Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Στο site, για το 500Χ αναφέρονται τα παρακάτω:Καποια στιγμη, αγνωστο ποτε, το ηδη υπαρχον MED500X, θα γινει light.
Οι διαφορες μεταξυ τους ειναι :
- Η τσαντα μεταφορας
- τα καλωδια component και ισως και το HDMI
- το remote που θα ειναι σαν του 400
Αρα μενουμε ως εχει το με το MED500X που ξερετε.
Καλές θεάσεις!Είδες καμιά ταινία ή ακόμη?
MadPax;1244265 Το μόνο σίγουρο ότι θα χρειαστώ τουλάχιστον 1.5T σκληρό για να περάσω και Ζαζοπουλοκαρράδες :142:[/QUOTE said:καλα ρε εχουν τοση δισκογραφεια οι ζαζοπουλοκαρραδες :118: :136:
αντε με γειες θηριο κ καλες ατελειωτες θεασειςςςς :112:
Φίλε δεν θα το μετανιώσεις !!!! είναι η δεύτερη φορά που αγοράζω καταναλωτικό ηλεκτρονικό και δεν το μετάνιωσα :137:Άντε ψήθηκα....και σιγοβράζω.:114:
Εύχομαι να υπάρχει ένα τεμάχιο 500αράκι για αύριο που θα κατέβω κέντρο.:121:
cantona να σε πω ρεσυ θες κ συ ροδοπεταλα οπως η δουκισσα της πλακεντιας που το πηρε σημερα????Άντε ψήθηκα....και σιγοβράζω.
Εύχομαι να υπάρχει ένα τεμάχιο 500αράκι για αύριο που θα κατέβω κέντρο.
Δεν τελείωνουν έτσι εύκολα τα όνειρα. Υπάρχουν και τα τετελεσμένα γεγονότα, όπου ο προβολέας βρίσκεται ήδη σπίτι, γιατί ήταν.... η ευκαιρία της ζωής σου και η παραποιημένη απόδειξη αγοράς (μετά από σκανάρισμα και επεξεργασία) έχει τυπωθεί προσεκτικά.Και τώρα το ωραίο :137:
Σχολάει η γυναίκα το απόγευμα και μπαίνοντας στο σπίτι βλέπει την κόρη να παρακολουθεί το σαχλαμάρα τον Πάτισον, το μάτι της πέφτει πάνω στο μηχανάκι...ΑΑΑΑΑ ωραίο είναι, λέει, ταιριάζει και με το έπιπλο :139: ούτε που φαίνεται !!!!...
Αφού συνέρχομαι από το σοκ, με σταθερή και αποφασιστική φωνή της λέω...ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΑ :137:
Με καρφώνει με δηλητηριώδες βλέμα και απαντά...ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ :142: ...κάπου εκεί τελείωσε το όνειρο...
εσενα φιλε θα σε κανω κουμπαρο μου ΤΕΛΟΣ!!!! :143::143:Δεν τελείωνουν έτσι εύκολα τα όνειρα. Υπάρχουν και τα τετελεσμένα γεγονότα, όπου ο προβολέας βρίσκεται ήδη σπίτι, γιατί ήταν.... η ευκαιρία της ζωής σου και η παραποιημένη απόδειξη αγοράς (μετά από σκανάρισμα και επεξεργασία) έχει τυπωθεί προσεκτικά.
Η απόλαυση έχει ως αντίτιμο τη σχετική γκρίνια. Θα ακούσεις όλα όσα δεν ήθελες να ακούσεις.....αλλά μέσα σου θα περιμένεις το τάιμ άουτ. Εξάλλου επιχειρήματα υπάρχουν.
-Εμένα καλή μου ποιά είναι η διασκέδασή μου; Να βλέπω μαζί σου!
τις ταινίες μου σε μεγάλη οθόνη να τις χαιρόμαστε. κλπ, κλπ. Δε γυρνάω με φίλους δεξιά, αριστερά κλπ (το σενάριο ανά περίπτωση) Φαντασία θέλει. Κόλπο με τρόπο. Η γκρίνια περνάει ,ο προβολέας μένει!
Γιάννη τον ίδιο τρόπο σκέψης έχουμε!Δεν τελείωνουν έτσι εύκολα τα όνειρα. Υπάρχουν και τα τετελεσμένα γεγονότα, όπου ο προβολέας βρίσκεται ήδη σπίτι, γιατί ήταν.... η ευκαιρία της ζωής σου και η παραποιημένη απόδειξη αγοράς (μετά από σκανάρισμα και επεξεργασία) έχει τυπωθεί προσεκτικά.
Η απόλαυση έχει ως αντίτιμο τη σχετική γκρίνια. Θα ακούσεις όλα όσα δεν ήθελες να ακούσεις.....αλλά μέσα σου θα περιμένεις το τάιμ άουτ. Εξάλλου επιχειρήματα υπάρχουν.
-Εμένα καλή μου ποιά είναι η διασκέδασή μου; Να βλέπω μαζί σου!
τις ταινίες μου σε μεγάλη οθόνη να τις χαιρόμαστε. κλπ, κλπ. Δε γυρνάω με φίλους δεξιά, αριστερά κλπ (το σενάριο ανά περίπτωση) Φαντασία θέλει. Κόλπο με τρόπο. Η γκρίνια περνάει ,ο προβολέας μένει!