Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Λεωνίδα και σε μένα συμβαίνει το ίδιο, δλδΓια όσους δεν μπορούν να μπουν στα share του υπολογιστή τους από το mede8er,το βλέπει το pc σας το mede8er ή όχι?
Δεν μπαίνει κεφαλαίο G, μονο μικρό, ούτε από το εικονικό πληκτρολόγιο (γράφει eng lower case) ούτε από το ασύρματο (με shift ή caps)Στο Network βάλε Guest σε username & password (με κεφαλαίο το G).Αν δεν μπάινει πάλι δοκίμασε με Guest μόνο στο username και κενό το password
Δε γίνεται να μην μπαίνει κεφαλαίο G!Στο εικονικό πληκτρολόγιο δεν σου έχει την επιλογή caps?Δεν μπαίνει κεφαλαίο G, μονο μικρό, ούτε από το εικονικό πληκτρολόγιο (γράφει eng lower case) ούτε από το ασύρματο (με shift ή caps)
Δοκίμασα πάλι με μικρά και τσίφος
Δοκίμασα και με "shortcut" δινοντας την IP του PC αλλά τπτ πάλι
Υπόψην ότι έχω άλλο ένα med παλαιο που το Χ2 το βλέπει από το network και μπαίνει χωρις να ζητάει login
Πάλι μπουζούκια?τι θα γίνει με σένα!Τώρα βέβαια με όλες αυτές τις ταλαιπωρίες που διαβάζω, φταίω εγώ που μισώ τα δίκτυα και είμαι παραδοσιακός τύπος ; Κουμπώνω ένα σκληρούλι επάνω και τέλος :137:
Νας, Φας, Γιου πι εν Πι, Σαμπα και ρούμπα...ούφ, μιά ταινία θέλω να δώ :142: ...και αυτοί οι ανώμαλοι οι κατασκευαστές δεν μπορούν να βρούν ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας να μη βασανίζεται ο κόσμος ; Εδώ πρέπει να είσαι γκουρού της πληροφορικής για να παίξεις ένα mp3 ρπμ :141:
Συγχήστικα πάλι, θα πνίξω τον πόνο μου στο VOX σε λίγο :116:
ωπα! είχαμε πρόοδοΚαι βέβαια στα windows πρέπει το allow guest access να είναι ενεργοποιημένο.
Πάλι μπουζούκια?τι θα γίνει με σένα!
Να πω ότι έχεις άδικο? δεν έχεις!Τώρα βέβαια με όλες αυτές τις ταλαιπωρίες που διαβάζω, φταίω εγώ που μισώ τα δίκτυα και είμαι παραδοσιακός τύπος ; Κουμπώνω ένα σκληρούλι επάνω και τέλος
Νας, Φας, Γιου πι εν Πι, Σαμπα και ρούμπα...ούφ, μιά ταινία θέλω να δώ :142: ...και αυτοί οι ανώμαλοι οι κατασκευαστές δεν μπορούν να βρούν ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας να μη βασανίζεται ο κόσμος ; Εδώ πρέπει να είσαι γκουρού της πληροφορικής για να παίξεις ένα mp3 ρπμ :141:
πιές και ένα ποτάκι για τους ταλαίπωρους οικογενειάρχες που δεν μπορούν να βγουν έξω :116: ..... ζηλεύω!Συγχήστικα πάλι, θα πνίξω τον πόνο μου στο VOX σε λίγο :116:
Σαββάτο δε μπορώ γιατί την Κυριακή φεύγει η γυναίκα μου για Κένυα,για να κάνει Χριστούγεννα με τους δικούς της.
Αλλά μέχρι 30 Δεκεμβρίου που θα γυρίσει μεσολαβούν 3 σαββατοκύριακα!:116:
Όχι μπουζούκια Λεωνίδα...Πάλι μπουζούκια?τι θα γίνει με σένα!
Το bug που αναφέρεις το ξέρουν και θα διορθωθεί το συντομότερο.Συμβαίνει σε όλους!Καλημέρα παίδες!
Νικόλα καλό το πολιτιστικό κέντρο? :105:
Λεωνίδα,
βρήκα κάτι που θα μπορούσε να διορθωθεί, αν και όχι ακριβως bug.
Όταν χρησιμοποιείς movies/music view πχ με10 εξώφυλλα και θες να πας από το τελευταίο εξωφυλλο της 10δας στην επόμενη σελίδα δλδ στο 11, τότε ναι μεν αλλάζει η σελίδα (10αδα) αλλά σε πάει κατευθείαν (highlight) στο τελευταίο εξώφυλλο, το 20ό και όχι στο 11ο
Αυτό δούλευε σωστά στο v1
Επίσης αν έχει κανείς χρησιμοποιήσει το transmission bt ας μας πει 2 λόγια γιατί σε μένα δεν ξεκινά κανένα download. Χρειάζονται άλλες ρυθμίσεις περαν της "transmission bt - ON" και το φόρτωμα της σελίδας στο web browswer του PC?