στο γκαρσόνι να σου φέρει διπλή μερίδα κερασμένη από μένα! Θα κρατάω και μια ρακή να την πιείς, μπας και πάνε τα φαρμάκια κάτω που δεν έχεις Technics!!!

Τι εννείς με το πρόσθετο? τ ο πλακάκι εννοείς? οχι. να μην το βάλεις , θα αυξήσεις την μάζα και δεν θέλεις.

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Τι εννείς με το πρόσθετο? τ ο πλακάκι εννοείς? οχι. να μην το βάλεις , θα αυξήσεις την μάζα και δεν θέλεις.
Ναι για το πλακάκι λέω...

Reaction score
30.266

Το οτι θα εχεις χαμηλή ιδιοσυχνότητα δεν σημαίνει τίποτα.
Να κάτσεις στα αυγά σου και ρυθμίσεις το ύψος βάση του δαχτυλιδιού .
Αυτή είναι η δουλειά του.Ετσι ρυθμίζεις και τέρμα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Γιαννη συμφωνα με το μαnual στο 0 VTA πρεπει η κεφαλη να εχει υψος 17χιλ.Και εχει 15.5 αρα γερνει μπροστα.Τ προτεινεις ? Να το αγνοησει?
Σεβομαι την εμπειρια σου γιατι εσυ εχεις Technics.

Reaction score
1.817

Το οτι θα εχεις χαμηλή ιδιοσυχνότητα δεν σημαίνει τίποτα.
Να κάτσεις στα αυγά σου και ρυθμίσεις το ύψος βάση του δαχτυλιδιού .
Αυτή είναι η δουλειά του.Ετσι ρυθμίζεις και τέρμα.
Γιάννη έκανα τη ρύθμιση το τέρμα (-0) και δεν πάει άλλο. Δεν είναι απόλυτα παράλληλος ο βραχίονας όμως. Ο δικός σου είναι?? Δε γέρνει ελάχιστα-ανεπαίσθητα μπροστά προς την κεφαλή?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Το βαρος απο το πλακακι ειναι πολυ λιγοτερο απο 6 γρμ.
6 γρμ ειναι το προσθετο αντιβαρο για βαρειες κεφαλες.
Αν σκεφτεις οτι το headshell ειναι 7.5 γρμ τοτε το πλακακι ειναι 1 η 2 γρμ το πολυ.Εκτος και ειναι πολυ παχυ και μασιφ σιδερο.
Απο το owner's manual technics ειναι τα στοιχεια.

Reaction score
30.266

Λοιπόν το έψαξα στο δικό μου manual, το οποίο λέει άλλα.Αναφέρει για υψος κεφαλής απο 15mm εως 21mm. Sta 15 λέει υψος βραχίονα 0, στα 21 υψος 6.Αρα εγω καλά είμαι στο 1 και πρέπει να παω στο 1,5 με το slip mat.
Τώρα τι διαφορά είναι αυτή με το mk5 ? τι να πω? , μάλλον εχουν αλλάξει το ύψος του βραχίονα.Οοσο για το πλακάκι , το αναφέρει σαν εξτρα βάρος για πολύ ελαφρές κεφαλές με βάρος κάτω απο 6 gr, και μόνο.Το λεει σαφέστατα.
Αρα στην περίπτωση του delamostre ,πρέπει να βάλει το υψος οσο λιγότερο γίνεται δλδ κάτω απο το 0 , όπως το εχει , και αν χρησιμοποιεί slip mat , μετράει πάχος και ανάλογα αυξάνει το υψος 1 μονάδα ανα χιλιοστό πάχους.

Reaction score
30.266

τΙ ΈΓΙΝΕ ΡΕ? ΚΑΝΕΊς?
κΑΛΆ ΘΑ ΣΑς ΦΙΆΞΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙΌΠΑΙΔΑ.
Τσάμπα έψαχνα τα manuals toy σλ 1200μκ201210,μκ2? τσόγλανοι?
Εσυ μωρή μουσίτσα delamostre που όλο μόστρα είσαι όπως δηλώνει και το avatar , που είσαι?

Reaction score
2

....μούμπλε μούμπλε..όταν λέμε ύψος κεφαλής τι εννοούμε;;; :104:

DL-160 as 17.6mm

Reaction score
1.817

τΙ ΈΓΙΝΕ ΡΕ? ΚΑΝΕΊς?
κΑΛΆ ΘΑ ΣΑς ΦΙΆΞΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙΌΠΑΙΔΑ.
Τσάμπα έψαχνα τα manuals toy σλ 1200μκ201210,μκ2? τσόγλανοι?
Εσυ μωρή μουσίτσα delamostre που όλο μόστρα είσαι όπως δηλώνει και το avatar , που είσαι?
Ελα ρε παίχτη μου! Είμαι Κρήτη δε σας το πα βρεεεεε???
Λοιπόν παίδες ακούστε τι παίζει τώρα. Το Technics 1200MKV ΔΕΝ διαθέτει μεντεσσέδες για το καπάκι του και ΔΕΝ μπένουν ούτε του ΜΚΙΙ!!!!!! Η απάντηση ήρθε από την επίσημη αντιπροσωπία η οποία μου ανέφερε οτι μόνο με ..."πατέντα" μπορεί να γίνει αυτό.
Σημειώστε οτι "πατέντα" εννοεί ο ποιητής να τρυπηθεί το σασσί του πικάπ και να μπουν εσωτερικά οι βάσεις για τους μεντεσέδες!! (Οεεοοο?? ...δε νομίζω!!)
Προς τιμήν του καταστήματος απ' όπου το αγόρασα, το μηχάνημα θα πάει για επιστροφή και θα έρθει το ΜΚΙΙ στη θέση του.

Θα ήθελα σ' αυτό το σημείο να αναφέρω το όνομα του καταστήματος απ' όπου αγοράστηκε το προιόν. Είναι το AUDIO SHOW στον Πειραιά και ο ιδιοκτήτης του ο Κος Αλεξανδράτος είναι υπέρ του δέοντως εξυπηρετικότατος και φιλικός! Θα πρέπει να αναφέροντε τέτοιες κινήσεις νομίζω, από τα καταστήματα προς τους πελάτες τους. Έτσι δείχνουν το πολύ καλό πρόσωπο των καθαρών επαγγελματιών του χώρου και μπράβο τους που με τέτοια εξυπηρέτηση, έχουν τον καταναλωτή κοντά τους.

Δημόσια τον ευχαριστώ γι αυτήν του την άκρως επαγγελματική κίνηση.

Όπως καταλαβαίνετε νιώθω λίγο αμήχανα με την όλη κατάσταση, που αφ' ενός με οδήγησε στην απόφασή μου να αλλάξω το προιόν λόγω ανύπαρκτων μεντεσέδων στο καπάκι, αφ΄ετέρου να φέρω σε πολύ δύσκολη θέση το κατάστημα, άσχετα αν δεν μου έδειξε κάτι τέτοιο και με εξυπηρέτησε στο ακέραιο!
Σημειώστε δε οτι στον επίσημο κατάλογο της Panasonic ΔΕΝ αναφέρει πουθενά οτι δεν υπάρχουν μεντεσέδες. Θεωρώ οτι δεν είναι κανένα κατάστημα υποχρεωμένο να μαντέψει τις ανάγκες του πελάτη του και να ενημερώσει για τυχόν διαφορές των μηχανημάτων, γινόμενο "γκουρού μαντικής".
Συμέρασμα τελικό: Είναι απαράδεκτη η έλλειψη λεπτομεριών των χαρακτηριστικών στα προσπέκτους των εταιριών.......

Reaction score
11

Μην κάνεις το λάθος!

Το 5 είναι ανώτερο από το 2 στον ήχο! Αυτό δεν μετράει;

Σιγά το πράγμα να γίνουν τέσσερις τρυπούλες!

Επίσης στην φωτό που ποστάρησες υπάρχουν οι τρύπες! πως γίνεται αυτό;

:111:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.013
Members
38.636
Νεότερο μέλος
jerry78