"Vintage Decks & Amplifiers Club"

Reaction score
1.187
Απάντηση: "Vintage Decks & Amplifiers Club"

Βλάσφημε!!!
Μα καλά! Έχεις την μπομπίνα και ακούς ακόμα από σκληρό δίσκο??
Όχι, ακούω από μπομπίνες (έχω και δεύτερο μαγνητόφωνο:το μικρό αδερφάκι ΑΚΑΙ Χ-150D) από κασέτες, από βινύλιο.. Ακόμα και από minidisc!!!

Εγώ τους χαρίζω....:143:
Yes, I know it!!!! :624:

Reaction score
1.187

Σταμάτη αυτός το πουλάει τόσο :445:.... εάν θα το πουλήσει είναι άλλο θέμα :444: ! Πάντως εάν ήθελα να αγοράσω... για μένα το RS-1700 δείχνει εξωγήινο μηχάνημα, σε εμφάνιση και χαρακτηριστικά :404: !
ΑΚΑΙ: http://www.aggeliopolis.gr/attici/Mpompinofono__AKAI_GX_635__10497290.htm?ca=9_s&w=1

Reaction score
8.905

Φίλε komhst γεια (και γείτονας, εγώ μένω Άνω ΝΣ) πραγματικά χαίρομαι να σας διαβάζω, μου έρχονται νεανικές αναμνήσεις..., αλλά η δική μας γενιά έτυχε - έζησε την μετάβαση από αναλογικό σε ψηφιακό ήχο κλπ. Εκτός από τα 3 πικάπ που (μέχρι και σήμερα τα έχω) συνεχίζω να ακούω πάντα βινύλια, όλα τα άλλα (αναλογικά) έτυχαν μη καλής αποδοχής από εμένα, κοινώς ξεπεράστηκαν γρήγορα, πχ. πάντα είχα κασετόφωνα (Aiwa-Technics-κλπ) αλλά πίστεψέ με ποτέ μου (σχεδόν) δεν έγραψα κασέτα... απλά τα είχα για αναπαραγωγή, από άλλους που μου έδιναν υλικό, και για να γίνεται ξεκούραστη μια εκπομπή στα Μεσαία η στα Fm αργότερα (κοινώς υπήρξα ερασιτέχνης για κάποιους άλλους πειρατής) και τίποτε άλλο, σήμερα μου έχει μείνει στο ράφι ένα DCC 951 Philips (αχρησιμοποίητο) και κάποιες κασέτες για να μου θυμίζουν τα νιάτα μου! Γιαυτό λοιπόν εάν αγόραζα μπομπινοφωνο... οι λόγοι θα ήταν συναισθηματικοί (δηλαδή ντεκόρ αναμνήσεων) και μόνον. Τα φλακ παίρνουν φωτιά (από θέμα λειτουργικότητας -ευκολίας) όταν είμαστε φίλοι μαζεμένοι... με συνοδεία ποτά – κουβέντα – κλπ.

Reaction score
1.815

Bill, και με μπομπινόφωνο μπορείς να ακούς χαλαρά, για ώρες χωρίς να ασχολείσαι με αλλαγή κασσετών ή δίσκων ή... φλακιών!
Άσε που είναι και πιο ...οφθαλμοπόρνο!!!:412:

Reaction score
8.905

Φίλε Σταμάτη όταν είσαι με παρέα και πρέπει [και πάνω στην κουβέντα] να “αναπολείς καταστάσεις” και να πηγαίνεις από το ένα στο άλλο είδος μουσικής... εκεί το φλακ, δηλαδή το PC (στην ταχύτητα εναλλαγής) απλά δεν έχει κανένα ανταγωνιστή...:138:

Με το καπάκι τι έκανες, έχουμε καμία εξέλιξη?

Reaction score
8.905

Αλλά όπως είπα και παραπάνω σαν ντεκόρ αναμνήσεων και όχι μόνο, απλά στο Technics RS-1700 :624:.

Reaction score
1

Ωραιο εργαλειο ( to techiks 1700) , αλλα δεν ειναι AKAI.....
Οφθαμόλουτρο....:

Reaction score
1

Φίλε Σταμάτη όταν είσαι με παρέα και πρέπει [και πάνω στην κουβέντα] να “αναπολείς καταστάσεις” και να πηγαίνεις από το ένα στο άλλο είδος μουσικής... εκεί το φλακ, δηλαδή το PC (στην ταχύτητα εναλλαγής) απλά δεν έχει κανένα ανταγωνιστή...:138:
Aυτη η εναλαγη που γραφεις ειναι ενας ακομα τροπος να προσθέτουμε ανγχος , στην ιδια ανχομενη ζωη μας... Ασε την μουσική να ρολλάρει και απολαυσε χωρίς να κοβεις τα τραγουδια μετα απο μερικά δευτερολεπτα ακροασης , κρατόντας ενα ποντικι στο χερι και λερωνοντας την οπτική σου απολαυση με ξενοφερτους τρισύλλαβους ορους.....

