Κάνετε μετρήσεις χώρων; Με ποια ιδιότητα;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Και ποιος είσ' εσύ ρε που θα μετράς χώρους;

Επίσης καλό θα ήταν να υπάρχει δίκαιη και ίση αντιμετώπιση σε όλα τα μέλη..
Γιατί μας κατηγορείς , φίλε και συμπαθέστατε delamostre?

Και γιατί να έχει ίδια αντιμετώπιση , μέλος με τεράστια προσφορά με εμένα που δεν έχω προσφέρει τίποτα σ αυτο το φόρουμ?
Είναι δίκαιο?

Reaction score
1.815

Γιατί μας κατηγορείς , φίλε και συμπαθέστατε delamostre?

Και γιατί να έχει ίδια αντιμετώπιση , μέλος με τεράστια προσφορά με εμένα που δεν έχω προσφέρει τίποτα σ αυτο το φόρουμ?
Είναι δίκαιο?
Φίλε Νικόλα καλησπέρα!
Ασφαλώς και δεν κατηγορώ κανέναν από εσάς. Επισήμανση κάνω.

Και εξηγούμαι:
Το συγκεκριμένο site ονομάζεται "forum". Σε ένα forum, όλοι μπένουν και γράφουν "απόψεις", "σκέψεις" και διάφορα για το χόμπυ που απευθύνεται. Δεν υπάρχει ιδιοτέλεια, δεν υπάρχει δόλος, δεν υπάρχει συμφέρον. Σίγουρα θα έχεις άποψη και για ξένα forums στα οποία όλα τα μέλη κάνουν τα παραπάνω και όχι τα παρακάτω.
Εδώ είμαστε για να κάνουμε το χόμπυ μας πιο όμορφο, καλύτερο και βρε αδερφέ να ανταλλάξουμε απόψεις, γιατί με το έταιρο ήμισυ μόνο ξύλο θα παίξουμε! Μην πάμε στο ρίνγκ και μεταξύ μας! Κρίμα είναι...:138:

Όλοι είναι ίσοι σε μια κοινότητα, είτε έχουν προσφέρει είτε όχι. Δηλαδή... (για να το πω και άκομψα) αυτός που "σπρώχνει" θα πρέπει να έχει το λόγο περισσότερο από αυτόν που διαβάζει και κάνει το χόμπυ του? Και ασφαλώς δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο μέλος, αλλά γενικά..

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Και ποιος είσ' εσύ ρε που θα μετράς χώρους;

Κωστή καλησπέρα! (είπα να δω το "Kill Bill" αλλά με τσιγκλάτε!:116:)
Σε εκτιμώ πολύ και πάντα διαβάζω τα γραφόμενά σου με μεγάλη προσοχή!
Εδώ θα μου επιτρέψεις όμως να κάνω ένα σχόλιο.

Όλοι οι επαγγελματίες του χώρου, μπορούν να διαφημίσουν τη δουλειά τους αλλά στο σωστό πόστ, δηλαδή στις αγγελίες των καταστημάτων. Κάποιος άλλος επαγγελματίας παρουσιάζοντας τη δουλειά του σε ποστ στο AVSite, σιγά σιγά "απομακρύνθηκε", για τους "γνωστούς" λόγους, δε θέλω να αναφερθώ παραπάνω, όλοι καταλαβαίνουμε.

Μετρήσεις χώρων κάνουν πολλές εταιρίες που ασχολούντε σοβαρά με τον ήχο. Για όσους ίσως δεν γνωρίζουν η BOSE
είναι μια από αυτές. Μάλιστα, το τρισδιάστατο μοντέλο μέτρησης δεν είναι κάτι ...πρωτοπορειακό. Εδώ και περίπου 17 χρόνια η εταιρία έχει στα χέρια της τέτοιο προιόν από το οποίο μπορεί να ακούσει ο πελάτης το χώρο του πριν και μετά τη βελτίωση και μάλιστα με υπογραφή συμβολαίου που καλύπτει το 98% του αποτελέσματος! Το "συμβόλαιο" σημαίνει οτι αν αυτό που άκουσε ο πελάτης πριν την εγκατάσταση (από το σχεδιασμό δηλαδή) δε συμβαδίζει με το αποτέλεσμα, τότε έχει δικαίωμα να επιστρέψει πίσω τα προιόντα.
Το σύστημα πληροφοριακά ονομάζεται 'Auditioner" και είναι πέραν όλων των άλλων αξιόπιστο και εφαρμόσιμο μέχρι και σήμερα με πολλαπλές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις.

Αν αρχίσει ο καθένας να διαφημίζεται μέσα από τα ποστ, τότε να μην ξανακοιτάμε τις αγγελίες καταστημάτων...:126:
Επίσεις καλό θα ήταν να υπάρχει δίκαιη και ίση αντιμετώπιση σε όλα τα μέλη..
Προσωπικά δέν είδα κάποια επίσημη ανακοίνωση με τιμές και αναγραφόμενες υπηρεσίες.
Αντιθέτως το ποστ έγραφε οτι σε λίγο καιρό θα υπάρξει ανακοίνωση.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε μια νεα υπηρεσία όπου θα γίνεται ενδελεχής και απόλυτα επαγγελματική μέτρηση χώρων με σκοπό :
Οπότε φαντάζομαι οτι όταν βγεί και η επίσημη προσφορά της υπηρεσίας θα υπάρξει και ανάλογη ενημέρωση προς εμάς τους καταναλωτές απο την αντίστοιχη κατηγορία του φόρουμ...

Δέν είδα κάποιο είδος διαφήμισης ή τέλος πάντων κάποιο τέτοιο στοιχείο.

Γενικότερα...

Πραγματικά δέν καταλαβαίνω τί πάθατε με τις δύο κουβεντούλες που πέταξε ο Βλάσης.
Δέν είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι.Δέν προσφέρω εγώ τα ίδια που προσφέρει και μία ομάδα 5 ανθρώπων εδω μέσα.Είναι λογικό αυτοί οι πέντε να αξίζουν ένα βήμα παραπάνω στην όλη ιστορία.
Το φόρουμ αντικατοπτρίζει την κοινωνία ενός καφενείου.Είναι τελείως διαφορετικό να βγεί ένας και να πεί "αγόρια την κάναμε την μ@λ@κί@" και να ρωτάει γενικά και ουδέτερα γιατί αυτή η συμπεριφορά και τελείως διαφορετικό να σηκωθώ εγώ να βρίζω επειδή είσαι Ολυμπιακός.
Υπάρχουν υποκειμενικά όρια σε όλα αυτά τα θέματα και είναι στην υποκειμενική λογική της διαχείρισης να τα λύσει.
Μήν παίζετε με τα υποκειμενικά όρια αυτών των συμπεριφορών.Κρίμα είναι...τουλάχιστον απο τη στιγμή που θεωρούμε οτι αγαπάμε αυτόν τον ισότοπο.

Reaction score
0
Απάντηση: Κάνετε μετρήσεις χώρων; Με ποια ιδιότητα;

Ώστε δεν είναι όλοι ίσοι εδώ; Ε τότε μία και μόνο οργουελική απάντηση ταιριάζει εδώ:

Tα VW πουλάνε! :143:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015

Όλοι οι επαγγελματίες του χώρου, μπορούν να διαφημίσουν τη δουλειά τους αλλά στο σωστό πόστ, δηλαδή στις αγγελίες των καταστημάτων. Κάποιος άλλος επαγγελματίας παρουσιάζοντας τη δουλειά του σε ποστ στο AVSite, σιγά σιγά "απομακρύνθηκε", για τους "γνωστούς" λόγους, δε θέλω να αναφερθώ παραπάνω, όλοι καταλαβαίνουμε.

Μετρήσεις χώρων κάνουν πολλές εταιρίες που ασχολούντε σοβαρά με τον ήχο. Για όσους ίσως δεν γνωρίζουν η BOSE
είναι μια από αυτές. Μάλιστα, το τρισδιάστατο μοντέλο μέτρησης δεν είναι κάτι ...πρωτοπορειακό. Εδώ και περίπου 17 χρόνια η εταιρία έχει στα χέρια της τέτοιο προιόν από το οποίο μπορεί να ακούσει ο πελάτης το χώρο του πριν και μετά τη βελτίωση και μάλιστα με υπογραφή συμβολαίου που καλύπτει το 98% του αποτελέσματος! Το "συμβόλαιο" σημαίνει οτι αν αυτό που άκουσε ο πελάτης πριν την εγκατάσταση (από το σχεδιασμό δηλαδή) δε συμβαδίζει με το αποτέλεσμα, τότε έχει δικαίωμα να επιστρέψει πίσω τα προιόντα.
Το σύστημα πληροφοριακά ονομάζεται 'Auditioner" και είναι πέραν όλων των άλλων αξιόπιστο και εφαρμόσιμο μέχρι και σήμερα με πολλαπλές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις.

Αν αρχίσει ο καθένας να διαφημίζεται μέσα από τα ποστ, τότε να μην ξανακοιτάμε τις αγγελίες καταστημάτων...:126:
Να με συγχωρείς, αλλά προσωπικά έχω την αίσθηση πως μπορώ να διακρίνω πότε κάποιος αυτοδιαφημίζεται απροκάλυπτα, κάνοντας αυτό και μόνον, και πότε λέει κάτι για τον ίδιο επειδή τό 'φερε η κουβέντα. Λίγος κοινός νους χρειάζεται.

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Απάντηση: Και ποιος είσ' εσύ ρε που θα μετράς χώρους;

...Δέν είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι.Δέν προσφέρω εγώ τα ίδια που προσφέρει και μία ομάδα 5 ανθρώπων εδω μέσα.Είναι λογικό αυτοί οι πέντε να αξίζουν ένα βήμα παραπάνω στην όλη ιστορία.
Βλέπουμε φίλε teachertza τα πράγματα από διαφορετική γωνία και σίγουρα έχουμε απόψεις εντελώς αντίθετες.
Εγώ για παράδειγμα δεν ενδιαφέρομαι καθόλου (μπορώ να σου πω οτι αδιαφορώ παντελώς), για το πόσο έχει προσφέρει κάποια "ομάδα" ανθρώπων σε ένα οποιοδήποτε site ή αν θες ακόμα και στο AVSite.
Κι αυτό γιατί, μπένοντας σε μια κοινότητα όπως το AVSite, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ανταλλάξω απόψεις με μέλη συμφορουμήτες, να συζητήσω και να μάθω ή να μάθουν από μένα κι εγώ από τους υπόλοιπους.
Το να σκέφτομαι ως μέλος το πόσο πολύ ή όχι έχουν κάποιοι ή κάποιος προσφέρει στο site, μου είναι παντελώς αδιάφορο, για τον απλούστατο λόγο οτι στηρίζομαι μόνο στις ανθρώπινες επαφές για να μπορέσω να κρίνω τους ανθρώπους (θετικά ή αρνητικά) και όχι πίσω από μια άψυχη οθόνη υπολογιστή, παίζοντας "πιανάκι" στο πληκτρολόγιο.
Θα μπορούσε πχ ο καθένας που ενδιαφέρεται να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του και την κριτική του, να περιπλανηθεί σε άλλα sites, διαφορετικού αντικειμένου και όχι σε τέτοιου είδους κοινότητες.
Επίσης δε μου αρέσει να κάνω κριτική, αλλά μόνο προτάσεις για βελτίωση και καλυτέρευση. Γι αυτό και δε συνεχίζω την άτοπη αυτή παρένεση, θεωρώντας οτι θα βελτιωθούν οι συμπεριφορές αμφοτέρων πλευρών.:119:
Πάντα κατά την άποψή μου και εντελώς φιλικά...:126:

Reaction score
460

Τινω να συμφωνησω με τον Σταματη.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Εγω πάλι συμφωνώ με τον Teachertza.
Δεν είμαστε όλοι ούτε ίδιοι ούτε ίσοι.
Υπάρχουν άτομα με γνώσεις πολλές και η γνώμη τους μετράει περισσότερο από κάποιων άλλων που είναι μεν αγνοί χομπίστες αλλά πολλάκις παραπληροφορημένοι η αδαείς και το μόνο που προτάσουν είναι το "άκουσα".
Υπάρχει και η διαχειριστική ομάδα που έχει πολλές ευθύνες και προσπαθεί κατά το δυνατόν να κρατήσει το "θηριοτροφείο" σε τάξη.
Δεν με χαλάει καθόλου να "υποκλιθώ" στην ανωτερότητα κάποιου.
Απο τότε που γράφτηκα αισθάνομαι πολλαπλά ωφελημένος,και όταν κάποια στιγμή παρεκτράπηκα δέχτηκα τις υποδείξεις ζητώντας δημόσια συγγνώμη.
Σε αυτό τον τόπο η έννοια ισότητα συνήθως σημαίνει να κοντύνουμε τον άλλο και σπάνια ν'ανέβουμε εμείς στο επίπεδο του.
Να την χέσω τέτχια ισότητα.
Τα ηχεία του Βλάση είναι καλύτερα απο τα δικά μου.Και ο Krell του.Έχω όμως καλύτερο dac.
Ούτε ίδιοι είμαστε, ουτε ίσοι είμαστε,απλά είμαι ομορφότερος:403::426::405:

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Μπορώ να ανεβάσω παραδείγματα mastering στο forum η θα θεωρηθεί διαφήμιση ?

Μπορώ να κάνω workshop για να δείξω πως φτιάχνεται ο χαρακτήρας του ήχου η θα θεωρηθεί διαφήμιση ?

Μπορούμε να κάνουμε μετρήσεις και να αναφέρουμε πως δουλέυουμε η θα θεωρηθεί διαφήμιση ?

Μπορώ να γράφω και να μιλάω η θα θεωρηθεί διαφήμιση ?

Το θέμα δεν είναι η μέτρηση αλλά ποιός την κάνει και πως ερμηνέυει τα αποτελέσματα.
Αλλοιώς όποιος θέλει κατεβάζει ένα σπασμένο software και την κάνει μόνος του.

Reaction score
1.844

Μπορώ να κάνω workshop για να δείξω πως φτιάχνεται ο χαρακτήρας του ήχου η θα θεωρηθεί διαφήμιση ?

Μπορούμε να κάνουμε μετρήσεις και να αναφέρουμε πως δουλεύουμε η θα θεωρηθεί διαφήμιση ?

Ειδικά τα 2 πρώτα με ενδιαφέρουν. Τα 2 τελευταία ενδιαφέρουν φαντάζομαι κάποιους άλλους. Αν κάποιος το θεωρεί διαφήμιση δεν έχει παρά να το αναφέρει να το διαβάσουν όλοι και να αποχωρήσει από το θέμα, για να μη το εκπορνεύσει κιόλας.

Reaction score
1.844

Οπότε θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να παραδείγματα να ανέβουν σε νέο θέμα.

Reaction score
460

Πραγματικα δεν με ενδιαφερει καθολου εαν καποιος ο οποιος παραθετει τις αποψεις του ειναι εμπορος η οχι,ειμαι σε θεση να κρινω τον επαγγελματισμο και τις γνωσεις καποιου και πραγματικα δεν ενοχλουμε εαν καποιος προωθει εμμεσα η αμεσα καποιο προιον που τυγχανει να αντιπροσωπευει,ποσο δε οταν αυτο το προιον δουλευει.
Και πραγματικα δεν θα μπορουσα να αμφισβητησω τα παιδια που πιστοποιουν οτι το προιον αυτο "παιζει".
Απο κει και περα,εαν καποιοι κανονες του σαιτ ξεπερνουνται κακως,υπαρχει η διαχειριστικη ομαδα που αναλαμβανει να φερνει σε περας την ταξη.
Οσο αφορα τα ποστ του Σταματη και αυτο που ειπα Μανο "τινω να συμφωνησω" αφορα τα ποστ 103-104.
Μια παρεα ειμαστε δεν κανουμε πρωταθλητισμο γνωσεων,ολοι με τον τροπο τους εχουν προσφερει εδω μεσα,δεν νομιζω να χρειαζεται να το αναλυσω,ολοι εχουν βαλει το λιθαρακι τους αναλογα με τις γνωσεις και τον χρονο που διαθετουν.
Εαν το παμε του στυλ εγω εχω προσφερει περισσοτερα απο εσενα και τιαυτα,θα αρχισουμε να μοιραζουμε παρασημα και τιτλους και το μονο που θα επικρατησει ειναι η φαγομαρα.
Ας απολαυσουμε την σχεση που εχουμε διμηουργησει εδω μεσα η οποια ειναι πολυ πιο δυσκολη να χτιστει, οσο και ενα σαιτ ολοκληρο!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Κάνετε μετρήσεις χώρων; Με ποια ιδιότητα;

Πραγματικα δεν με ενδιαφερει καθολου εαν καποιος ο οποιος παραθετει τις αποψεις του ειναι εμπορος η οχι,ειμαι σε θεση να κρινω τον επαγγελματισμο και τις γνωσεις καποιου και πραγματικα δεν ενοχλουμε εαν καποιος προωθει εμμεσα η αμεσα καποιο προιον που τυγχανει να αντιπροσωπευει,ποσο δε οταν αυτο το προιον δουλευει.
Και πραγματικα δεν θα μπορουσα να αμφισβητησω τα παιδια που πιστοποιουν οτι το προιον αυτο "παιζει".
Απο κει και περα,εαν καποιοι κανονες του σαιτ ξεπερνουνται κακως,υπαρχει η διαχειριστικη ομαδα που αναλαμβανει να φερνει σε περας την ταξη.
Οσο αφορα τα ποστ του Σταματη και αυτο που ειπα Μανο "τινω να συμφωνησω" αφορα τα ποστ 103-104.
Μια παρεα ειμαστε δεν κανουμε πρωταθλητισμο γνωσεων,ολοι με τον τροπο τους εχουν προσφερει εδω μεσα,δεν νομιζω να χρειαζεται να το αναλυσω,ολοι εχουν βαλει το λιθαρακι τους αναλογα με τις γνωσεις και τον χρονο που διαθετουν.
Εαν το παμε του στυλ εγω εχω προσφερει περισσοτερα απο εσενα και τιαυτα,θα αρχισουμε να μοιραζουμε παρασημα και τιτλους και το μονο που θα επικρατησει ειναι η φαγομαρα.
Ας απολαυσουμε την σχεση που εχουμε διμηουργησει εδω μεσα η οποια ειναι πολυ πιο δυσκολη να χτιστει, οσο και ενα σαιτ ολοκληρο!!
Θα με συγχωρέσεις αλλά αυτό το μία ζέστη και μία κρύο είναι για άλλες χρήσεις. Και φυσικά μια παρέα ΔΕΝ είμαστε...

Τι ωραία τι καλά και συννεφάκια με καρδούλες και ευγένειες... αλλά με περισσή ευγένεια κάποιοι κάνουν ανακριτικού τύπου... αγενείς ερωτήσεις λες και τους έχρησε κανείς ανακριτές, με περισσή ευγένεια κάποιοι μιλούν γι αυτούς που "σπρώχνουν" χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες, με περισσή ευγένεια κάποιοι έχουν πει δεξιά και αριστερά απίστευτες κακοήθειες, που δεν είναι του παρόντος. Στο κάτω κάτω της γραφής, εδώ δεν γίνονται κάθε τόσο συγκεντρώσεις που κάποιοι έρχονται να σπρώξουν την πραμάτεια τους, εδώ δεν παίρνουμε κάθε τόσο παραμάσχαλα συσκευές να πάμε να τις προμοτάρουμε σε αδαείς ούτε γράφουμε για τρεις μήνες διθυράμβους για προϊόντα που κατασκευάζει κάποιο φιλαράκι μας, (ούτε τα βγάζουμε φωτογραφία με κάθε ευκαιρία), ούτε πάμε στις αντιπροσωπείες λέγοντας με στόμφο: "ξέρεις ποιός είμαι εγώ" για να απαιτήσουμε καλύτερες τιμές. Η κοινωνία μας είναι πολύ μικρή για να το παίζουν ορισμένοι αθώες περιστερές και να ρίχνουν μπηχτές για το AVSite. Κρατάει πολλά χρόνια αυτή η κολόνια. Προς απογοήτευση ορισμένων οι παροικούντες δεν είναι ούτε βλάκες και δεν κατέβηκαν από τον Άρη. Άπαντες γνωρίζουν ότι ορισμένοι θρέφονται από κακίες και φασαρίες, προκειμένου να δώσουν νόημα στην δική τους υπόσταση. Προτείνω λοιπόν, όσοι γράφουν εδώ να είναι συμμαζεμένοι γιατί εμείς δεν έχουμε τέτοια ζόρια. Εδώ δεν χρειαζόμαστε εχθρούς για να έχουμε κάτι να συζητάμε, οπότε η ανοχή μας θα είναι ιδιαιτέρως περιορισμένη.

Αυτά αγαπητέ antkots. Και να υπενθυμίσω ότι εάν κάποιοι θέλουν να είναι πραγματικά μια παρέα με το AVSite πρέπει να αλλάξουν το ρεπερτόριο γιατί αυτό κούρασε. Μεγάλα παιδιά είμαστε και ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εφόσον σε κάποιον δεν αρέσει το AVSite είναι τουλάχιστον ανέντιμο να μπαίνει εδώ μόνο και μόνο για να δημιουργεί ατέρμονες συζητήσεις και φασαρίες που καταλήγουν σε ανούσια threads.

...

Reaction score
460

Νικο καλημερα,αυτα που εγραψα ηταν η δικη μου και μονο αποψη για το πως βλεπω τα πραγματα.
Δεν θα απολογηθω για κανεναν εγω.
Ο καθε ενας τραβαει την δικη του πορεια σε θεματα γραφης και συμπεριφορας.
Δεν νομιζω απο οτι εγραψες να αφορα εμενα (σε θεμα συμπεριφορας και διατυπωσης των σκεψεων).
Δεν εχω καμια διαθεση να μπω σε κανενα τρυπακι.
Η μικρη ιστορια μου στο avsite νομιζω το αποδεικνυει.
Ο καθενας,πιστευω,οτι αναλαμβανει την ευθυνη των γραφωμενων του.
Εαν εχεις κατι να μου προσαψεις για την συμπεριφορα μου θα σε παρακαλουσα να μου το πεις.
Η διαφορα εμενα με καποιους αλλους ειναι οτι εγω μπαινω γραφω και μοιραζομαι αγνα καποια πραγματα που πιστευω οτι προσφερουν κατι,σε αντιθετη περιπτωση ζητω συγνωμη εαν εθιξα η προσεβαλα καποιον,αθελα μου παντα.
Υ.Γ
Βρε Νικο αυτο το μια ζεστη μια κρυο που αναφερεις,σε εμενα απευθυνεται?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Μπορούμε να κάνουμε μετρήσεις και να αναφέρουμε πως δουλέυουμε η θα θεωρηθεί διαφήμιση ?

Το θέμα δεν είναι η μέτρηση αλλά ποιός την κάνει και πως ερμηνέυει τα αποτελέσματα.

Ειδικα αυτο το πρωτο αγαπητε Χρηστο πολυ με εφτιαξε!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολυ ωραια ιδεα ......
Να ανεβουν κομματια και να πεις αν θες τι μηχανες χρησιμοποιεις,αν βαλλεις η οχι DSP και γενικα μια ενημερωση για το καθε τραγουδι...
Μπραβο ....και παλι....το βρισκω εξαιρετικη ιδεα και σιγουρα ακρως διαφωτιστικη για πολλους απο εμας!!!!!!!!!!!!!1

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000

να ανεβάσω παραδείγματα mastering στο forum?
σλουρπ...

να κάνω workshop για να δείξω πως φτιάχνεται ο χαρακτήρας του ήχου?
θα μου κάνεις τέτοια χάρη?

να κάνουμε μετρήσεις και να αναφέρουμε πως δουλέυουμε?
αυτό είναι ....σεμινάριο! Βέβαια, το έχω κάνει πριν από σένα, αν ψάξεις παλιά θρεντς θα βρεις κάτι, αλλά τι συζητάμε τώρα, αυτό που λες είναι ...ΑΚΡΙΒΩΣ το ζητούμενο για πολλούς από μας!

να γράφω και να μιλάω?
γιατί; θες "άδεια"? από ποιόν βρε?

... ή θα θεωρηθεί διαφήμιση ?
πλάκα μου κάνεις τώρα, ε? κανονικά θα έπρεπε να πληρώσω για να μου κάνεις τα προηγούμενα "χατήρια"...

ξέρεις ποιος είμαι γω ρε? (αλτζχάιμερ επί εδάφους άνοιας)

Reaction score
2.248

Off Topic
=======

Μία παρατήρηση

Αρκετοί συμφορουμίστες που δεν έχουν ούτε την δυνατότητα για παράπλευρη ανάγνωση (με τα monitor ηχεία), μήτε την υπομονή να φτάσουν στην 9 σελίδα του παρόντος για να καταλάβουν το πως άρχισε θα μπερδευτούν με τον τίτλο και με τον σκοπό του ανοίγματος ενός τέτοιου νήματος.

Ενας από αυτούς ήμουν και εγώ που δεν είχα την αίσθηση της ροής των ποσταρισμάτων εντός των τριών ημερών και έβγαλα λάθος συμπέρασμα.... όπως λάθος συμπέρασμα θα βγάλει κάποιος άλλος μετά από μερικούς μήνες που θα ξεκινήσει να διαβάζει το παρόν νήμα.

Δεν μιλώ εκ μέρους του φίλου Κ.Παππά (έχει λόγο και γραφή), αλλά και ο ίδιος δεν το έχει καταλάβει όντας παρών αυτές τις ημέρες.

Αλλιώς είναι ένα ποστ εντός νήματος από "επώνυμο" συμφορουμίστα και αλλιώς ο "επώνυμος" συμφορουμίστας να ανοίγει νήμα επί αυτού.

Αυτά και end of the off topic

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Έχεις δίκαιο για τα χάσματα που δημιουργούνται αλλά πρέπει να καθαρίζουν και τα ποστ απο τα "καυγαδάκια " μας.
Ένας επισκέπτης που διαβάζει κάποιο τεχνικό θέμα ξαφνικά βρίσκεται αλλού γι αλλού.
Ελπίζω στο μέλλον οι παρεμβολές να γίνονται εξ αρχής σε νέο ποστ με μια παραπομπή και να μην "χαλάνε" τα νήματα.
Οψόμεθα.

Reaction score
8.905

Μπορώ να ανεβάσω παραδείγματα mastering στο forum η θα θεωρηθεί διαφήμιση ? Μπορώ να κάνω workshop για να δείξω πως φτιάχνεται ο χαρακτήρας του ήχου η θα θεωρηθεί διαφήμιση ? Μπορούμε να κάνουμε μετρήσεις και να αναφέρουμε πως δουλέυουμε η θα θεωρηθεί διαφήμιση ?
Επειδή δεν μου αρέσει να παίζω την κολοκυθιά…
Εάν πω ναι, αυτομάτως με θέτει με την μια ομάδα. Εάν πω όχι, αυτομάτως με θέτει με την άλλη ομάδα. Θα διαλέξω, το μου είναι αδιάφορο (δηλ. το κάνε ότι θες) ειδικά εάν αυτά τα στοιχεία δεν είναι για να προσθέσουν γνώση αλλά είναι απλά μια ενημέρωση για την δουλειά σου! που και αυτό εμένα δεν με ενοχλεί… ο πρώτος είσαι η ο τελευταίος που το κάνει αυτό! Ο νοών νοείτω.

Προς Coyia, δεν μου άρεσε καθόλου που πήγες τα γραφόμενα μου σε μια άλλη κατηγορία και που έθεσες αυτόν τον “διχαστικό” τίτλο, εγώ που δεν ανήκω σε καμιά ομάδα – παρέα φίλων – συμφερόντων - εμπόρων κλπ. κοινώς χέστηκα για τις αντιπαραθέσεις σας/τους, εάν διαβάσεις το σχόλιο μου (εδώ) είχε χιουμοριστικό χαρακτήρα και απλά σατίριζε την όλη κατάσταση και ότι όλα, ακόμα και η γνώση από ειδικούς σε μη, κάποια στιγμή έχουν την τιμή τους! Κοινώς θα προτιμούσα να μου το διαγράψεις εάν το θεωρούσες εκτός θέματος πάρα που μου το έβαλες εδώ! Η άνοιξε και βάλτο σε ένα άλλο θέμα… πχ. με τίτλο, όταν τα μέλη γίνονται αντιπρόσωποι!

Προς Συντονιστές – Διαχειριστές, όταν κύριοι απευθύνεστε σε κάποιους και τους δείχνετε σαν φίλους αντιπροσώπων και εξυπηρετούν αυτούς, κοινώς τα γραφόμενα τους είναι κατευθυνόμενα κλπ… καλά είναι να λέτε τα πράγματα με τα ονόματα τους, γιατί αλλιώς μας παίρνει μπάλα όλους και ειδικά όταν μας μεταφέρετε τα γραφόμενα μας σε θέμα με αυτόν τον τίτλο που έδωσε ο Coyias και τέλος “αύριο”, εάν δεν είστε ξεκάθαροι, τα ίδια θα μπορούν να πουν κάποιοι (οι άλλοι) για εσάς! Το ότι γνωρίζατε τόσο καιρό και με την αφορμή αυτή της αντιπαράθεσης τα βγάλατε στην φόρα, αυτό δεν σας απαλλάσσει από την συμμετοχή! Τυχαίο, δεν νομίζω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis