- Reaction score
- 37.622
τον καταλυτη , ξαναλεω, τον τσεκαρες???
Οχι, δεν τον κοίταξε κανείς!τον καταλυτη , ξαναλεω, τον τσεκαρες???
Τι να κοιτάξει συγκεκριμένα?τον καταλυτη , ξαναλεω, τον τσεκαρες???
Αν είχαν πρόβλημα οι καταλύτες (η TBi έχει 2) θα έβγαζε καυσαέρια και ο δεύτερος λ θα το τσιμπούσε το θέμα.αν ειναι οκ , και αν εχει αυτος το προβλημα.
απλα αυτην τη ιδια, ΚΑΡΜΠΟΝ ιστορια την περασα πριν εναμισι χρονο, κι εψαχνα πολυ, πολυ ομως......
πολλα συνεργεια...πολλους ελεγχους.
τελος παντων!
Αudi Α4.
μεχρι και στα συνεργεια της Porsche το ειχα παει!
και μετα απο 10 επισκεψεις και 20 αλλαγες διαφορων εξαρτηματων ηταν τελικα ο καταλυτης.
Και χιλιόμετρα που είχε κάνει?Δηλητηριασμένος ή σπασμένο κεραμικό?
Τι σου είχαν πει?
Αιτία καταστροφής καταλύτη σου είπαν?
Μπορεί απλά να είναι firmware update και να μην έχουν το κατάλληλο μηχάνημα για να κάνουν updates στο εγκέφαλο της TBiΔε μου λέτε, ο προγραμματισμός του εγκεφάλου πως γίνεται με τα κατσαβίδια ή μεσα από τον υπολογιστή;
Απ΄ότι κατάλαβα είπαν πως θα το κάνουν σε συνεργασία με το σερβις της Αθήνας.
Δεν ειναι και οτι καλητερο να διασκεδαζεις φιλε μου με τον πονο του αλουνου.Και εγω δεν τα συμπαθω τα αλφα,αλλα σε πετυχουνε στο δροο,καλητερα να κανεις στην ακρη γιατι θα σε περασει απο επανω σε στροφες.Εκτος απο κουκλαρες,ειναι και αμαξια που σε κανουνε να χαμογελας στον δρομο.Απλα εχουνε καποια χουσουρια σπαστικα.Αλλα ας μου βρει ενας συνφορουμιτης ενα αμαξι στην εποχη μας που να μην εχει προβληματα με τα ηλεκτρικα-ηλεκτρονικα του.Και μην πει κανενας για ΤΟΥΟΤΑ η' ΧΟΝΤΑ,γιατι ξερω ατομα που θελουνε να τα καψουνε μεσα σε μεγαλη πλατεια γεματη κοσμο.Για κάποιον που αγοράζει ΜΟΝΟ Ιαπωνικά αυτοκίνητα όπως εγώ, είναι πολύ διασκεδαστικό να διαβάζει τέτοιες ιστορίες! :410: