Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Status
Not open for further replies.
Reaction score
6
Επειδή βαριέμαι τις ταμπέλες (κυριολεκτικά όμως) και τα εύκολα συμπεράσματα, αλλά και τις βιασύνες σας παραπέμπω σε εκείνα που είπε η Χριστίνα περί ομαδοποίησης.

Δεν είμαι ούτε οπαδός της ομοιοπαθητικής ούτε εγώ προσωπικά την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
Δε με απασχολούν οι απατεώνες. Με απασχολεί να δω αν είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει όταν όλα τα άλλα έχουν αποτύχει ή ακόμα κι αν δεν είναι έτσι να δούμε μήπως δεν γνωρίζουμε αν όλα τα άλλα έχουν αποτύχει.

Ομοιοπαθητικά μιλώντας, έχετε υπ' όψη ότι μιλάμε για το εξής: fight fire with fire.
Δε θα σας πω κάτι άλλο, παρά μόνο να σκεφτείτε ποιο συστατικό είναι απαραίτητο για ένα αντίδοτο σε δάγκωμα φιδιού. Το ίδιο το δηλητήριο μήπως;
Σκεφτείτε το. Και εδώ θα είμαστε. Εν προκειμένω με ενδιαφέρει το αντικείμενο και όχι οι αλμπάνηδες ξαναλέω.

Reaction score
17.302
Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Εκτός από τις σαχλαμάρες που πετάς είσαι και περιορισμένων νοητικών ικανοτήτων έτσι?
To κατάλαβες τώρα μικρόνοα? ή θες και ζωγραφιά?
το δημοτικό το τελείωσες? με μέσο?
συνέχισε τις σαχλαμάρες...
όσο για το copy paste και την έλλειψη προσωπικότητας αυτό πρέπει να είναι καινούριο ρεκόρ σου (βλακείας) ε???
αν περιμένεις κουβέντα κομμωτηρίου... οπότε ατύχησες!

Ποιος εχεφρων ανθρωπος θα ηθελε να παρει μερος σε αντιλογο που σημαδευεται με την παραπανω φρασεολογια?

Οσο για την αναφορα που εκανες Κρις στην συμπαθεστατη συντεχνια των κομμωτων :
Αυτό που φαίνεται να έχει καθολική ισχύ είναι πως όσοι είναι οι χάχες μεταξύ των παρκαδόρων (Κομμωτων και πελατων) είναι και μεταξύ των πανεπιστημιακών.
Το σημειωνω, οχι διοτι μου αρεσει μονο,αλλα γιατι η εμπειρια μου με ωθει να συνυπογραψω αμεσα!

"......Και επειδή κάθε τόσο μας αιφνιδιάζουν με την ανοησία τους πρόσωπα «υπεράνω υποψίας», ανακαλύπτουμε ότι οι χοντροκέφαλοι είναι πολύ περισσότεροι από όσο μπορούσαμε να φανταστούμε. Αν δεχτούμε την κωδωνοειδή καμπύλη "κανονικής κατανομής" (ή καμπύλη Gauss, απο το όνομα του γερμανού μαθηματικού) η οποία χρησιμοποιείται για την ανίχνευση διάφορων χαρακτηριστικών ενός πληθυσμού, έχουμε το λιγότερο ένα ποσοστό 25% βλακών σε κάθε κοινωνική ομάδα∙ ο ένας στους τέσσερις." -Δ.Χαριτοπουλος

Reaction score
17.302

Και μ αυτα τα λιγα που θα προσθεσω απο το ιδιο πονημα,σας αποχαιρετω.:403:

"Η προσοχή είναι προϋπόθεση. Η επιγραφή στην εξώπορτα του σπιτιού πρώτα συνιστά «Προσοχή» και μετά πληροφορεί ότι «Ο σκύλος δαγκώνει». Η προσοχή είναι η βάση των υπόλοιπων νοητικών διεργασιών του ανθρώπου για να συγκεντρωθεί, να παρατηρήσει, να θυμηθεί, να δράσει. Κάτι ήξεραν οι παλιότεροι που αντί για «πρόσεξε» έλεγαν και «δώσε βάση»..... Τα αισθητήρια όργανα της προσοχής είναι τα μάτια ή τα αυτιά, που θέτουν σε ετοιμότητα όλο το είναι και το συνδέουν με το προκείμενο.

