Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Σας ευχαριστω και τους 2 οταν θα παω σπιτι θα κανω reset και αν φτιαξει θα το αναφερω μηπως καποιος βοηθηθει ,αν οχι θα περιμενω αλλο update.

Reaction score
50

Για όσους δεν μπορούν να μπουν στα share του υπολογιστή τους από το mede8er,το βλέπει το pc σας το mede8er ή όχι?
Λεωνίδα και σε μένα συμβαίνει το ίδιο, δλδ

Από το PC βλέπω κανονικά το med, κάνω map drive, αλλά και από το μενου Network και βλέπω όλο το δίσκο κανονικά
από το med / UPnP βλέπω το PC χωρίς να χρειάζεται login και κάνω browse στους φακέλους Music/video/piture
όμως
από το med δεν μπορώ να μπω στο pc από μενού Network - μου ζητάει login και ότι και να βάλω (guest ή κενό) δεν γίνεται σύνδεση

υπάρχει όμως και άλλο κουλό :108:
Σε 2ο PC που έχω (της δουλειας) με 7αρια μεν, άλλη έκδοση δε από αυτή του σπιτιού, το med δεν το βλέπει με κανένα τρόπο, ακόμα και με το firewall κλειστό.
Το PC όμως βλέπει το med από map drive
Ξέρω ότι εσύ έχεις mac ... και διαφέρουν τα πράγματα.
Αν μπορώ να βοηθήσω κάπως να βρούμε λύση πες μου να δοκιμάσω πραγματάκια σήμερα που έχω χρόνο.

:203:

Reaction score
1.458

Στο Network βάλε Guest σε username & password (με κεφαλαίο το G).Αν δεν μπάινει πάλι δοκίμασε με Guest μόνο στο username και κενό το password

Reaction score
1.458

Και βέβαια στα windows πρέπει το allow guest access να είναι ενεργοποιημένο.

Reaction score
50

Στο Network βάλε Guest σε username & password (με κεφαλαίο το G).Αν δεν μπάινει πάλι δοκίμασε με Guest μόνο στο username και κενό το password
Δεν μπαίνει κεφαλαίο G, μονο μικρό, ούτε από το εικονικό πληκτρολόγιο (γράφει eng lower case) ούτε από το ασύρματο (με shift ή caps)
Δοκίμασα πάλι με μικρά και τσίφος
Δοκίμασα και με "shortcut" δινοντας την IP του PC αλλά τπτ πάλι

Υπόψην ότι έχω άλλο ένα med παλαιο που το Χ2 το βλέπει από το network και μπαίνει χωρις να ζητάει login

Reaction score
1

Τώρα βέβαια με όλες αυτές τις ταλαιπωρίες που διαβάζω, φταίω εγώ που μισώ τα δίκτυα και είμαι παραδοσιακός τύπος ; Κουμπώνω ένα σκληρούλι επάνω και τέλος :137:

Νας, Φας, Γιου πι εν Πι, Σαμπα και ρούμπα...ούφ, μιά ταινία θέλω να δώ :142: ...και αυτοί οι ανώμαλοι οι κατασκευαστές δεν μπορούν να βρούν ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας να μη βασανίζεται ο κόσμος ; Εδώ πρέπει να είσαι γκουρού της πληροφορικής για να παίξεις ένα mp3 ρπμ :141:

Συγχήστικα πάλι, θα πνίξω τον πόνο μου στο VOX σε λίγο :116:

Reaction score
1.458

Δεν μπαίνει κεφαλαίο G, μονο μικρό, ούτε από το εικονικό πληκτρολόγιο (γράφει eng lower case) ούτε από το ασύρματο (με shift ή caps)
Δοκίμασα πάλι με μικρά και τσίφος
Δοκίμασα και με "shortcut" δινοντας την IP του PC αλλά τπτ πάλι

Υπόψην ότι έχω άλλο ένα med παλαιο που το Χ2 το βλέπει από το network και μπαίνει χωρις να ζητάει login
Δε γίνεται να μην μπαίνει κεφαλαίο G!Στο εικονικό πληκτρολόγιο δεν σου έχει την επιλογή caps?

Reaction score
1.458

Τώρα βέβαια με όλες αυτές τις ταλαιπωρίες που διαβάζω, φταίω εγώ που μισώ τα δίκτυα και είμαι παραδοσιακός τύπος ; Κουμπώνω ένα σκληρούλι επάνω και τέλος :137:

Νας, Φας, Γιου πι εν Πι, Σαμπα και ρούμπα...ούφ, μιά ταινία θέλω να δώ :142: ...και αυτοί οι ανώμαλοι οι κατασκευαστές δεν μπορούν να βρούν ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας να μη βασανίζεται ο κόσμος ; Εδώ πρέπει να είσαι γκουρού της πληροφορικής για να παίξεις ένα mp3 ρπμ :141:

Πάλι μπουζούκια?τι θα γίνει με σένα!

Reaction score
50

Και βέβαια στα windows πρέπει το allow guest access να είναι ενεργοποιημένο.
ωπα! είχαμε πρόοδο

Control Panel\All Control Panel Items\HomeGroup
στο change advanced share settings έβαλα turn off password protected sharing
και μπήκε χωρίς να ζητάει Login !!!!

Μπαίνει λοιπόν στους φακέλους που είναι By default share, όπως οι "sample pics" ή "sample videos" αλλά δεν εμφανίζει αρχεία στους άλλους φακέλους.

Πρέπει να πάμε στους φακέλους μας και κάνουμε
Δεξί κλικ, share with ... specific people
προσθέτουμε στις επιλογές το "everyone" και κάνουμε add
Τώρα ο συγκεκριμένος φάκελος έχει πρόσβαση από το Med

Thanks Leo !!!!!!!!!

Reaction score
1

Κι έλεγα θα το σχολιάσει ; :142: Τι με πέρασες βρε, κάνα μπάρμπα σαν το σινάφι σας ; :204: 10 ευρουλάκια το ποτάκι στο μπάρ και τα πιπίνια δίπλα μου (σήμερα θα πάω με φίλους)...την άλλη βδομάδα άμα κανονίσω fever ή Nitro έρχεσαι ; :410:

Reaction score
50

Τώρα βέβαια με όλες αυτές τις ταλαιπωρίες που διαβάζω, φταίω εγώ που μισώ τα δίκτυα και είμαι παραδοσιακός τύπος ; Κουμπώνω ένα σκληρούλι επάνω και τέλος

Να πω ότι έχεις άδικο? δεν έχεις!
κοι δυστυχώς τα manual υποθέτουν ότι μερικά πράγματα είναι αυτονόητα και δεν αναφέρουν λεπτομέρειες

πιές και ένα ποτάκι για τους ταλαίπωρους οικογενειάρχες που δεν μπορούν να βγουν έξω :116: ..... ζηλεύω!

Reaction score
1.458

Σαββάτο δε μπορώ γιατί την Κυριακή φεύγει η γυναίκα μου για Κένυα,για να κάνει Χριστούγεννα με τους δικούς της.
Αλλά μέχρι 30 Δεκεμβρίου που θα γυρίσει μεσολαβούν 3 σαββατοκύριακα!:116:

Reaction score
1

Σαββάτο δε μπορώ γιατί την Κυριακή φεύγει η γυναίκα μου για Κένυα,για να κάνει Χριστούγεννα με τους δικούς της.
Αλλά μέχρι 30 Δεκεμβρίου που θα γυρίσει μεσολαβούν 3 σαββατοκύριακα!:116:

Αντε να σε δώ !!!!! θα κλείσω τραπεζάκι σπέσιαλ για τα δυό μας...πες μου μόνο που θέλεις :116: (ξεκινάει κι ο Νότης)

Τυχερεεεεεεεε...μακάρι να μπορούσα να τη στείλω κι εγώ στο Βόρειο Πόλο :116:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.691

Όχι μπουζούκια Λεωνίδα...

:136:

Reaction score
1.458

Πολιτιστικά κέντρα είναι,που έλεγε κι ο Γιαννόπουλος!:619:

Reaction score
50

Καλημέρα παίδες!
Νικόλα καλό το πολιτιστικό κέντρο? :105:

Λεωνίδα,
βρήκα κάτι που θα μπορούσε να διορθωθεί, αν και όχι ακριβως bug.
Όταν χρησιμοποιείς movies/music view πχ με10 εξώφυλλα και θες να πας από το τελευταίο εξωφυλλο της 10δας στην επόμενη σελίδα δλδ στο 11, τότε ναι μεν αλλάζει η σελίδα (10αδα) αλλά σε πάει κατευθείαν (highlight) στο τελευταίο εξώφυλλο, το 20ό και όχι στο 11ο
Αυτό δούλευε σωστά στο v1

Επίσης αν έχει κανείς χρησιμοποιήσει το transmission bt ας μας πει 2 λόγια γιατί σε μένα δεν ξεκινά κανένα download. Χρειάζονται άλλες ρυθμίσεις περαν της "transmission bt - ON" και το φόρτωμα της σελίδας στο web browswer του PC?

Reaction score
4.250

Υπαρχει επιλογη για κεφαλαια. Οταν σου βγαζει το πληκτρολογιο, στην τελευταια σειρα κι αμεσως μετα το Delete γραφει Αa. Το πατας κι αλλαζει απο μικρα σε μεγαλα κι αντιστροφα

Reaction score
1.458

Καλημέρα παίδες!
Νικόλα καλό το πολιτιστικό κέντρο? :105:

Λεωνίδα,
βρήκα κάτι που θα μπορούσε να διορθωθεί, αν και όχι ακριβως bug.
Όταν χρησιμοποιείς movies/music view πχ με10 εξώφυλλα και θες να πας από το τελευταίο εξωφυλλο της 10δας στην επόμενη σελίδα δλδ στο 11, τότε ναι μεν αλλάζει η σελίδα (10αδα) αλλά σε πάει κατευθείαν (highlight) στο τελευταίο εξώφυλλο, το 20ό και όχι στο 11ο
Αυτό δούλευε σωστά στο v1

Επίσης αν έχει κανείς χρησιμοποιήσει το transmission bt ας μας πει 2 λόγια γιατί σε μένα δεν ξεκινά κανένα download. Χρειάζονται άλλες ρυθμίσεις περαν της "transmission bt - ON" και το φόρτωμα της σελίδας στο web browswer του PC?
Το bug που αναφέρεις το ξέρουν και θα διορθωθεί το συντομότερο.Συμβαίνει σε όλους!
Για το transmission δεν τοχω δουλέψει στη v2,αλλά θα το δω αύριο και θα σου πω.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster