- Reaction score
- 222
Απάντηση: Sony VPL-VW90. Το 3D είναι εδώ!...
Ρε εσεις,γιατι δεν μ'αφηνετε ν'αγιασω ? Και ειναι και η κριση......
Ρε εσεις,γιατι δεν μ'αφηνετε ν'αγιασω ? Και ειναι και η κριση......
Εσυ τι κριση γνωριζεις βρε συ?:136:Ρε εσεις,γιατι δεν μ'αφηνετε ν'αγιασω ? Και ειναι και η κριση......
Δεν εννοούσα την οθόνη όσο τη πηγή και τον ενισχυτή και τις δυνατές επιλογές που έχουμε.Βαγγελη, τι ακριβως εννοεις με το "απαιτησεις απο πλευρας υποδομης"?
Εμεις το παιζουμε με PS3 και με καλωδιο HDMI high speed 1.3:126:Δεν εννοούσα την οθόνη όσο τη πηγή και τον ενισχυτή και τις δυνατές επιλογές που έχουμε.
Εμεις το παιζουμε με PS3 και με καλωδιο HDMI high speed 1.3:126:
Έτσι ακριβώς. Με πρώτη άμεση συνέπεια όπως φαντάζομαι το έντονο hot spot που πολύ δύσκολα θα αποφύγει μία οθόνη πολύ υψηλού κέρδους, όταν θα κληθεί να παίξει υλικό 2D... :121:Πραγματικά θέλω πολύ να δω πως θα τα πάει με το Avatar και με το 3d γενικότερα. Το ότι χρειάζεται οθόνη μεγαλύτερου κέρδους υποθέτω ότι θα έχει συνέπειες στις 2d προβολές, σωστά;
To οποιο φυσικα προερχεται απο τα γυαλια...Πάντως με τον Βαγγέλη συμφωνήσαμε ότι αυτή η πτώση της φωτεινότητας πρέπει να ξεπερνά το 50% σε ποσοστό. :121:
.
Ο Βάγγος μου είπε ότι στα γυαλιά του Sony VPL-VW90 υπάρχει ένα επιπλέον φίλτρο, το οποίο δεν φαίνεται να υπάρχει στα γυαλιά που δίνει η Sony για τις 3D τηλεοράσεις.To οποιο φυσικα προερχεται απο τα γυαλια...
Δεδομένου ότι δεν είναι και ο πιο φωτεινός προβολέας του κόσμου, αυτό το ποσοστό είναι απογοητευτικό. Ποιός ξέρει πόση ακόμα πτώση θα έχει μετά απο πχ 300-400 ώρες λειτουργίας.:121:Πάντως με τον Βαγγέλη συμφωνήσαμε ότι αυτή η πτώση της φωτεινότητας πρέπει να ξεπερνά το 50% σε ποσοστό. :121:
Χμ, αυτο ακριβως συζητουσα με τον Πανο λιγο πριν.Δεδομένου ότι δεν είναι και ο πιο φωτεινός προβολέας του κόσμου, αυτό το ποσοστό είναι απογοητευτικό. Ποιός ξέρει πόση ακόμα πτώση θα έχει μετά απο πχ 300-400 ώρες λειτουργίας.:121:
Επιπλέον πιστεύω ότι θα είναι σίγουρα πιο χορταστικό το 3d σε ακόμα περισσότερες ίντσες. Τις σηκώνει ο 90άρης;
Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για έναν προβολέα επιπέδου vw85 με πασπαρτού τη δυνατότητα 3d; Οπωσδήποτε καθόλου άσχημα για αρχή.
Για το απογευμα ετοιμαζουμε μερικα πειραματακια:121:
Θα το παίξει Παναγιώτη εγγυημένα :126:. Ούτε εμένα το έπαιζε το total media theatre 3, αλλά το ps3 με έβγαλε ασπροπρόσωπο.Χιχιχί, αυτή τη στιγμή το «γλυκάκι» μας, καίγεται στο Blu-ray drive του HTPC μου! :126:
Πάντως το Powerdvd 10 αδυνατεί να παίξει το Blu-ray ISO, για να δούμε πώς θα τα καταφέρει το Playstation 3... :137:
Πρόσεχε πως θα είναι η δομή του δίσκου γιατί αν θυμάσαι τα δισκάκια με το home είχαν πρόβλημα αναπαραγωγής στο ps3.Χιχιχί, αυτή τη στιγμή το «γλυκάκι» μας, καίγεται στο Blu-ray drive του HTPC μου! :126:
Πάντως το Powerdvd 10 αδυνατεί να παίξει το Blu-ray ISO, για να δούμε πώς θα τα καταφέρει το Playstation 3... :137:
Aπ ότι ξέρω δεν ισχύει κάτι τέτοιο,τουλάχιστον στις ταινίες.Για πατήστε το info να δείτε τι λέει το ps3 ή σε τι ανάλυση κλειδώνει ο προβολέας.Παντως μιλουσα με καποιον συντακτη πριν λιγο και μου εξηγουσε
πως ο επεξεργαστης του PS3 δεν εχει δυνατοτητα Full HD 3D
Το μονο player που εχει αυτη την δυνατοτητα ειναι το Panasonic
BDT300
Αληθευει?
Λεει "1080/24p" , ακριβως οπως το γραφω..Για πατήστε το info να δείτε τι λέει το ps3 ή σε τι ανάλυση κλειδώνει ο προβολέας.