Ο οξυδερκής συλλαμβάνει αμέσως τη συνολική εικόνα και τις ιδιαιτερότητες μιας κατάστασης.«Λίγα ακούει (βλέπει) και πολλά καταλαβαίνει». Ο μπουνταλάς όχι μόνο αργεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει, αλλά έχει πάντα «περιορισμένη αντίληψη» των πραγμάτων, με συνέπεια κάθε φορά να «είναι αλλού»...."

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Re: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Μιλάμε για ανεξάντλητη πηγή μπούρδας. :142:

...
Κάτσε να πω κι εγώ τη δική μου.

Λεπόν, (πλεο style), Χριστίνα κάπου ανάμεσα στον ορισμό του "βλάκα" και όλων των υπολοίπων μας ανέφερες ένα περιστατικό κοντινού σου προσώπου, όπου βρήκε λύση σε σοβαρό πρόβλημα υγείας με την ομοιοπαθητική.
Θες να μας πεις λεπτομέρειες επί τούτου?

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Εσύ Pleo, εκτός από ειρωνείες και εξυπνάδες, έχεις άποψη επι του θέματος ή απλά συμμετέχεις για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι είσαι πιο ψαγμένος στα ιατρικά θέματα από ένα γιατρό πουχου?

Reaction score
17.302

Θες να μας πεις λεπτομέρειες επί τούτου?
Νο.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

-Αμοιβάδα?

-Παρούσα!

:116:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να κάνω δύο ερωτήσεις:
1. Αυτνοί οι ομοιοπαθητικοί σωτήρες με τα νερά και τα ζουμιά "φυσικής" προέλευσης, γιατί δεν σώνουν τόσα παιδιά στην Αφρική που πεθαίνουν λόγω έλλειψης εμβολίων;
2. Αν το ανεμβολίαστο παιδί κάποιου ομοιοπαθητικού μ@λάκα πεθάνει (όπως πεθαίνουν χιλιάδες παιδιά από διάφορες αρρώστιες) ή κουβαλήσει σε ένα σχολείο ηπατίτιδες κλπ, ο εισαγγελέας επεμβαίνει αυτεπαγγέλτως ή χρειάζεται μήνυση;

...

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Να κάνω δύο ερωτήσεις:
1. Αυτνοί οι ομοιοπαθητικοί σωτήρες με τα νερά και τα ζουμιά "φυσικής" προέλευσης, γιατί δεν σώνουν τόσα παιδιά στην Αφρική που πεθαίνουν λόγω έλλειψης εμβολίων;
2. Αν το ανεμβολίαστο παιδί κάποιου ομοιοπαθητικού μ@λάκα πεθάνει (όπως πεθαίνουν χιλιάδες παιδιά από διάφορες αρρώστιες) ή κουβαλήσει σε ένα σχολείο ηπατίτιδες κλπ, ο εισαγγελέας επεμβαίνει αυτεπαγγέλτως ή χρειάζεται μήνυση;

...
Κανονικά, δε μπορεί να εγγραφεί στο σχολείο ανεμβολίαστο παιδί. Είναι ευθύνη του διευθυντή να το παραπέμψει στη κοινωνική πρόνοια σε τέτοιες περιπτώσεις.

Reaction score
6
Να κάνω δύο ερωτήσεις:

...

1. Γιατί πρώτα περιμένουν τις μεθόδους της κλασικής ιατρικής να φτάσουν σε αυτά και μόλις εξαντλήσουν τα πάντα τότε να δοκιμάσουν κάτι άλλο. Συνήθως δεν προλαβαίνουν να κάνουν τίποτε από τα δύο. Πεθαίνουν σωρηδών λόγω έλλειψης γενικώς.
2. Αφού πεθαίνουν χιλιάδες παιδιά από διάφορες αρρώστιες, τότε μιλάμε για χιλιάδες μ@λάκες διάφορους; Ε τότε δε χρειάζεται εισαγγελέας ούτε μήνυση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όταν δεν μπορείς να απαντήσεις σε κάτι, δεν είναι ανάγκη να γράψεις μια παπαριά για να δείξεις ότι απαντάς.
Μπορεί κάποιος να απαντήσει σε αυτά που ρώτησα;

...

Reaction score
6
Όταν δεν μπορείς να απαντήσεις σε κάτι, δεν είναι ανάγκη να γράψεις μια παπαριά για να δείξεις ότι απαντάς.
Μπορεί κάποιος να απαντήσει σε αυτά που ρώτησα;

...
Παπαριά την αισθάνθηκες; Θα πόνεσε τότε.... :142:

Απλές και λογικές απαντήσεις ήταν. Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπες για τις χιλιάδες των παιδιών που πεθαίνουν. "Όπως πεθαίνουν χιλιάδες παιδιά.... " έτσι και του μ@λάκα του ομοιοπαθητικού.... και πάει λέγοντας.... :109:

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Ποιος εχεφρων ανθρωπος θα ηθελε να παρει μερος σε αντιλογο που σημαδευεται με την παραπανω φρασεολογια?
Αν θεωρείς εχέφρονα τον αναιδή που όχι μόνο δεν έχει πάρει χαμπάρι από όσα ελέχθησαν αλλά απευθύνεται και στον άλλο προσφωνώντας τον "όχι ρε πούστη μου" και αδικημένο από την φρασεολογία μου...πάω πάσο!

Πες μας μόνο πως θα ήθελες -αντιστοίχως με τον υπερασπιζόμενο από εσένα - να σε προσφωνούμε...
Δεν τολμώ να το πω εγώ γιατί είμαι σίγουρος θα παρεξηγηθείς... Ποτέ εξάλλου ούτε θα μου πέρναγε και από το νου να το κάνω...

Οσο για την αναφορα που εκανες Κρις στην συμπαθεστατη συντεχνια των κομμωτων :
Δεν έκανα καμία αναφορά στην συμπαθέστατη συντεχνία των κομμωτών...... έκανα αναφορά στις κουβέντες του κομμωτηρίου παραθέτοντας και φωτογραφία πελατισσών, αι οποίαι αναμένοντας την μεταμόρφωση της κόμης τους εις λάχανον, ανακαλύπτουν ότι διαθέτουν άποψη δια παντός επιστητού αν και αδαείς.
Ίσως αγαπητή Χριστίνα να πρέπει να επαναλάβεις τις Ελληνικές ταινίες του '60, προκειμένου να αντιληφθείς αυτό που ήτο προφανές σε όλους τους λοιπούς εδώ.

Το σημειωνω, οχι διοτι μου αρεσει μονο,αλλα γιατι η εμπειρια μου με ωθει να συνυπογραψω αμεσα!

"......Και επειδή κάθε τόσο μας αιφνιδιάζουν με την ανοησία τους πρόσωπα «υπεράνω υποψίας», ανακαλύπτουμε ότι οι χοντροκέφαλοι είναι πολύ περισσότεροι από όσο μπορούσαμε να φανταστούμε. Αν δεχτούμε την κωδωνοειδή καμπύλη "κανονικής κατανομής" (ή καμπύλη Gauss, απο το όνομα του γερμανού μαθηματικού) η οποία χρησιμοποιείται για την ανίχνευση διάφορων χαρακτηριστικών ενός πληθυσμού, έχουμε το λιγότερο ένα ποσοστό 25% βλακών σε κάθε κοινωνική ομάδα∙ ο ένας στους τέσσερις." -Δ.Χαριτοπουλος
Καλά κάνετε και το σημειώνετε για να το έχετε πρόχειρο και να ανατρέχετε σε αυτό αγαπητή, διότι αν και σας αρέσει, το παραθέσατε αστόχως αφού κακώς καταλάβατε ότι ανεφέρθην εις την καθόλα συμπαθή συντεχνία των κομμωτών αν και ουδεπόποτε έχω προβεί σε αυτό.
Ο μέγιστος αιφνιδιασμός δε είναι όταν αφορά εμάς τους ιδίους.

Reaction score
6
άμα αρχινάει και ρετάρει τ' αργαgλείο.... δε σώνεται, θέλει μάστορη το πράμα.... . :116:

Σιγά κρις, "πω ρε φούστη μου είπα" κι αμέσως άρπαξες.... γιατί άραγε; :142:

Reaction score
33
άμα αρχινάει και ρετάρει τ' αργαgλείο.... δε σώνεται, θέλει μάστορη το πράμα.... . :116:

Σιγά κρις, "πω ρε φούστη μου είπα" κι αμέσως άρπαξες.... γιατί άραγε; :142:
Για να μην ζορίζεις το -αδύναμο ούτως ή άλλως- μυαλό σου θα στο πω απλά:
- ούτε από λανθάνουσα ομοφυλοφιλία
- ούτε από ομοφοβία
- ούτε εξαιτίας οιουδήποτε λόγου μπορεί να έχει να κάνει με γενετήσιες ορμές

απλά όταν συνομιλείς με κάποιον τόσο άστοχο και εριστικό, ενοχλείσαι αν παίρνει μαζί σου θάρρος και φυσικά φοβάσαι μην οι άλλοι παρεξηγώντας αυτή την βλακώδη οικειότητα, σε περάσουν για κολλητό του.

κατανοητό?

Reaction score
49

Διάβασα όλο το thread
Με υπομονή και κρατήθηκα οριακά κάποιες στιγμές όταν διάβαζα σχόλια σαν τα παρακάτω:

Εκτός από τις σαχλαμάρες που πετάς είσαι και περιορισμένων νοητικών ικανοτήτων έτσι?
To κατάλαβες τώρα μικρόνοα? ή θες και ζωγραφιά?
Τι να τοποθετηθείς ωρέ...που αδυνατείς να καταλάβεις το προφανές... το δημοτικό το τελείωσες? με μέσο?
συνέχισε τις σαχλαμάρες...
όσο για το copy paste και την έλλειψη προσωπικότητας αυτό πρέπει να είναι καινούριο ρεκόρ σου (βλακείας) ε???

Το διάβασες όλο αυτό σε 11 λεπτά και έγραψες και δύο ποστ?

Να μου στείλεις τα στοιχεία σου, σε θέλω για να πάμε σε διαγωνισμό reading comprehension....:111:

Δεν με ενδιαφέρει ποια άποψη είναι σωστή, λιγότερο ή περισσότερο σωστή, λανθασμένη.....
Αλλά το να διαβάζω κατ' εξακολούθηση χαρακτηρισμούς πέρα από αγενές είναι επιεικώς απαράδεκτες.

Μπορείτε όλοι σας να χειρίζεστε το διάλογο με καλύτερες εκφράσεις και λιγότερο λάδι στη φωτιά
Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, αφενός θα κλειδώσω το θέμα, αφετέρου θα αρχίσω το infractions (και όχι warnings γιατί μεγάλα παιδιά είστε και καταλαβαίνετε πως το παρόν είναι ήδη warning), όπου είναι εφικτό!!

Υ.Γ.1: Στην «λίστα» είναι και ο Κώστας (ear) για χαρακτηρισμούς προς τον Pleo, αλλά απλά δεν έβαλα παράθεση μηνυμάτων του γιατί έπρεπε να ανατρέξω στις αρχές του thread. Κώστα σέβομαι την απολύτως τεκμηριωμένη άποψή σου στο θέμα (respect σε όσα έγραψες με απλά και κατανοητά λόγια για να καταλάβουμε όλοι μας) αλλά δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί. Και είμαι σίγουρος πως αντιλαμβάνεσαι τον τρόπο σκέψης μου

Υ.Γ.2: Pleo, παρόλο που δεν έπεσες στην διαδικασία χαρακτηρισμών, οφείλω να σου πω πως κατ' εξακολούθηση δημιουργείς flaming αφενός γιατί επιμένεις να απαντάς με αοριστολογίες που δημιουργούν όξυνση στο διάλογο, αφετέρου, ουκ ολίγες φορές, ειρωνεύεσαι και μάλιστα το κάνεις μετά από κατεβατά πλήρως τεκμηριωμένα που σαφέστατα ήταν καλογραμμένα και βοηθητικά για όσους δεν ξέρουν εις βάθος θέματα ιατρικής. Αν έχεις οποιαδήποτε κόντρα με τον Κώστα (ear), βρες άλλο τρόπο να την μεγαλώσεις ή απλά να την σβήσεις.......

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos