Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
1
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Ψωνίσαμε μαντάμες και μουσιούδες :142:

Στησίματα, τεσταρίσματα και λοιπά τέτοια όμορφα από αύριο γιατί τώρα έχω σιέστα μιας και δουλεύω βράδυ απόψε :137:

Reaction score
10
Τα δυο player διπλα-διπλα, για να δειτε τη διαφορα στο μεγεθος.
Φυσικες διαστασεις :
500 : 225 x 160 x 60
400 : 140 x 105 x 36

Reaction score
1

Μιά χαρά χώρεσε κάτω από την LG πάντως...διακριτικότατο.

Σιγά μη κοιμόμουνα :142:

Reaction score
313
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Καποια στιγμη, αγνωστο ποτε, το ηδη υπαρχον MED500X, θα γινει light.
Οι διαφορες μεταξυ τους ειναι :
- Η τσαντα μεταφορας
- τα καλωδια component και ισως και το HDMI
- το remote που θα ειναι σαν του 400

Αρα μενουμε ως εχει το με το MED500X που ξερετε.
Στο site, για το 500Χ αναφέρονται τα παρακάτω:

Video Codec Supported: MKV, H264, DVD (VOB - IFO - ISO), DIVX, XVID, DAT, AVI, MPEG, HD MPEG-2, TS, HD MPEG-4, SP, ASP, AVCD (H.264), MTS, M2ts, WMV9, FLV, VC-1, Real Networks (RM/RMVB) 8/9/10, up to 720p

Audio Codec Supported: MP3, MP2, OGG Vorbis, PCM, LPCM, AAC, RA, Dolby True HD, Dolby AC3 Passthrough, Dolby AC3 Downmix, DTS Passthrough, DTS Downmix, FLAC up to 24bit 96Khz, WAV, WMA Standard (DRM, & Advanced Profile not supported)

Για το 500Χ light, αναφέρονται τα παρακάτω:

Video Codecs Supported: MPEG-1 / MPEG-2 / MPEG-4 SP /ASP /AVC (H.264) / XviD / DivX / WMV9 (VC-1) / RealVideo 8/9/10 (up to 720P)

Audio Codec Supported: Mp3 / Mp2 / OGG Vorbis / PCM / LPCM / AAC / RA / Dolby True HD Passthrough / DTS MA Passthrough to Core 5.1/
Dolby AC3 Downmix & Passthrough / DTS Downmix & Passthrough / FLAC up to 24bit 192Khz /WAV, WMA Standard (DRM, & Advanced Profile not supported)

Reaction score
1

Λοιπόν απλά πράγματα και κατανοητά από ένα μέσο χρήστη...ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΑΜΕΙ :137: όχι μόνο κάνει όσα θα περίμενα αλλά και πολλά περισσότερα.Μενού πανεύκολα, υπότιτλοι τα πάντα όλα, αναπαραγωγή ομοίως, φαντάσου να βάλω και το νέο firmware...Μπορώ πάρα πολύ απλά να βάζω έναν εξωτερικό σκληρό και να περνάω με copy ή με move τα αρχεία μου !!!!!!! εικόνα και ήχος απλά τέλεια.Λίγο με μπέρδεψε στην αρχή γιατί κάποιες λειτουργίες ήταν κλειδωμένες με pin για προστασία από την εταιρεία αλλά με μιά ματιά στο manual τις ξεκλείδωσα σε μισό λεπτό...

Το μόνο σίγουρο ότι θα χρειαστώ τουλάχιστον 1.5T σκληρό για να περάσω και Ζαζοπουλοκαρράδες :142:

Reaction score
1

Καλές θεάσεις!Είδες καμιά ταινία ή ακόμη?

Οχι ρε φίλε προς το παρών δεν το έχω χαρεί ακόμα, μου το έχουν απαλωτριώσει η κόρη και ο γιός :142: θα φτιάξω σήμερα το βράδυ μερικά DVD σε iso να τα δώ αύριο και μερικά CD σε flac για να ακούσω...θα περάσω και το 3.0.5 γιατί σε μιά δοκιμή στο αρμαγεδδών χανόταν η εικόνα μόλις έπεφταν οι υπότιλοι :139:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

MadPax;1244265 Το μόνο σίγουρο ότι θα χρειαστώ τουλάχιστον 1.5T σκληρό για να περάσω και Ζαζοπουλοκαρράδες :142:[/QUOTE said:
καλα ρε εχουν τοση δισκογραφεια οι ζαζοπουλοκαρραδες :118: :136:

αντε με γειες θηριο κ καλες ατελειωτες θεασειςςςς :112:

Reaction score
207

Άντε ψήθηκα....και σιγοβράζω.:114:
Εύχομαι να υπάρχει ένα τεμάχιο 500αράκι για αύριο που θα κατέβω κέντρο.:121:

Reaction score
1

Άντε ψήθηκα....και σιγοβράζω.:114:
Εύχομαι να υπάρχει ένα τεμάχιο 500αράκι για αύριο που θα κατέβω κέντρο.:121:
Φίλε δεν θα το μετανιώσεις !!!! είναι η δεύτερη φορά που αγοράζω καταναλωτικό ηλεκτρονικό και δεν το μετάνιωσα :137:

Reaction score
89

Άντε ψήθηκα....και σιγοβράζω.
Εύχομαι να υπάρχει ένα τεμάχιο 500αράκι για αύριο που θα κατέβω κέντρο.
cantona να σε πω ρεσυ θες κ συ ροδοπεταλα οπως η δουκισσα της πλακεντιας που το πηρε σημερα????
:143::143:
αποστολη ετοιμασε τις λουλουδες τις θελω σε ετοιμοτητα!!! :142:

Reaction score
207

@ Νίκο,δεν μετανοιώνουμε ποτέ για τις καταναλωτικές...αγορές μας.:142:

@ Λάγιος,ολόκληρο ταξίδι από την εξωτική Λούτσα θα κάνω,ξεροσφύρι θα τη βγάλουμε;:114:

Reaction score
1

Και τώρα το ωραίο :137:

Σχολάει η γυναίκα το απόγευμα και μπαίνοντας στο σπίτι βλέπει την κόρη να παρακολουθεί το σαχλαμάρα τον Πάτισον, το μάτι της πέφτει πάνω στο μηχανάκι...ΑΑΑΑΑ ωραίο είναι, λέει, ταιριάζει και με το έπιπλο :139: ούτε που φαίνεται !!!!...
Αφού συνέρχομαι από το σοκ, με σταθερή και αποφασιστική φωνή της λέω...ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΑ :137:

Με καρφώνει με δηλητηριώδες βλέμα και απαντά...ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ :142: ...κάπου εκεί τελείωσε το όνειρο...

Reaction score
54

Και τώρα το ωραίο :137:

Σχολάει η γυναίκα το απόγευμα και μπαίνοντας στο σπίτι βλέπει την κόρη να παρακολουθεί το σαχλαμάρα τον Πάτισον, το μάτι της πέφτει πάνω στο μηχανάκι...ΑΑΑΑΑ ωραίο είναι, λέει, ταιριάζει και με το έπιπλο :139: ούτε που φαίνεται !!!!...
Αφού συνέρχομαι από το σοκ, με σταθερή και αποφασιστική φωνή της λέω...ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΑ :137:

Με καρφώνει με δηλητηριώδες βλέμα και απαντά...ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ :142: ...κάπου εκεί τελείωσε το όνειρο...
Δεν τελείωνουν έτσι εύκολα τα όνειρα. Υπάρχουν και τα τετελεσμένα γεγονότα, όπου ο προβολέας βρίσκεται ήδη σπίτι, γιατί ήταν.... η ευκαιρία της ζωής σου και η παραποιημένη απόδειξη αγοράς (μετά από σκανάρισμα και επεξεργασία) έχει τυπωθεί προσεκτικά.
Η απόλαυση έχει ως αντίτιμο τη σχετική γκρίνια. Θα ακούσεις όλα όσα δεν ήθελες να ακούσεις.....αλλά μέσα σου θα περιμένεις το τάιμ άουτ. Εξάλλου επιχειρήματα υπάρχουν.
-Εμένα καλή μου ποιά είναι η διασκέδασή μου; Να βλέπω μαζί σου!
τις ταινίες μου σε μεγάλη οθόνη να τις χαιρόμαστε. κλπ, κλπ. Δε γυρνάω με φίλους δεξιά, αριστερά κλπ (το σενάριο ανά περίπτωση) Φαντασία θέλει. Κόλπο με τρόπο. Η γκρίνια περνάει ,ο προβολέας μένει!

Reaction score
89

Δεν τελείωνουν έτσι εύκολα τα όνειρα. Υπάρχουν και τα τετελεσμένα γεγονότα, όπου ο προβολέας βρίσκεται ήδη σπίτι, γιατί ήταν.... η ευκαιρία της ζωής σου και η παραποιημένη απόδειξη αγοράς (μετά από σκανάρισμα και επεξεργασία) έχει τυπωθεί προσεκτικά.
Η απόλαυση έχει ως αντίτιμο τη σχετική γκρίνια. Θα ακούσεις όλα όσα δεν ήθελες να ακούσεις.....αλλά μέσα σου θα περιμένεις το τάιμ άουτ. Εξάλλου επιχειρήματα υπάρχουν.
τις ταινίες μου σε μεγάλη οθόνη να τις χαιρόμαστε. κλπ, κλπ. Δε γυρνάω με φίλους δεξιά, αριστερά κλπ (το σενάριο ανά περίπτωση) Φαντασία θέλει. Κόλπο με τρόπο. Η γκρίνια περνάει ,ο προβολέας μένει!
εσενα φιλε θα σε κανω κουμπαρο μου ΤΕΛΟΣ!!!! :143::143:

τι ιδεες ωραιες ειναι αυτες ρε απαππααα!!!!! Παω για προβολη τωρα χαχαχααααααα :142:

Reaction score
207

Γιάννη τον ίδιο τρόπο σκέψης έχουμε!
Κι εγώ μόλις θα είμαι έτοιμος για προβολόνι κάτι ανάλογο έχω κατά νου,το δουλεύω κοντά 1 χρόνο τώρα.:138:

Reaction score
50

βρε σεις ... ακούστε και έναν παλιο :107:

Εχετε ήδη στησει το προβόλι. ΔΕΝ πρέπει να σας δει να στήνετε τιποτα. Πρέπει να είναι όλα έτοιμα.

Της λέτε ότι σας το δάνεισε ο φίλος σας ο Κώστας που τώρα πήρε καινουριο (εδώ τα μεγαλοποιήτε ότι πήρε τον σουπερ ντουπερ προβολέα των 8999999€)

Βαζετε ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να δείτε μαζί την αγαπημένη ΤΗΣ ταινία (ας είναι και αηδία για σας).
Ειναι φυσικό ότι θα μείνει έκθαμπη.

Μετά τις πετάτε το καλό, ..... ξέρεις αγάπη μου ο Κώστας τον δίνει μοοοοοοοοονο 500€
Δεν είναι τέλεια που θα βλέπουμε τις αγαπημένες μας ταινίες μαζί στο σπίτι αντί να τρέχουμε στα σινεμά που θέλουν και μια περιουσία ? ε? Ε?

αντε καλή τύχη! :116:

ΥΓ αν έχετε παιδιά δεν χρειάζονται όλα αυτά, απλά στήστε και όταν μπαίνει στο σπιτι αρκεί να σας δει να βλέπετε μαζί με τα παιδιά την ταινία τους.
Αφήστε μετά τα παιδιά να κάνουν όλη την βρωμοδουλειά για σας :137: :137:

Reaction score
1.458

Ας μην ξεφεύγει η συζήτηση εκτός θέματος παρακαλώ!
Για προβολείς και το πως θα τους δεχτεί η σύζυγος,ανοίξτε θέμα στην κατηγορία των προβολέων.:126:

Reaction score
207

Οκ παρέλαβα κι εγώ λοιπόν!:114:
Ροδοπέταλα μπορεί να μην είχε αλλά καλές θεάσεις και ακροάσεις είχε:116:
Απόστολε ευχαριστώ και πάλι.

Πάω να στήσω...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors