Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
Απάντηση: LENCO L-75 Vintage Turntable. Ο Θρύλος!!
Χλωρινη βάλε,τζίττερ μην του ρίξεις:135::138::135:
Χλωρινη βάλε,τζίττερ μην του ρίξεις:135::138::135:
Να σου λείπουν τα σάπια...Υπέργηρος στο site είμαι εγώ και ο Νωα :114:Όπως καταλάβατε έστειλα κατά λάθος δύο μηνύματα, ''το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον'' λέει ο λαός μας,
Κάτσε να επιστρέψει από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, ο μέτρ GeoVaz να σε συμβουλέψει δεόντως! Υπομονή.........ΥΓ. Εάν ξέρεις στείλε ένα pm, τι μπορώ να βελτιώσω!
Δεν έxει πάει San Franchisco breΠερίμενε GeoVaz από Τσάινα Τάουν.....:116:
Αγράμ μ ατε :114: :114: :114:San francisco αγράματε.:604:
Θα σου πω γιατί τα βάζω με αυτόν που το πέταξε.Μπράβο ρε Σταμάτη, καταπληκτική αναπαλαίωση, μπατ μην τα βάζεις με αυτόν που το κλώτσησε.
Τα υλικά αγαθά έχουν διαφορετική σημασία-χρήση για τον κάθε ιδιοκτήτη.
Αυτό που έκανες δεν γίνεται απ τον καθένα!!
Επόμενος δίσκος αναφοράς (για μένα) John Lee Hooker, με πρώτο κομμάτι ακρόασης η συνεργασία του μαζί με Santanna!!! Από την αρχή του βάζω δύσκολα αλλά αυτό ...βλέπει κορυφή!!!!
![]()
![]()
![]()
Σταμάτη, αν το καπάκι που ψάχνεις θες να είναι κατασκευασμένο από plexiglass, ξέρω ότι υπάρχει ένα μέλος στο forum το οποίο είναι επαγγελματίας στην επεξεργασία plexiglass. Αν ενδιαφέρεσαι, θα πρέπει θυμηθώ ποιος είναι....Καπάκι σε χρώμα ΚΑΦΕ που θα βρω ρε παίδες?:203:
Το καπάκι που μπορεί να μπει είναι στις ίδιες διαστάσεις με αυτό του Technics 1200/1700 MK2....
Δισκάρα...
Κώστα σε mp3 320 kbps, θα ακούγεται?