Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Για δες και τα καλώδια μήπως δεν έχουν κουμπώσει καλά.
Μου το έχει κάνει και στο δικο μου 2-3 φορές αυτό,αλλά μόλις τον κλείνω και τον ξανανοίγω από το remote τον βλέπει αμέσως μετά τον δίσκο.

Reaction score
0

Κοιταξα και τα καλωδια του σκληρου και ειναι ολα κουμπωμενα καλα.Να μην ξεχασω απτης τοσες φορες που το εχω ανοιξει χωρις αποτελεσμα 2 φορες οταν το auto scan ηταν on εδειξε οτι παει να διαβασει τον σκληρο αλλα μετα απο 30 δευτερα σταματησε χωρις αποτελεσμα

Reaction score
0

Τι να πω μην σε κουραζω βραδυατικα απλα πρεπει να αγορασω αλλον 1 σκληρο να περασω τα προσωπικα video μονο και μετα θα μιλησω με τον αποστολη να του το παω(εκτος αν ευτυχως εχει φτιαξει)σε ευχαριστω για την προσπαθεια καλο βραδυ να εχεις αν σκεφτεις κατι γραψε μου το και θα το δω αυριο,καληνυχτα και ευχαριστω και παλι.

Reaction score
1.458

Κάνε και factory reset από το μενού του mede8er,μήπως με το restart τον δει τον σκληρό.

Reaction score
0
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το MED450X2, χώρις να πάρω προς το παρόν εσωτερικό δίσκο (θα το φέρνει και ''σκέτο'' ο Αποστόλης, έτσι δεν είναι?:102:).Η ουσιαστική διαφορά με το MED500X2 είναι μόνο το ότι παίρνει 2,5άρι δίσκο?
Όσο αφορά τον εσωτερικό δίσκο, είναι απαραιτήτος για κάποιες λειτουργίες του player, όπως είναι η αναβάθμιση του firmware?

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το MED450X2, χώρις να πάρω προς το παρόν εσωτερικό δίσκο (θα το φέρνει και ''σκέτο'' ο Αποστόλης, έτσι δεν είναι?:102:).Η ουσιαστική διαφορά με το MED500X2 είναι μόνο το ότι παίρνει 2,5άρι δίσκο?
Όσο αφορά τον εσωτερικό δίσκο, είναι απαραιτήτος για κάποιες λειτουργίες του player, όπως είναι η αναβάθμιση του firmware?
Το 450Χ2 πωλείται και ξεχωριστά, δεν χρειάζεται δίσκο για να δουλέψει, όποτε θέλεις βάζεις ένα (2,5άρι μόνο). Η αναβάθμιση γίνεται από usb stick.

Το 500άρι έχει και μια επιπλέον έξοδο ήχου - coaxial, κατά τα άλλα ίδιο, αλλά μεγαλύτερο σε διαστάσεις ώστε να χωράει ο 3,5άρης δίσκος

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Το 450Χ2 πωλείται και ξεχωριστά, δεν χρειάζεται δίσκο για να δουλέψει, όποτε θέλεις βάζεις ένα (2,5άρι μόνο). Η αναβάθμιση γίνεται από usb stick.

Το 500άρι έχει και μια επιπλέον έξοδο ήχου - coaxial, κατά τα άλλα ίδιο, αλλά μεγαλύτερο σε διαστάσεις ώστε να χωράει ο 3,5άρης δίσκος
Σε ευχαριστώ πολύ...........ήσουν κατατοπιστικότατος:102:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Το αγόρασα τελικά το 450Χ2:102:
Όλα καλά, αλλά δεν μπορώ να δω από το PC (Windows XP) τους δύο εξωτερικούς δίσκους που του έβαλα, ενώ μου βγάζει το Mede8er ως συσκευή στο δίκτυο.Πήγα στην αντιστοίχιση δίσκου δικτύου αλλά δεν ξέρω τι να δώσω εκεί για να μου βγάλει τους δίσκους.
Από το Mede8er βλέπω κανονικά τους κοινόχρηστους φακέλους του PC.
Μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί έχω κολλήσει.

Reaction score
20

έχουμε κάνα νέο απ την αναβάθμιση γιατί και το καινούριο που πήρα μου κάνει κάτι κολλήματα στο λογισμικό και φοβάμαι μην παραδώσει κι αυτό πνεύμα

Reaction score
1.458

δε νομίζω να αργήσει πολύ.Πιθανόν μες την επόμενη εβδομάδα!

Reaction score
1.458

Τι είδους κολλήματα σου κάνει Κώστα?Το νέο λογισμικό θα έχει σαν προσθήκη το Music Jukebox κατά τ'άλλα δε θα έχει διαφορές.Του έχεις βάλει εσωτερικό σκληρό δίσκο?Μήπως ο δίσκος δημιουργεί το πρόβλημα?

Reaction score
50

και σε μένα ένα 400αρι που πήρα πρόσφατα κάνει restart (και στο 500αρι κάνει που και που) και σήμερα δεν εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες στα srt. Λέω να δοκιμάσω κανα προηγούμενο fw

Reaction score
1.458

Παιδιά ελληνικους υπότιτλους δεν γίνεται να μην εμφανίζει!Κάποιο λάθος έχετε κάνει στις ρυθμίσεις.
Ξαναπέρασε το 2.0.3 πάλι μην πας σε προηγούμενο firmware.

Reaction score
50

ξαναπέρασα το 2.0.3, φόρτωσα το config που είχα κάνει save και πάλι τα ίδια, μετά έκανα reset σε όλες τις ρυθμίσεις και έστρωσε.
Πάντως όταν δεν έβλεπε υπότιτλους η επιλογή γλώσσας ήταν σε Greek αλλά εμφάνιζε κινέζικα χωρίς να έχω πειράξει ριθμίσεις.
Τεσπα, φαίνεται οκ τώρα

Σχετικά με το restart Μου το έκανε χθες όταν έβλεπα φωτο σε slideshow και πάτησα pause, επίσης εμφάνιζε με κάποιες φωτό (των 5-6mb) αλλοιωμένες , σαν να έχει χαλάσει το αρχείο, όταν τις άνοιγα από το pc ήταν ΟΚ. (τις φωτό τις τραβούσε από το 500χ2 μέσω δικτύου)

Reaction score
1.458

Κάτι που ξέχασα στην αρχή στις ρυθμίσεις System έχει μια επιλογή για υπότιτλους Auto Detect Encoding.Το βάζουμε πάντα στο Off,καθώς με το υπάρχον τουλάχιστον firmware τις πιο πολλές φορές τους ελληνικούς υπότιτλους τους βλέπει σαν…κινέζικους.Κάποιες λίγες φορές τους πετυχαίνει όμως.

Μάλλον αυτό έφταιγε που τα έβλεπες κινέζικα!

Reaction score
1.458

Αποψε τελικά σε λίγη ώρα,θα έχουμε την 2.0.4
Μόλις ανακοινωθεί επίσημα θα βάλουμε τα details και τα links!:126:

Reaction score
1.458

Το νέο firmware εκτός του Music Jukebox και διάφορες άλλες διορθώσεις,θα εμπεριέχει και ένα patch που θα διορθώνει προβλήματα με ορισμένα μοντέλα σκληρών δίσκων.Κυρίως το 500X2 αφορά αυτό.
Αυτό δηλαδή που είχαμε μερικές φορές να ανοίγουμε τον player και να μην βλέπει τον εσωτερικό σκληρό παρά μόνο με restart θα εξαλειφθεί!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis