Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
η τιμή του είναι αυτή απο τον αντιπρόσωπο δεν θα το βρεις αλλού στην ελλαδα εκτος αν το πάρεις απο εξω... αλλα καλύτερα να υποστηρίζουμε τους ελληνες... αν δεν σε ενδιαφέρει να βάλεις εσωτερικό σκληρό πάρε το 400χ2 125 ευρω αλλιώς πας στα 180 για 500χ2...Οκ ευχαριστω. Το mede8er που μπορω να το βρω στη καλυτερη τιμη; αν καποιος ξερει να βοηθησει και δεν επιτρεπεται αν πει δημοσια ας μου ριξει ενα ΡΜ παρακαλω.
Με το νέο firmware υπάρχει αυτό το πρόβλημα,λόγω του Music Jukebox και προς το παρόν δεν μπορεί να βρεθεί λύση.Το ψάχνουν πάντως το θέμα αυτό.Λεωνίδα, μέχρι τώρα μπορούσες να ακούς μουσική και παράλληλα να πλοηγήσαι στους φακέλους σου, τώρα δεν γίνεται, σταματάει η μουσική, αυτό πιστεύω χρειάζεται διόρθωση, εκτός αν έχω κάνει κάποια λάθος ρύθμιση.
το 400Χ2 έχει component, το παλιο 400άρι δεν είχε, άρα η μόνη διαφορά πέρα από τον δίσκο είναι η coaxialΤο 500x2 έχει επίσης component και coaxial,ενώ το 400x2 όχι.
Σωστά τα λέει ο Κώστας!το 400Χ2 έχει component, το παλιο 400άρι δεν είχε, άρα η μόνη διαφορά πέρα από τον δίσκο είναι η coaxial
Στο νέο firmware που θα βγει σε λίγες μέρες,το πρόβλημα θα έχει διορθωθεί!Λεωνίδα, μέχρι τώρα μπορούσες να ακούς μουσική και παράλληλα να πλοηγήσαι στους φακέλους σου, τώρα δεν γίνεται, σταματάει η μουσική, αυτό πιστεύω χρειάζεται διόρθωση, εκτός αν έχω κάνει κάποια λάθος ρύθμιση.
Την βρηκα την λυση ολα καλαΜια ερωτηση για τους υποτιτλους στο 3d .Καταρχας το med500x2 τα παιζει μια χαρα τα sbs απλα χρησιμοποιησα το 3dsubtitler μου εδωσε 1 sub αρχειο με υποτιτλους αλλα οταν παιζω ταινια με τον epson διαβαζει το med500x2 μονο τους srt και πουθενα το sub και ετσι την μια βγαινουν οι μισοι εξω απο την οθονη ενω αλλες φορες τους χωρισε στην μεση(οχι διπλοι οι ιδιοι αλλα κομμενοι στην μεση).