Ψηφιακή Riaa

Reaction score
1.685
Απάντηση: Ψηφιακή Riaa

δεν σε αποκάλεσα παπάρα, ούτε τα γραφόμενά σου παπαριές. αλλά... όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται! :137:
Απο παιδι γνωριζω οτι αυτο που κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια δεν ειναι σκυλος... :116:

Κωστη ξερεις οτι εκτιμω καποια πραγματα σε εσενα, αστο καλυτερα, κατανταει κουραστικο και ανουσιο...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000
Απάντηση: Re: Ψηφιακή Riaa

Παρεμπιπτόντως, στην ίδια συνέντευξη αυτός που επικαλείσαι Κώστα, συμφώνησε με τον Σταματάκο ότι το βινύλιο έχει γίνει μια περίεργη και ακριβή μόδα. Να μην αναφέρουμε μόνο ότι μας συμφέρει. :126:
Εγώ τον πιστεύω τον Γιαπωνέζο ρε. Λέει ότι το πικάπ είναι μόδα.
ακόμα κι αυτό καπετάνιε μου, το λέει με σκοπιμότητα. :126:
διότι, ακόμα κι ο σκαλούμπακας θέλει να αισθάνεται "της μοδός"! Μονδέρνος ένα πράμα...:138:

μπορεί εσύ να το πήρες αλλιώς, αλλά αυτός αλλιώς το εννοούσε. πάρτ'αλλιώς δηλαδή... για καλό το έλεγε ο άνθρωπος...:137:

άλλωστε, δε "βρίζεις" κανένα, αν τον αποκαλείς "πλούσιο" ή "μοντέρνο". Αντίθετα, τον κολακεύεις!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000

Απο παιδι γνωριζω οτι αυτο που κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια δεν ειναι σκυλος... :116:
:135::116:

έλα βρε, αρκετά το ξεχειλώσαμε με τα "off topic", άντε, ας επιστρέψουμε στην ρία, την ωραία την κυρία την ψηφιακιά, την αλανιάρα, την πρόστυχη... :126:

Reaction score
62
Εγώ τον πιστεύω τον Γιαπωνέζο ρε. Λέει ότι το πικάπ είναι μόδα.

...
καλά, εσύ... πίστευε και μη ερεύνα!
Και μόδα είναι και πολύ "cool"...
Δεν έχεις δει το Sota στο γραφείο του Dr. House ή το Avid στο σπίτι του τυπά από το Californication? :126:

Reaction score
1.788

:405:βρε @αμω τον μπελα σας δεν ειναι μοδα, η μαλλον για τους παλιους δεν ειναι μοδα, πουριτανισμος και κολλημα ειναι!!!!:136:

Reaction score
3.967

Ναι, ωραία και στο καινούργιο εργάκι του Τζέησον Στάθαμ παίζει πικαπάκι πρότζεκτ με όρτοφον κόκκινη και λαμπάτο ενισχυτή, είναι κακό να θεωρείται ένα φθηνό μηχάνημα μάστ?

Δεν κατάλαβα, πολύ μιζεριά φιλαράκια.

Εδώ ο κάθε πικραμένος νεανίας κυκλοφορεί μόστρα με το άη-μήλο-φον και σας πείραξε το πικάπιον?

Ά, συνήθως ο νεανίας είναι άνεργος ή κόπτεται για τα οικονομικά του.

Reaction score
1.788

Ναι, ωραία και στο καινούργιο εργάκι του Τζέησον Στάθαμ παίζει πικαπάκι πρότζεκτ με όρτοφον κόκκινη και λαμπάτο ενισχυτή, είναι κακό να θεωρείται ένα φθηνό μηχάνημα μάστ?

Δεν κατάλαβα, πολύ μιζεριά φιλαράκια.

Εδώ ο κάθε πικραμένος νεανίας κυκλοφορεί μόστρα με το άη-μήλο-φον και σας πείραξε το πικάπιον?

Ά, συνήθως ο νεανίας είναι άνεργος ή κόπτεται για τα οικονομικά του.
οχι ρε Γιωργο που το i phone ειναι μοδα..... μην το μπερδευεις....με το ηλεκτροφωνο ...αμαν και εσυ!!

Reaction score
3.967

Παληά ήταν και το Μάλμπορο το σκληρό στην κωλοτσέπη!!!

Άσε ρε Τακούλη, έχουμε τόση μουσική στο σπίτι μας, το αυτοκίνητό μας, το μπουφάν μας, τόσα μέσα αναπαραγωγής κ αντί να το απολαμβάνουμε κριτικάρουμε τη μόδα του πικάπι!!!

Ωραία μόδα στο κάτω - κάτω.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000

πως γίνεται και κάθε θέμα που έχει στον τίτλο ψηφιακοκάτι καταλήγει σε πικαποθέμα, ποτέ δε κατάλαβα...:138::135::116::137:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Ψηφιακή Riaa

πως γίνεται και κάθε θέμα που έχει στον τίτλο ψηφιακοκάτι καταλήγει σε πικαποθέμα, ποτέ δε κατάλαβα...
Επειδή είναι μόδα...
(μα τι λέμε τόση ώρα? :138:)

Reaction score
1.788

:138:Κωστα οι πηγες μου λενε οτι καπου στα βορεια προαστια θα στηθει αδριαντας του THOMAS EDISON !!! Απ οτι μου ειπαν θα εισαι και εσυ!!:135:

Reaction score
3.967

πως γίνεται και κάθε θέμα που έχει στον τίτλο ψηφιακοκάτι καταλήγει σε πικαποθέμα, ποτέ δε κατάλαβα...:138::135::116::137:
Έ, μια που τόφερε η κουβέντα, ποιά η γνώμη σου για τον 9άρη τον Jelco??

Reaction score
1.788

Έ, μια που τόφερε η κουβέντα, ποιά η γνώμη σου για τον 9άρη τον Jelco??
νομιζω θα τα παει πολυ καλα με την denon σου!:116: αλλα καλυτερα να σου πουν οι ειδικοι:136:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Ψηφιακή Riaa

:138:Κωστα οι πηγες μου λενε οτι καπου στα βορεια προαστια θα στηθει αδριαντας του THOMAS EDISON !!! Απ οτι μου ειπαν θα εισαι και εσυ!!:135:
Αυτό "λογικό" θα το έβλεπα για τον Κώστα, για σκέψου το :126:

Για τύπου Hisayoshi Nakatsuka "ανδριάντες" είναι το θέμα...:138:

Reaction score
3.967

νομιζω θα τα παει πολυ καλα με την denon σου!:116: αλλα καλυτερα να σου πουν οι ειδικοι:136:
Ποιά Ντένον?

πάμε για παραδείσιο πτηνό!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000

κορίτσια, έχω λιώσει στο γέλιο! :138::137::135:

μη σταματάτε! μη! :116:

Reaction score
3.967

Καλά, πες για τον Jelco κ άσε τα σου μου του χαχού!!

Reaction score
1.685

Να τα μας, Jelco ο Γιωργης...αφου σε εχω για ανακαλωδιωση γιατρε μου...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

εχει αυξημενο jitter.....................
παρε καποιο αλλο βραχιονα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis