LENCO L-75 Vintage Turntable. Ο Θρύλος!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: LENCO L-75 Vintage Turntable. Ο Θρύλος!!

Χλωρινη βάλε,τζίττερ μην του ρίξεις:135::138::135:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Όπως καταλάβατε έστειλα κατά λάθος δύο μηνύματα, ''το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον'' λέει ο λαός μας,
τέλος πάντων, στο PIONEER της φωτό, φαίνονται αλλαγμένα τα καλώδια, αυτό αρκεί?
Γιατί όταν πήγα να αλλάξω κεφαλή, μου είπαν μην ξοδεύεσαι δεν αξίζει, και δεν μου έδιναν ούτε καλή
κεφαλή, πήρα την GRADO PRESTIGE GREEN, εγώ του ζήταγα την RED ή την BLUE (τις είχε το κατάστημα)
έτσι σκέφθηκα ότι, για να μην θέλουν να πουλήσουν πιο ακριβά, πιθανώς έχουν δίκιο!

ΥΓ. Εάν ξέρεις στείλε ένα pm, τι μπορώ να βελτιώσω!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Όπως καταλάβατε έστειλα κατά λάθος δύο μηνύματα, ''το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον'' λέει ο λαός μας,
Να σου λείπουν τα σάπια...Υπέργηρος στο site είμαι εγώ και ο Νωα :114:

Reaction score
1.815

......ΥΓ. Εάν ξέρεις στείλε ένα pm, τι μπορώ να βελτιώσω!
Κάτσε να επιστρέψει από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, ο μέτρ GeoVaz να σε συμβουλέψει δεόντως! Υπομονή...
Όσο για το αν αξίζει ή όχι το πικάπ σου, είναι καθαρά δικό σου θέμα και τι μουσικές απαιτήσεις έχεις από αυτό.
Εεεε ΟΚ κατασκευαστικά, δεν είναι και με ακρυλικό υλικό........................................ κάτι αξίζει παραπάνω δηλαδή!:116:

Μα κοίτα το... είναι μια ομορφιά!!!!!! Κουκλάκι! Κρίμα είναι να το αφήσεις στο έλεος...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Δεν είμαι γνώστης της μουσικής, ακούω απλά ότι μου αρέσει, (έχω αρκετούς δίσκους) αυτήν την εποχή (καθυστερημένα) μου έχει κολλήσει και ακούω ΥΑΝΝΙ
άκουσα σε ένα φίλο, πήρα και δυο άλμπουμ, και καλώς κακώς κόλλησα! και μου αρέσει και η Τζάζ, μην αρχίσετε τώρα, γιατί αρκετά έχω με την γυναίκα που θέλει όλο Πλούταρχο!!!
Όμως αυτό δεν έχει να κάνει με το πικάπ, ένα καλό μέσο θα παίξει καλά, δεν έχω απαιτήσεις πολλές γιατί δεν υπάρχουν χρήματα
απλά από αυτό που έχω, να πάρω ότι μπορεί να δώσει!

Reaction score
1.815

Περίμενε GeoVaz από Τσάινα Τάουν.....:116:

Reaction score
3.967

Μπράβο ρε Σταμάτη, καταπληκτική αναπαλαίωση, μπατ μην τα βάζεις με αυτόν που το κλώτσησε.

Τα υλικά αγαθά έχουν διαφορετική σημασία-χρήση για τον κάθε ιδιοκτήτη.

Αυτό που έκανες δεν γίνεται απ τον καθένα!!

Reaction score
1.815

Μπράβο ρε Σταμάτη, καταπληκτική αναπαλαίωση, μπατ μην τα βάζεις με αυτόν που το κλώτσησε.

Τα υλικά αγαθά έχουν διαφορετική σημασία-χρήση για τον κάθε ιδιοκτήτη.

Αυτό που έκανες δεν γίνεται απ τον καθένα!!
Θα σου πω γιατί τα βάζω με αυτόν που το πέταξε.
Μπορούσε πολύ απλά να βρει κάποιον να το χαρίσει, αλλά όχι να το φουντάρει σε κάδο...

Τουλάχιστον είχε την ευθυξία να μην το πετάξει στα σκουπίδια, αλλά στο διάφανο κάδο της ανακύκλωσης!
Αυτό σημαίνει οτι ίσως να μην είχε κάποιον για να το χαρίσει, το φόρτωσε στο αυτοκίνητο και το ξεκουβάλησε στον κάδο (είναι και βαρύ το άτιμο), αντί να του ρίξει φούντο στον κουβά των σκουπιδιών της γειτονιάς του. Οπότε από αυτήν τη σκοπιά η κίνησή του έχει και τη θετική της πλευρά.:126:

Η αλήθεια είναι οτι δε σκέφτοντε όλοι το ίδιο. Απλά (μιλάω καθαρά για μένα), ενοχλούμαι όταν πετάνε στα σκουπίδια πράγματα με ιστορία, έστω και λόγω άγνοιας...... Θεωρώ οτι στην εποχή της καταιγιστικής πληροφόρησης, που μπορούμε να έχουμε για το οτιδήποτε, η άγνοια δε δικαιολογήται:116:

...Εγώ βέβαια τώρα με αυτά που λέω, του τα χώνω γιατί το πέταξε και το βρήκα??????
Οεεοοοο???:414::143:

Reaction score
8.905

Φίλε Σταμάτη τώρα που το τελείωσες και σου έφυγε το η κάψα της δημιουργίας… σε ποιο κάδο ανακύκλωσης θα τα πετάξεις? :105: :142: :135:

Reaction score
1.815

Τα παλιά του στεφανάκια και τα V-blocks εννοείς?:136:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.....................στην ανακύκλωση του Αλίμου!!!!:143:

Reaction score
1.815

Καπάκι σε χρώμα ΚΑΦΕ που θα βρω ρε παίδες?:203:

Το καπάκι που μπορεί να μπει είναι στις ίδιες διαστάσεις με αυτό του Technics 1200/1700 MK2....

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Re: Απάντηση: LENCO L-75 Vintage Turntable. Ο Θρύλος!!

Επόμενος δίσκος αναφοράς (για μένα) John Lee Hooker, με πρώτο κομμάτι ακρόασης η συνεργασία του μαζί με Santanna!!! Από την αρχή του βάζω δύσκολα αλλά αυτό ...βλέπει κορυφή!!!!

κανονικά θα έπρεπε να πάρω ποσοστά γιατί ο ευτυχής κάτοχος του μηχανήματος το χαίρεται ακούγωντας δικούς μου δίσκους. Δεν πειράζει όμως ας είναι καλά.

Reaction score
1.815

Ohhh YES!!!

Πάντως να σου πω την αλήθεια, είναι ένας από τους πιο καλογραμμένους δίσκους που έχω (5-6 είναι οι αναφοράς μου)
Εεεε και βέβαια θα πάρεις ποσοστά! :135::143:

Σ' ευχαριστώ για όλα Σταύρο!!:624:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.014

Δισκάρα...

.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.

Ειδικά σε flac! :116:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478

Καπάκι σε χρώμα ΚΑΦΕ που θα βρω ρε παίδες?:203:

Το καπάκι που μπορεί να μπει είναι στις ίδιες διαστάσεις με αυτό του Technics 1200/1700 MK2....
Σταμάτη, αν το καπάκι που ψάχνεις θες να είναι κατασκευασμένο από plexiglass, ξέρω ότι υπάρχει ένα μέλος στο forum το οποίο είναι επαγγελματίας στην επεξεργασία plexiglass. Αν ενδιαφέρεσαι, θα πρέπει θυμηθώ ποιος είναι....

Reaction score
1.815

Αμα είναι έτσι όπως τον λες... για θυμήσου!:144:
Ωστόσο, έχω ρίξει και 2-3 mail στα τζιμάνια του lencoheaven, μπας και τους περισσεύει κανένα γνήσιο, από τις μοντιφιές τους...:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis