Most visitors online was 3767 , on 23 Sep 2025
Eγω την λιστα μου την εχω με DiseqC 1.2Johnny εγώ έχω ήδη δηλωμένες τις συντεταγμένες μου μια και χρησιμοποιώ USALS. Αν περάσω απλά τη λίστα σου με τα κανάλια είμαι ΟΚ?
Τίποτα :110: Και ξαναέβαλα το νεότερο firmware και παλαιότερα βρήκα και έβαλα αλλά μετά από 15' το πρόβλημα εμφανίζεται.Η λιστα καναλιων που εχεις δημιουργει το προβλημα.
Αυτο το καναλι που αναφερεις ειναι σε αλλη συχνοτητα.
11422 H 27500
H' χρησιμοποιεις τη λιστα μου και κανεις νεες αποθηκευσεις μοτερ,μπορεις και να βαλεις τις θεσεις των δορυφορων που ηδη εχεις στη δικια μου λιστα.
Αυτο γινεται απο το menu-motor setup
Η' χρησιμοποιεις usals και βαζεις τις συντεταγμενες σου.
Το προβλημα βρισκεται οπως καταλαβαινω στη λιστα καναλιων σου.Τίποτα :110: Και ξαναέβαλα το νεότερο firmware και παλαιότερα βρήκα και έβαλα αλλά μετά από 15' το πρόβλημα εμφανίζεται.
Με channel editor δεν έχω πειράξει ποτέ τίποτα, όσο έχω τον δέκτη. Έβαλα το νεότερο αλλά και παλαιότερο firmware. Στη συνέχεια έκανα factory reset και κατέβασα εκ νέου τα κανάλια στον Astra 28,2. H συχνότητα 12441V (BBCi) χάνετε μετά από 15-20'. Το περίεργο είναι πώς όταν ο δέκτης είναι κρύος (και παίζει τα BBCi) δεν παίζει το κανάλι Body in balance. Όταν παρέλθει το 15' (και εξαφανιστούν τα BBCi) έχω εικόνα στο Body in balance :140: Επίσης όταν δεν παίζει τα BBCi και κάνω search στην συχνότητα 12441V δεν τα κατεβάζει και το αντίστοιχο για το Body in balance.Το προβλημα βρισκεται οπως καταλαβαινω στη λιστα καναλιων σου.
Μαλλον το λαθος εγινε με τον channel editor οταν και αν τον χρησιμοποιησες η' απο καποιο αλλο λαθος.
Αν δεν θες να κανεις τα παραπανω που σου ειπα,μην περνας τη λιστα καναλιων σου και ξανασκαναρε απο την αρχη.
Μόνο αν έχεις ασύρματο router, και το έχεις αφήσει ξεκλείδωτο.εαν ανοιξω θυρα,δεν ειναι επικινδυνο να βγαινει εξω η καρτα και να εχουμε τιποτε ντραβαλα..?
αυτο απο που προκυπτει?Mε το Home Net Plus θα γινοταν αν ειχες 2 ιδιους δεκτες.Θα χρειαζοσουν μονο καλωδια ethernet.
Αλλα και με αυτον τον τροπο που θα σου πω,παλι ευκολο ειναι.
Μπες στις ρυθμισεις του router σου και ανοιξε μια πορτα (default η 3567).
Επισης, πηγαινε στο dyndns η' Νο-IP και αντιστοιχισε την ΙΡ σου .
Μετα πηγαινε στον δεκτη, Menu-Network-Newcamd Server Setup ,βαλε Type --> ON και συμπληρωσε την πορτα (3567).Το DES Key αφησε το οπως ειναι και στην επιλογη User Setup δωσε ενα user & ενα password (π.χ. spider spider).
Πατησε Apply.
Τωρα εχεις μια γραμμη της μορφης π.χ.
Ν:dmtrpapa.hopto.org 03567 spider spider 0102030405060708091011121314[/B]
που πρεπει να βαλεις στο .cfg του Dreambox σου.
Aν μπεις στις ρυθμισεις του router σου θα δεις την ΙΡ σου που ειναι κατι σαν 97.188. .... ....αυτο απο που προκυπτει?