:614::610:

Reaction score
8.905

Ωραία... εάν μας τα "χαρίσουν", κρατάς εσύ το Akai και εγώ το Technics! :116: :138: :135:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Είναι στο πατάρι στο Πατρικό μου, απ' ότι γνωρίζω υπάρχει και ταινία που μαγνητοφώνησε ο πατέρας μου με τα πρώτα μου λόγια.
έχω κι αυτό το technics που δεν είναι στο πατάρι.

Reaction score
1

Ωραία... εάν μας τα "χαρίσουν", κρατάς εσύ το Akai και εγώ το Technics! :116: :138: :135:

....ενοήται.... το εχω μαθει (παθει) το μαθημα μου πια.... Μονο GX πια για να μην πεταω τα λεφτα μου στα σκουπιδια.....

Reaction score
8.905

....ενοήται.... το εχω μαθει (παθει) το μαθημα μου πια.... Μονο GX πια για να μην πεταω τα λεφτα μου στα σκουπιδια.....
Θα το εκλάβω ως αστείο (όχι πως με κόφτη κιόλας) γιατί από τα λίγα που ξέρω... Masterpiece θεωρούνται κάποια μοντέλα Technics & Sony (για να έχει ενδιαφέρον απλά googlαρισε και θα βρεις τα μοντέλα) και μετά ακολουθούν τα άλλα!

Reaction score
8.905

:205: γιατι μου το κανεις αυτο :111: το πηρες το πμ.?

Reaction score
1

Θα το εκλάβω ως αστείο (όχι πως με κόφτη κιόλας) γιατί από τα λίγα που ξέρω... Masterpiece θεωρούνται κάποια μοντέλα Technics & Sony (για να έχει ενδιαφέρον απλά googlαρισε και θα βρεις τα μοντέλα) και μετά ακολουθούν τα άλλα!
Ε , ναι ντε, ενοήται :105: Δεν ξερεις τις παροιμίες που λενε : αν δεν πενεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει" και "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κραμασταρια" ;;;

Κοιτα στο μπλογκ μου ( http://vintagehifigr.blogspot.com/ ) να δεις ποια φωτογραφια εχω στο τελος της σελιδας... :609:

Reaction score
8.905

Το έχω δει από καιρό φίλε μου στο blogs σου :405:, άλλα δεν το ανέφερα για να μην φανεί ότι (ότι και καλά) σε ειρωνεύομαι... επίσης αυτό με την custom εμφάνιση είναι για γκαλερί με έργα τέχνης! Δεν γνωρίζω και δεν είμαι ειδικός, αλλά τα 2 κορυφαία θεωρούνται τα Technics RS-1500U & Sony TC-880-2 ! Οι ειδικοί ασ τα αναλύσουν σε μας τους θνητούς!
ΥΓ. Μακάρι να μου περίσσευαν χρήματα :415:... θα είχα πάρει και εγώ ένα! Αλλά δεν πειράζει βλέπω τα δικά σας και χορταίνω :410:!

Reaction score
1

Φρεσκο , σημερινό , μυριζει θαλασσα....
Sansui AU-555
Tι καλο ενισχυτακι, εχω παθει. Ακαιραιος και ταχυς , φυσικά σε αριστη κατασταση , σαν καινουργιος...

Reaction score
1

....και μετα απο τοσα χρονια παρεα με τα αναντικαταστατα Audio spectrum TLS 40 , βρήκα τα "μικρα" αδερφακια τους. Κολυσσανε αψογα με τον sansui , (αν και τα ηχεια αυτης της σειρας κολλανε με τα παντα σχεδον) και πλεον μπορω να πω οτι στο εργαστιριο-γραφειο μου μπορω να ακουω μουσικη αξιωσεων...

εδω στην θεση του πλεον :

και εδω με τον μεγαλο του αδερφο , οταν ξεπακεταριστικε :

Απο την βιασυνη μου (και την χαρα ) τα εβγαλα φωτο χωρις καν να τα καθαρισω λιγο. Η αληθεια ειναι οτι ηχεια της σειρας TLS εψαχνα χρονια να βρω , μιας και για το προσωπικό μου γουστο , τα θεωρω κορυφαια. Απο τοτε που τα πηρα (1995) εχουν περασει απο το σαλονι μου πανω από 10 διαφορετικά ηχεια.( απο κορνες , μεχρι οτι αλλο χαιενταδικο γμτ) και παντα στο τελος καταληγω να ακουω με αυτα. Οπότε το πηρα απόφαση , τους εβαλα μια επενδυση ξυλου μιας και απο τις πολλες μετακομισεις τα ειχα ρημαξει και δεν ξανακουνιουνται...
Σκεφτητε την χαρα μου οταν για τον πιο μικρο χωρο ακροασης που εχω , βρηκα τα μικροτερα TLS..:626:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.082
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo