Anthem Statement M1 Mono Amplifier

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Anthem Statement M1 Mono Amplifier

Johnny boy, για να μην ξεχνιόμαστε:
:618::618::618::618:

Σε νίκησα!
Μέχρι 4 μπορείς να βάλεις, και το έκανα πρώτος!

ΑΡΠΑ ΤΗ!

D

deleted user 10898

Guest
πολυ πλακα....
το x-art μετραει τελεια αλλα 8 στους 10 που το ακουνε εκλειναν τα αυτακια τους (μετρηση στην περισυνη εκθεση ...)
ο wavac μετραει χαλια αλλα 8 στους 10 που τον ακουσαν τον θελουν ΠΟΛΥ (μετρηση στο σπιτι του Μιχαλη με τα verity).
προσεχτε πιδια και μην μετρατε μονο τα κοκκινα που μ ενα zombelaki πρασινιζουν....

Reaction score
4.579

Νικο που εισαι, σε χασαμε, μαλιστα επανηλθες με κατι που σ αρεσει!

Ας κανουμε μια υποθεση ομως, εστω οτι εχεις δικαιο, καποιο μηχανημα μετρησε καλλυτερα κι ακουστηκε απο καποιους χειροτερα σε σχεση με καποιο που μετρησε χειροτερα.

Πιστευεις οτι αυτο αποτελει κανονα η εξαιρεση?

Νομιζω οτι ακομη κι Ο Μιχαλης που επανελλειμενα εχει δηλωσει την εκτιμηση του για τους Wavac εχεις δηλωσει ωστοσο οτι οι μετρησεις ειναι κατι που παντα παιρνει σοβαρα υπ οψιν του.

D

deleted user 10898

Guest
ασε με εμενα...
το x-art μετραει καλα και παιζει "περιεργα" κατα γενικη ομολογια κυριως των επαγγελματιων στα ανιστοιχα φορουμ.κατι θα ξερουν...η μαλλον κατι θα ακουν...

ο wavac μετραει χαλια αλλα πχ ο σταματακος σε σχολια για κατι αντιστοιχο οπως ο audio note jinro που μετραει εξισου χαλια λεει "Η αέρινη, μεγάλη αίσθηση διατηρείται και στην περιοχή των υψηλών συχνοτήτων. Ο ενισχυτής δεν δείχνει να κοπιάζει ούτε στο ελάχιστο για να αποδώσει τον αρμονικό πλούτο, την ατάκα και την έκταση των οργάνων της περιοχής δημιουργώντας μια εντύπωση άνετης ισορροπίας και διαύγειας. Ιδανικά φωτεινός, ελάχιστα πιο γρήγορος (το σώμα στις αποσβέσεις μου φάνηκε λίγο πιο λεπτό) και με πολύ καλές δυνατότητες περιγραφής των δυναμικών αντιθέσεων, ο Jinro δεν είναι, εδώ, λιγότερο εντυπωσιακός σε σχέση με την χαμηλή και μεσαία περιοχή."

κατι θα ξερει. η μαλλον κατι θα ακουσε...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Anthem Statement M1 Mono Amplifier

Νομιζω οτι ακομη κι Ο Μιχαλης που επανελλειμενα εχει δηλωσει την εκτιμηση του για τους Wavac εχεις δηλωσει ωστοσο οτι οι μετρησεις ειναι κατι που παντα παιρνει σοβαρα υπ οψιν του.
και καλα κανει.
αλλα οχι μονο...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Anthem Statement M1 Mono Amplifier

πολυ πλακα....
το x-art μετραει τελεια αλλα 8 στους 10 που το ακουνε εκλειναν τα αυτακια τους (μετρηση στην περισυνη εκθεση ...)
ο wavac μετραει χαλια αλλα 8 στους 10 που τον ακουσαν τον θελουν ΠΟΛΥ (μετρηση στο σπιτι του Μιχαλη με τα verity).
προσεχτε πιδια και μην μετρατε μονο τα κοκκινα που μ ενα zombelaki πρασινιζουν....
Βρε μπαγάσα...

ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΩ!
ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΩ!

:618::618:

:135::143:

Reaction score
30.331

Johnny boy, για να μην ξεχνιόμαστε:
:618::618:

παπάρια νίκησες αλέξη μου.
Για να μην σου πω τι λέει το vtr και παθεις καμιά κρίση , βραομ βρουμ , vtr ξεπέτσωτο , γ@μεί και δέρνει. Συνόμως κοντά σας και με νιτρο.!!!!!Να χαρούν οι χήρες , να χαρούν και οι πανρεμένεςςςςς.Ε αφού δεν μπορώ να τις κάνω καλά ςγω ας τις κάνει το μηχανάκι μ.
Μη προυφουρά. 6666

Σε νίκησα!
Μέχρι 4 μπορείς να βάλεις, και το έκανα πρώτος!

ΑΡΠΑ ΤΗ!
λλλλ

Reaction score
30.331

Αυτή η μαλακία μου έκοψε το μύνημα , ζαπάντη σε σκίζω εδω και τώρα και επιτόπου.
Δεν μασάω που μου έφαγε ολόκληρο μύνημα η π@π@ριά.

Reaction score
30.331

Την επόμενη φορά μωρή κο@φάλα θα σου πετάξω 4 ντομάτες με την πρώτη . Ακούς μωρή κο@φάλα?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.458

Οχι δεν παρεκτράπηκα ακόμα.!!!!:116:
Και καλά θα κάνεις να μην παρεκτραπείς.
Προτιμώ να ''τσιμπήσει'' ο Άλεξ ή να σταματήσει να το παίζει Πυθία ο κτηνίατρος.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

παπάρια νίκησες αλέξη μου.
Για να μην σου πω τι λέει το vtr και παθεις καμιά κρίση , βραομ βρουμ , vtr ξεπέτσωτο , γ@μεί και δέρνει. Συνόμως κοντά σας και με νιτρο.!!!!!Να χαρούν οι χήρες , να χαρούν και οι πανρεμένεςςςςς.Ε αφού δεν μπορώ να τις κάνω καλά ςγω ας τις κάνει το μηχανάκι μ.
Μη προυφουρά. 696969
:204::204::204:

Έχε γεια που μου έκλεψαν το παπί, αλλιώς θα σου 'λεγα εγώ!

:617:

Reaction score
2.098

Νίκο λειπω απο τις 4 και γυρίζω στο τέλος, σε περιμένω Σπιτι!!!!!!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Αυτή η μαλακία μου έκοψε το μύνημα, Blackzilla σε σκίζω εδω και τώρα και επιτόπου.
Δεν μασάω που μου έφαγε ολόκληρο μύνημα η π@π@ριά.
ΕΓΩ στο έκοψα το μήνυμα πουλάκι μου...

Έχω "χακέψει" τον υπολογιστή σου, οπότε δράττομαι της ευκαιρίας να ενημερώσω, εκ μέρους σου, τον ίδιο τον Blackzilla πόσο πολύ θέλεις να τον "σκίσεις"...:125:

:135::143:

Για να μην ξεχνιόμαστε:
:618:

Γιάννη, εννοείται πως κάνω πλάκα, και πως γράφω όσα γράφω επειδή γνωρίζω πως έχεις χιούμορ...
Έτσι φίλε;

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

ασε με εμενα...
το x-art μετραει καλα και παιζει "περιεργα" κατα γενικη ομολογια κυριως των επαγγελματιων στα ανιστοιχα φορουμ.κατι θα ξερουν...η μαλλον κατι θα ακουν...

ο wavac μετραει χαλια αλλα πχ ο σταματακος σε σχολια για κατι αντιστοιχο οπως ο audio note jinro που μετραει εξισου χαλια λεει "Η αέρινη, μεγάλη αίσθηση διατηρείται και στην περιοχή των υψηλών συχνοτήτων. Ο ενισχυτής δεν δείχνει να κοπιάζει ούτε στο ελάχιστο για να αποδώσει τον αρμονικό πλούτο, την ατάκα και την έκταση των οργάνων της περιοχής δημιουργώντας μια εντύπωση άνετης ισορροπίας και διαύγειας. Ιδανικά φωτεινός, ελάχιστα πιο γρήγορος (το σώμα στις αποσβέσεις μου φάνηκε λίγο πιο λεπτό) και με πολύ καλές δυνατότητες περιγραφής των δυναμικών αντιθέσεων, ο Jinro δεν είναι, εδώ, λιγότερο εντυπωσιακός σε σχέση με την χαμηλή και μεσαία περιοχή."

κατι θα ξερει. η μαλλον κατι θα ακουσε...
Στην τελευταία σελίδα της δοκιμής του Audio Note Jinro αναφέρεται η λιανική του τιμή, η οποία ανέρχεται στα 17.000 Ευρώ.

Από την άλλη, εδώ διάβασα ότι ήδη μπορεί να βρεθεί

γύρω στα 9,5 χιλιάρικα...
Με το ρυθμό αποκλιμάκωσης της τιμής του εν λόγω "κομψοτεχνήματος" να αναμένουμε να πουλάς τον Pass σου σε κανα δίμηνο για αποκτήσεις κι εσύ λίγη "μαγεία";:114:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Anthem Statement M1 Mono Amplifier

και να σου πω οτι ειναι ενας και μου ζηταει τον pass...
αλλα παλι pp μεγαλο θα παρω, αλλα Eλληνικο αυτη την φορα...

Στην τελευταία σελίδα της δοκιμής του Audio Note Jinro αναφέρεται η λιανική του τιμή, η οποία ανέρχεται στα 17.000 Ευρώ.

Από την άλλη, εδώ διάβασα ότι ήδη μπορεί να βρεθεί

Με το ρυθμό αποκλιμάκωσης της τιμής του εν λόγω "κομψοτεχνήματος" να αναμένουμε να πουλάς τον Pass σου σε κανα δίμηνο για αποκτήσεις κι εσύ λίγη "μαγεία";:114:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Anthem Statement M1 Mono Amplifier

Νίκο λειπω απο τις 4 και γυρίζω στο τέλος, σε περιμένω Σπιτι!!!!!!
καλα ρε, θα ξεχασεις τα Ελληνικα στο τελος.
τον σκληρο σου τον εχεις ξεχασει ηδη....

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Anthem Statement M1 Mono Amplifier

Και καλά θα κάνεις να μην παρεκτραπείς.
Προτιμώ να ''τσιμπήσει'' ο Άλεξ ή να σταματήσει να το παίζει Πυθία ο κτηνίατρος.
τi πυθια? ο σταματακος επαιζε τον jinro με τα atc, αυτος να μας πει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.263
Members
38.673
Νεότερο μέλος
tazman71