Κάνετε μετρήσεις χώρων; Με ποια ιδιότητα;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991
Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Πολύ ωραία! Για πες μου λοιπόν, γιατί έκανες στον Χ"στάμου αυτή την -κατά την άποψή μου- κακοήθη ερώτηση;

Reaction score
1.685

Πολύ ωραία! Για πες μου λοιπόν, γιατί έκανες στον Χ"στάμου αυτή την -κατά την άποψή μου- κακοήθη ερώτηση;
Διοτι, μιας και δεν γραφει εδω με την επαγγελματικη του ιδιοτητα (ετσι γραφτηκε καπου και με σιγουρια μαλιστα) θα ηθελα να μαθω με ποιον τροπο την προσφερει...

Κοστιζει κατι? ειναι δωρεαν?

Οταν ο ιδιος δηλωσε οτι παρεχεται εμπορικα, τοτε ειπα οτι με καλυψε...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991

Παίζεις με την υπομονή μου - και όχι μόνο με τη δική μου...

m1ts0s

News poster
Reaction score
3.649

Άλλο ένα thread εκτός τροχιάς

Reaction score
1.685

Βλεπεις, γινεται μια απλη ερωτηση που μπορει να εχει μια απλη η και καμια απαντηση.
Αντι αυτης γινεται μια απιστευτη "ανακριση" του γιατι εγινε, κατω απο ποια κριτηρια, ποιος στην υπαγορευσε κ.λ.π. .... ασχετα πραγματα.

Εαν αυτα ειναι σωστα και λογικα, εγω δηλωνω δημοσιως ανικανος, ασχετος και βλακας.

D

Deleted member 8307

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέ

Να κουβεντιασει για τις αποψεις του η να υποκληθει σε αλλες?

Κουβεντα σημαινει ανταλλαγη, σεβασμος, αναγνωριση λαθων κ.λ.π.

Τελευταια, αυτα εχουν εκλειψει....
γράφοντας φιλικά, παιδιά δεν προσφέρεται τίποτα σχολιάζοντας αφελέστατα η κακοπροαίρετα κάθε θέμα που έχει σχέση με metric/computer interfaces, monitοr ηχεία και οτιδήποτε έχει σχέση με γραφόμενα του chrishat...
...από την στιγμή βέβαια που δεν έχετε κάτι τεκμηριωμένο να γράψετε και το μόνο που κάνετε είναι να το γυρίζετε στην τρελή κάθε φορά, αναφερόμενοι στον κάπτεν άνεμο ... αόριστα ...

υπάρχουν μέλη που ξέρουν το ίδιο καλά, λιγότερο καλά, δεν έχει τόση σημασία ο βαθμός, σημασία έχει ότι γνωρίζουν το τεχνολογικό περιεχόμενο/υπόβαθρο του hobby καθώς και τα ήθη και έθιμα των εμπόρων, ώστε να την πέσουν σε οποιοδήποτε τυχοδιώκτη ή μπανανέμπορα από δαύτους και σε οποιαδήποτε π@π@ρια γράψουν.

επίσης, υπάρχει κόσμος με αξιόλογα χαλιεντ μηχανήματα που θέλει να ενημερώνεται (με τεχνολογικά κριτήρια και χαρακτηριστικά) για να μπορέσει να ακούσει ακόμη καλύτερα.

Reaction score
1.685

Αναρωτησου λιγο μονος σου, εκτος απο τα γραφομενα του chrishat, που προσωπικα τα εχω σχολιασει τοσο λιγο εως καθολου, τι συμβαινει...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Αδιάφορον!... για να του πλασάρω εμπόρευμα εδώ, στο καφατομάγαζο... :114:
Μα, γιατι ασχολειστε ακομα μαζι μου?
Αφου εχω επιλεξει να ειμαι αεργος και δεν εχω την παραμικρη επαγγελματικη ενασχοληση με τον χωρο.
Προς το παρον τουλαχιστον...

m1ts0s

News poster
Reaction score
3.649

ίσως να ασχοληθούμε με το θέμα του thread καλύτερα λέω εγώ

κρίμα να πάρει την ίδια τροπή το thread με το θέμα με τα Lipinski...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991

Συμφωνώ με τον Μήτσο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Κώστα Παπά, έχω χάσει τον λογαριασμό του πόσα threads έχεις χαλάσει με τα ίδια και τα ίδια... Όπως καταλαβαίνεις, αυτή η δουλειά δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι παρεμβάσεις σου υποβιβάζουν την κρίση όλων όσων ασχολούνται ενεργά με το AVSite, είτε ως μέλη είτε ως συντονιστές. Κοινώς, ευχαριστούμε, αλλά δεν χρειαζόμαστε σωτήρες, ούτε προσφέρεις κάτι όταν μπαίνεις συνεχώς μόνο και μόνο για να μας πεις ότι δεν σου αρέσει κάτι εδώ μέσα. Είναι πολύ πιο έντιμο αν δεν σου αρέσει να σταματήσεις να χαλάς τα threads και να μην ξαναμπείς. Η συμμετοχή σου εδώ πλέον περιορίζεται σε ένα ανούσιο τρολάρισμα και κάτι τέτοιο είναι ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ. Θεώρησε τον εαυτό σου προειδοποιημένο.

...

Reaction score
4

Eπειδη κανω υπομονη και βλεπω να γραφοντε μ@λακιες και ΑΡΚΕΤΑ με δαυτες.......

Μεσα σε αυτον τον ιστοχωρο υπαρχουν ανθρωποι που κοσμουν με την παρουσια τους και τα γραφωμενα τους πολλα απο τα αρθρα που ανεβαινουν και διαβαζοντε απο καποιες χιλιαδες μελη σε καθημερινη βαση.

Δεν με ενδιαφερει αν ειναι επαγγελματιες που πουλανε συσκευες(οσοι τραβανε ζορι ξυδακι) ,η τεχνογνωσια η software....με ενδιαφερει να κερδιζω-ζουμε απο την γνωση τους ,την μελετη τους σε συγκεκριμενα θεματα και φυσικα την λεκτικη τεκμηριωση σε θεματα που αφορουν το ρημαδιασμενο αυτο χομπι που κοντευουμε να το κανουμε τον αλυτο νομο του Νευτωνα.......

Ημαρτον πια....κωλοτρωγομαστε με π@παριες ,χαζοπονηριες του στυλ....ελα μωρε που τα ξερει ο Χατζησταμου ο εμπορας,σιγα τωρα που θα μου πει ο Θεμης εμενα για το τι Dac να παρω η αν ειναι Alnico ο μαγνητης του ATC ......ΞΕΡΩ ΕΓΩ........ΣΚΑΤΑ ΞΕΡΕΙς....ΕΣΥ.....

Εγω ξερω με σιγουρια οτι ο Θεμης ο Ζαφειροπουλος και ο Χρηστος ο Χατζησταμου ειναι δυο ανθρωποι επαγγελματιες που κοσμουν το site μας και εχουν γραψει την ιστορια τους και συνεχιζουν να την γραφουν σε καθημερινη βαση .........και μας κανουν και την χαρη και μας λυνουν και αποριες που ρωταμε η τις αναζητουμε στο internet η σε αλλα φορουμ...

Δεν μπορω να καταλαβω μερικοι γιατι τραβατε ζορι .......περνιεστε για ξυπνιοι .....τα ξερετε ολα.....το π@παρια ειναι λιγο κατα την γνωμη μου.......απλα ειναι το στυλακι του κακομοιρη κουτοελληναρα ,του γνωστη επι των παντων,το ξυπνοπουλι που νομιζει οτι κανενας δεν θα τον κοροιδεψει γιατι αυτος ξερει...ειναι μωρτης και μαγκας .....π@παρια τουμπανα.....ο Ελληναρας....

Σιγα τα DAC που κανει ο Weiss.......λενε καποιοι ....ΕΛΛΗΝΑΡΕς ΝΤΕ...ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ..............ξυνουν λενε καποια κουφαλογα-ΓΝΩΣΤΕΣ ΝΤΕ-τα ATC -δεν παιζουν μουσικη ...ειναι για studio .....δεν μου βγαινει καλα το τριτο accordo του τσελλου οταν ακουω με τα χρυσα μου αυτια(αυτουνου του το λενε και οι κολλητοι του)....!!!!!!!!!!!!!

Ηρθε ο Χατζησταμου σπιτι με την Metric ενωπιον 8 ατομων -μετρησε τον χωρο μου -στησαμε αλλοιως τον ηχο και ολοι ειδαμε τι κανει αυτη η καρτα .......το ξαναλεω...8 ατομα-16 αυτια ....και απο την επομενη μερα καποια βρακακια βραχηκανε απο το πολυ ζορι......ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η Μ@ΛΑΚΙΑ .....με ρωταγανε?

Τους φαινοταν απιστευτο ντε--στους Ελληναρες--καρτα ηχου και παιζει σε ΧΑΙ ΕΝΤ συστημα?
Τι λετε ρε.......κουφοι εισαστε????
Και κρυφογελουσαν ειρωνικα και ειδικα οταν τα λεγανε με τα κολλητακια τους χλευαζαν τους 8 κουφους .....γιατι ειπαμε......αυτοι ξερουν να ακουνε ....αυτοι εστησαν την AES .......αυτοι ριξαν τα μπετα του αυριο που τωρα εμεις τα βρισκουμε ετοιμα!!!!!!!!!!!!!!

Ποσο κακομοιροι ρε π@υστη μου γινομαστε?
Και ποσο ηλιθιοι?
Ποσο μοναδικα απαραδεκτοι που αναζηταμε τα μπραβο της παρεας ,γυρευουμε το σημα της νικης με τα δυο δακτυλα αλλα οι δακτυλοι γινονται 5 ....γινονται φασκελλα αλλα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ...ξερετε τωρα ...τσιτα τα δακτυλα για να πιασει και λιγο τον διπλα!!!!!

Θεμη και Χρηστο ειναι τιμη μου που σας εχω γνωρισει και χαιρομαι που ειστε αρμοδιοι για να μας λυνετε τις οποιες αποριες μας!!!!!

1.80 εχει το ξυδι στο Super market για αυτους που ζοριζοντε........να αποφευγοντε οι εισπνοες γιατι μπορει και να την γεμισουν και στην AES πρεπει να το κλεισουν το μαγαζι...............
Είπα να μην γράψω άλλο στο θέμα αυτό (αφού ξέφυγε) αλλά τώρα που το διάβασα όλο... θέλω να δώσω συγχαρητήρια για αυτό το μήνυμα που "κοσμεί τον χώρο"... :414:
(Και σε αυτούς που ευχαρίστησαν βέβαια)

-Ως μέλος του φόρουμ ντρέπομαι για τα παραπάνω-

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Είπα να μην γράψω άλλο στο θέμα αυτό (αφού ξέφυγε) αλλά τώρα που το διάβασα όλο... θέλω να δώσω συγχαρητήρια για αυτό το μήνυμα που "κοσμεί τον χώρο"... :414:
(Και σε αυτούς που ευχαρίστησαν βέβαια)

-Ως μέλος του φόρουμ ντρέπομαι για τα παραπάνω-
Αν Κρητικε ανηκεις και συ στην κατηγορια των ανω θιγμενων ,των κακοτροπων Ελληνακων με το φτωχομυαλο και την στημενη για τους αλλους εξυπναδα........φυσικα να νρεπεσαι!!!!!!!!!

Τουλαχιστον εμενα μου εχεις δειξει εδω μεσα αλλα δειγματα γραφης συνοδευομενα απο γνωση και τεκμηριωση.....τωρα τι?που ζοριστηκες για να καταλαβω?που θιχτηκες?

Δεν αναιρω τιποτα φιλε μου ....και οχι για σενα αλλα για κανεναν ειλικρινα !!!

Οσο ευρηματικοι και εξυπνοι σαν ρατσα ειμαστε αλλο τοσο κακοτροποι και φτωχομυαλλοι γινομαστε νομιζοντας οτι εμεις τα ξερουμε ολα.....οι μαγκες!!!!!

Καλα νασαι φιλε!!!!!!!

Το εννοω!!!!!!!!

:414: αυτο ομως στο επιστρεφω............

Reaction score
15.548

Eγω παλι ......
....και επειδη θεωρω οτι ενας χωρος χρειαζεται μετρημα ωστε να μπορει να αποδωση ακομα και ενα μετριο προς καλο ηχειο....
....νομιζω η κινηση του εκαστοτε εμπορα εαν ειναι καθαρη με την εννοια τη καλης μετρησης αξιζει να το κανει ο οποιοσδηποτε που μπορει να διορθωση τον χωρο του......

θεωρω την μετρηση χωρου αναγκαια και οσο παιρνει για τον εκαστοτε χωρο και σε δευτερη φαση την ισοσταθμιση για τα ψιλολογια που στις περισοτερες περιπτωσεις μπορει να μην χρειαζεται.

Το κερδος θα ειναι διπλο........και για τον καταναλωτη αλλα και τον εμπορα.......

Και παψτε να τσακωνεσται.......δεν υποχρεωνη κανενας να κανει κατι που δεν θελει...

Η μετρηση γενικα σε οπτικοακουστικα μεσα φερνει ποιο κοντα το ουδετερο αποτελεσμα ωστε να ακους-βλεπεις αυτο που πρεπει...

Το θεμα ειναι αυτες οι μετρησεις να ειναι σωστες και απο ανθρωπο που γνωριζει καλα το αντικειμενο........

Reaction score
3.967

Δεν αναιρω τιποτα φιλε μου ....και οχι για σενα αλλα για κανεναν ειλικρινα !!!

Οσο ευρηματικοι και εξυπνοι σαν ρατσα ειμαστε αλλο τοσο κακοτροποι και φτωχομυαλλοι γινομαστε νομιζοντας οτι εμεις τα ξερουμε ολα.....οι μαγκες!!!!!

Ρε Βλάσση, ρε Βλάσση...κάλμα φίλε, αλλοιώς τα συζητάγαμε τηλεφωνικά πριν 5 μέρες, έ?

Εγώ σάκουσα, εσύ τώρα προάγεις κάτι μαυτά που γράφεις?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Δεν προάγει........εξάγει την διαδικτυακή του αγανάκτηση..............με οσα έχει ακούσει οn και off the record.
Ένα θέμα καθ'όλα τεχνικό ξεστράτισε τρις.
Η data base που ζήτησες απο τον ΚΚ (χωρίς Ε) φαντάζει λίγο άσχετη με τα οσα εμβόλιμα έχουν γραφτεί.
Γι αυτό τα έχει πάρει.Αντι να ξεδιαλύνουμε τι εστι monitor ηχείο και που το θέλουμε η όχι περί άλλων τιρβάζουμε.Για να φτάσει ο μετριοπαθέστατος και διαλλακτικός Βλάσης να "φορτώσει"........

Reaction score
3.967

Δεν προάγει........εξάγει την διαδικτυακή του αγανάκτηση..............με οσα έχει ακούσει οn και off the record.
Ένα θέμα καθ'όλα τεχνικό ξεστράτισε τρις.
Η data base που ζήτησες απο τον ΚΚ (χωρίς Ε) φαντάζει λίγο άσχετη με τα οσα εμβόλιμα έχουν γραφτεί.
Γι αυτό τα έχει πάρει.Αντι να ξεδιαλύνουμε τι εστι monitor ηχείο και που το θέλουμε η όχι περί άλλων τιρβάζουμε.Για να φτάσει ο μετριοπαθέστατος και διαλλακτικός Βλάσης να "φορτώσει"........
Ά μπα? Να την εξάγουμε όλοι μετά!!!

Δεν ζήτησα κατι απο τον Κώστα, το έθεσα ως κατι πιθανά χρήσιμο για όλες τις κατηγορίες τιμών, μεγέθους χώρων κλπ.

Είναι εκτος θέματος?

Τώρα για το τελευταίο, προτιμώ την απάντηση του Βλάσση..σόρυ!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef