Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Status
Not open for further replies.
Reaction score
33
Επιστημονική απόδειξη στο "The Consumer's Guide to Homeopathy*" ?!?!?!?!?!??!
Στα Ελληνικά: Ο οδηγός του καταναλωτή της ομοιοπαθητικής. Δηλαδή δίδονται επιστημονικές αποδείξεις στον καταναλωτή, έτσι για πλάκα? Ο καταναλωτής ξέρετε αν γνωρίζει να διαβάζει και δίνετε σε αυτόν την επιστημονική απόδειξη? :204:

Χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχα να ήταν έτσι η επιστήμη....
χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχα

Δεν είναι έτσι οι επιστημονικές αποδείξεις! Τα όσα αναφέρονται είναι γενικότητες/αοριστολογίες μικρά δείγματα και φυσικά καθόλου αποδείξιμα στις πηγές τους!

Reaction score
6
Το διάβασες όλο αυτό σε 11 λεπτά και έγραψες και δύο ποστ?

Να μου στείλεις τα στοιχεία σου, σε θέλω για να πάμε σε διαγωνισμό reading comprehension....:111:

Reaction score
33
Το διάβασες όλο αυτό σε 11 λεπτά και έγραψες και δύο ποστ?

Να μου στείλεις τα στοιχεία σου, σε θέλω για να πάμε σε διαγωνισμό reading comprehension....:111:
Σου κάνει εντύπωση ε? :107:

Εσύ αυτές τις 3 γραμμές τις κατανόησες? τόσες φορές που ήδη τις έγραψα? ή συνεχίζεις να πιστεύεις στη μνήμη του νερού?

" Όσον αφορά τώρα τα διαλύματα 30C και 200C, μου αρκεί που λες ότι "ναι θεωρω οτι λειτουργουν σε καποιους ικανοποιητικα και αλλους λιγοτερο" για να καταλάβω το μέγεθος της άγνοιάς σου. με το 30 C πρέπει να πάρεις 10 εις την 41 χάπια (1 δισεκατομμύριο την μάζα της γης )για να καταπιείς ΕΝΑ μόριο της ουσίας που σου λένε ότι σου δίνουν. "

Reaction score
29
Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Δεν εχω καμία ιδέα περι ομοιοπαθητικής.

Αλλά οταν ακούω κάποιον που γνωρίζει, να μου μιλάει για αραιώσεις του τύπου "ενα μόριο φαρμάκου σε όλη τη θάλασσα του πλανήτη", με συγχωρείτε αλλά δεν μπορώ καταλάβω τι το συζητάμε άλλο.

Reaction score
6
Σου κάνει εντύπωση ε? :107:
Ναι γιατί ο καλός αναγνώστης είναι εκείνος που μπορεί να αναγνωρίζει με μια ματιά μεγαλύτερα μέρη μιας πρότασης. Εσύ λογικά αναγνώρισες με μια ματιά παραγράφους ολόκληρες ενώ ταυτόχρονα έγραφες κάτι άλλο. :105:

Άσε μας ρε κρις. Διάβασέ το ολόκληρο πρώτα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Παρά τις καλές προθέσεις εκατέρωθεν, βλέπω το θεματάκι να κλειδώνει ...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Παρά τις καλές προθέσεις εκατέρωθεν, βλέπω το θεματάκι να κλειδώνει ...
Κλειδωσε το τωρα σε παρακαλω γιατι καποιοι εχουν βρει το βημα για αμπελοφιλοσοφιες
Σκεφτηκα να ανοιξω το νημα για ανταλλαγη αποψεων και διαδοση πληροφοριων
και κατεληξε κοντρα μεταξυ ολιγων

Reaction score
33

Δεν εχω καμία ιδέα περι ομοιοπαθητικής.

Αλλά οταν ακούω κάποιον που γνωρίζει, να μου μιλάει για αραιώσεις του τύπου "ενα μόριο φαρμάκου σε όλη τη θάλασσα του πλανήτη", με συγχωρείτε αλλά δεν μπορώ καταλάβω τι το συζητάμε άλλο.
Ε μα... πες τα χρυσόστομε!
Ακόμη και αν τους λέμε ότι είναι πιο πιθανό να κερδίζουν όλα τα τυχερά παιχνίδια (λόττο, πρώτο, προπο κλπ) για πάντα παρά να καταπιούν ένα μόριο φαρμάκου μας λένε ότι έχουμε και άγνοια! :143:

Reaction score
33

Κλειδωσε το τωρα σε παρακαλω γιατι καποιοι εχουν βρει το βημα για αμπελοφιλοσοφιες
Σκεφτηκα να ανοιξω το νημα για ανταλλαγη αποψεων και διαδοση πληροφοριων
και κατεληξε κοντρα μεταξυ ολιγων
Συγγνώμη που δεν αποβλακωθήκαμε ακόμη για να περάσεις τις απόψεις σου σαν επιστήμη!

Και "αμπελοφιλοσοφιες" δεν είναι τα μαθηματικά αλλά η "μνήμη" του νερού.... για να ξέρουμε τι λέμε! :107:

Reaction score
0

Ε μα... πες τα χρυσόστομε!
Ακόμη και αν τους λέμε ότι είναι πιο πιθανό να κερδίζουν όλα τα τυχερά παιχνίδια (λόττο, πρώτο, προπο κλπ) για πάντα παρά να καταπιούν ένα μόριο φαρμάκου μας λένε ότι έχουμε και άγνοια! :143:
ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΟΙΑ
Και αυτο γιατι δεν εχεις μελετησει την πλευρα της ομοιοπαθητικης.

Γνωριζεις ελαχιστα απο απο καποιους οι οποιοι ειναι αντιθετοι στην ομοιοπαθητικη

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Στο παιδι μου δεν εκανα αντιτετανικο ορο και του εχω δωσει αρκετα ομοιοπαθητικα
φαρμακα με την βοηθεια ομοιοπαθητικου ( και κλασικης ιατρικης ) παιδιατρου
Επισης στο παιδι μου δεν εχω κανει κανενα απολυτως εμβολιο και δεν του εχω
δωσει ποτε αντιβιωση.
Αν λειτουργούσε κάτι σε αυτόν τον τόπο, εσύ έπρεπε να είσαι φυλακή και το παιδί σου σε ξένα χέρια.
Αλλά είπαμε... Δαρβίνος.

...

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Στο παιδι μου δεν εκανα αντιτετανικο ορο και του εχω δωσει αρκετα ομοιοπαθητικα
φαρμακα με την βοηθεια ομοιοπαθητικου ( και κλασικης ιατρικης ) παιδιατρου
Επισης στο παιδι μου δεν εχω κανει κανενα απολυτως εμβολιο και δεν του εχω
δωσει ποτε αντιβιωση

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ «Πράξη ευθύνης και αγάπης», «αναγκαίο κακό», ή «Μία επιχείρηση βασισμένη στο φόβο»;
http://emvolia.blogspot.com/2009/11/blog-post_12.html
Εγω δεν εχω αποψη για την ομοιοπαθητικη αλλα αναρωτιεμαι μηπως αυτο που εκανες στο παιδι σου(ή μαλλον αυτο που δεν εκανες) ηταν λιγο ριψοκινδυνο.

Δεν θελω να σε θιξω ως γονιο αλλα μου φαινεται λιγο ανευθυνο να μην χρησιμοποιησεις αντιτετανικο,αντιβιωση οταν χρειαζεται καθως και εμβολια.
Αλλα απο την αλλη οι ιατρικες μου γνωσεις ειναι μηδενικες,οποτε δεν θα επιμεινω.

Reaction score
6
Έλα lionking7, ανέπτυξε αυτό που θέλεις να πεις και σε ρωτάνε χωρίς να δίνεις σημασία στα συνθήματα.

Τι σε ώθησε να το κάνεις αυτό. Τι είδες; Τι ήταν αυτό που σε έπεισε. Γιατί για να το κάνεις στο παιδί σου δε μπορεί, κάτι θα είχες δει.

Reaction score
0
Αν λειτουργούσε κάτι σε αυτόν τον τόπο, εσύ έπρεπε να είσαι φυλακή και το παιδί σου σε ξένα χέρια.
Αλλά είπαμε... Δαρβίνος.

...
Και εσυ που ακολουθεις τον οχλο σε αμφιβολες ιατρικες πρακτικες επειδη το κανουν
και γειτονες που επρεπε να εισαι...??? Παρεα με τις μαιμουδες...???

Εχεις παιδια...!!!
Και πως διαλεγεις το καλυτερο γιαυτα...???
Οπως ο χανος που ανηγει το στομα και τα καταπινει ολα...???

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι είναι εξυπνάδα να μην κάνεις στα παιδιά σου εμβόλια αλλά τι να κάνουμε... κάθε βλάκας έχει ένα σχέδιο. Είσαι βλάκας και μάλιστα επικίνδυνος βλάκας. Θεωρώ υποχρέωσή μου να σου αφαιρέσω το βήμα από αυτόν τον χώρο. Λες επικίνδυνα πράγματα που αν μια στο εκατομμύριο τα ακολουθήσει κάποιος μπορεί να βρούμε και τον μπελά μας. Χαιρετίσματα στους υπόλοιπους βλάκες και κρίμα για τα παιδάκια σας.

...

Reaction score
33
Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι είναι εξυπνάδα να μην κάνεις στα παιδιά σου εμβόλια αλλά τι να κάνουμε... κάθε βλάκας έχει ένα σχέδιο. Είσαι βλάκας και μάλιστα επικίνδυνος βλάκας. Θεωρώ υποχρέωσή μου να σου αφαιρέσω το βήμα από αυτόν τον χώρο. Λες επικίνδυνα πράγματα που αν μια στο εκατομμύριο τα ακολουθήσει κάποιος μπορεί να βρούμε και τον μπελά μας. Χαιρετίσματα στους υπόλοιπους βλάκες και κρίμα για τα παιδάκια σας.

...
:607:

Reaction score
51
..προσπαθω οση ωρα διαβαζω τα ποστ, να υπολογίσω το ποσοστο των ανθρώπων μεσα στους περίπου 10000, που ισως σημερα δεν θα ήσαν ζωντανοι, αν εγω (και μιλάω μονο για μενα) δεν τους είχα χειρουργήσει.

Παρ'ολα αυτά, προτείνω στους συναδέλφους της εναλλακτικής ιατρικής, αντι να κουράζονται με τις συνεχεις αραιώσεις και μετρήσεις, να προσφέρουν μιά και καλή (τουλάχιστον στους Αθηναίους συνανθρώπους τους), να ρίξουν από μια σταγόνα απο την καθε μία "δραστική ουσία", στους υδροδότες του Μορνου, Εύηνου, Υλίκης και Μαραθώνα, σαν ευγενή και ανιδιοτελή προσφορά τους στους συνανθρωπους τους.

Γιωργος Σάμπαλης
Θεατρικός Χειρουργός.:116:

Reaction score
33
..προσπαθω οση ωρα διαβαζω τα ποστ, να υπολογίσω το ποσοστο των ανθρώπων μεσα στους περίπου 10000, που ισως σημερα δεν θα ήσαν ζωντανοι, αν εγω (και μιλάω μονο για μενα) δεν τους είχα χειρουργήσει.

Παρ'ολα αυτά, προτείνω στους συναδέλφους της εναλλακτικής ιατρικής, αντι να κουράζονται με τις συνεχεις αραιώσεις και μετρήσεις, να προσφέρουν μιά και καλή (τουλάχιστον στους Αθηναίους συνανθρώπους τους), να ρίξουν από μια σταγόνα απο την καθε μία "δραστική ουσία", στους υδροδότες του Μορνου, Εύηνου, Υλίκης και Μαραθώνα, σαν ευγενή και ανιδιοτελή προσφορά τους στους συνανθρωπους τους.

Γιωργος Σάμπαλης
Θεατρικός Χειρουργός.:116:
Θα αρκούσε να ρίξουν τις σταγόνες στη θάλασσα και να σωθεί η ανθρωπότητα (μέσω της βροχής)! :143:

Πάντως η "θεατρική" Ιατρική εμένα μου έσωσε τον πατέρα χτες και έχω τόση άγνοια που δεν εμπιστεύομαι τίποτε άλλο...
Όχι μόνο αυτό αλλά αισθάνομαι και απέραντη ευγνωμοσύνη για αυτούς τους θεατρίνους!

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?84315-%C3%F1%DC%F8%E5-%FC-%F4%E9-%F3%EA%DD%F6%F4%E5%F3%E1%E9-%E1%F5%F4%DE-%F4%E7-%F3%F4%E9%E3%EC%DE...&p=1310114#post1310114

:624:

Α και οι θεατρίνοι μου δώσανε και cd με video της στεφανιογραφίας όπου φαίνονται τα πάντα!!!! Πολύ θέατρο ρε παιδί μου!

Reaction score
6
Αντιπαρέρχομαι το υπονοηθέν του πράγματος βάσει των αριθμών που δώσατε κύριε Σάμπαλη (ότι δηλαδή δε θα ήσαν ζωντανοί, άρα θα χρησιμοποιούσαν εναλλακτικές μεθόδους !!!!!! :111:) και σας ρωτάω ευθέως:

Αποκλείετε την ομοιοπαθητική ως κομμάτι της ιατρικής; Αυτό μόνο.

Ελπίζω να μη σας μπανάρουν κι εσάς και δεν προλάβετε να απαντήσετε. :109:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members