PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Reaction score
0
Πάτα το πλήκτρο subtitles στο remote και θα δεις την αντίστοιχη επιλογή (μαζί με πολλές ακόμη).

Reaction score
8
Να ρωτησω κατι παιδια, τις πληροφοριες που τραβαει για τις ταινιες (εξωφυλλα,info) καθως και τους υποτιτλους που κατεβαζεις, τα αποθηκευει μεσα στο φακελλο που ειναι η ταινια;

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Εάν χρησιμοποιήσεις το media jukebox που έχει ενσωματωμένο το μηχάνημα, σου δημιουργεί ένα φάκελλο τον οποίο ονομάζει nmj_database και εκεί αποθηκεύονται όλα τα δεδομένα. Εάν κάνεις κάποια αναζήτηση σε ταινία εκτός της παραπάνω διαδικασίας, θα στα αποθηκεύσει στο φάκελο της ταινίας.

Reaction score
65
Απάντηση: Re: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Πάτα το πλήκτρο subtitles στο remote και θα δεις την αντίστοιχη επιλογή (μαζί με πολλές ακόμη).
με την διαφορα ομως,οτι για να ανοιξει η επιλογη size,θα πρεπει το color απο auto να γινει manual.

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους,

Ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω το WD Live Hub που έχω και με βάση τα posts του συγκεκριμένου νήματος φαίνεται πως το A300 είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αυτά που με ενδιαφέρουν κυρίως είναι:

1) Να βρίσκει εύκολα και αξιόπιστα ελληνικούς υπότιτλους
Απόσο διάβασα υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Είναι valid τα αρχεία που βρίσκει και μπορεί να βρει ελληνικούς?

2) Να έιναι εύχρηστο στο οργάνωση των ταινιών (ιδανικά να μπορεί να κατεβάσει πληροφορίες τύπου εξώφυλα, summary, imdb rating, trailer εύκολα και χωρίς πολλά κλικ). Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή με το WD Live HUB το οποίο για να μπορέσει να βρει πληροφορίες για μια ταινία πρέπει πρώτα να "πειράξω" το file name του αρχείου και να αφαιρέσω σύμβολα και λέξεις π.χ. "The.Μovie.xVID.blabla" πρέπει να μετονομαστεί σε "The Movie")
Απόσο διάβασα έχει αυτήν την δυνατότητα και είναι και ίσως από τα δυνατά σημεία του συγκεκριμένου player. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι κατά πόσο μπορείς να δεις και trailer της ταινίας εκτός από κάποιο cover, summary etc και αν φαίνεται και το IMDB Rating

3) Να μπορεί να παίξει άνετα αρχεία dvdrip kai bbrip απο δίκτυο αν χρειαστεί

4) Όσο το δυνατό πιο αξιόπιστο σε crashαρίσματα Ίσως κάποιο dune να τα πήγαινε καλύτερα εδώ

5) Ιδανικά να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για απευθείας κατεβασμα τορρεντσ είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό σκληρό π.χ. μέσω του WD Live Hub δεν είναι δυνατό να κατεβάσω απευθείας στον σκληρό που έχει καθώς σε όλες τις ταινίες που το έχω δοκιμάσει κολάνε διαρκώς και crasharei και με πετάει στο κεντρικό μενου
Υπάρχει τέτοια δυνατότητα, δλδ να κατέβουν απευθείας τα torrς στον εσωτερικό δίσκο του α300? Έχει δικό του client ή θα πρέπει να χρησιμοποιώ client από το pc που θα είναι configured να σώζει στο δίσκο του α300?

6) Καλό θα ήταν να μπορεί να υποστηρίξει και DVB-T είτε με module είτε out-of-the box
Μάλλον όχι ε?

Ευχαριστώ πολύ! :)
Αν πάλι υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση πείτε μου!

Reaction score
1
Καλησπέρα σε όλους,

Ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω το WD Live Hub που έχω και με βάση τα posts του συγκεκριμένου νήματος φαίνεται πως το A300 είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αυτά που με ενδιαφέρουν κυρίως είναι:

1) Να βρίσκει εύκολα και αξιόπιστα ελληνικούς υπότιτλους
Απόσο διάβασα υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Είναι valid τα αρχεία που βρίσκει και μπορεί να βρει ελληνικούς?

2) Να έιναι εύχρηστο στο οργάνωση των ταινιών (ιδανικά να μπορεί να κατεβάσει πληροφορίες τύπου εξώφυλα, summary, imdb rating, trailer εύκολα και χωρίς πολλά κλικ). Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή με το WD Live HUB το οποίο για να μπορέσει να βρει πληροφορίες για μια ταινία πρέπει πρώτα να "πειράξω" το file name του αρχείου και να αφαιρέσω σύμβολα και λέξεις π.χ. "The.Μovie.xVID.blabla" πρέπει να μετονομαστεί σε "The Movie")
Απόσο διάβασα έχει αυτήν την δυνατότητα και είναι και ίσως από τα δυνατά σημεία του συγκεκριμένου player. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι κατά πόσο μπορείς να δεις και trailer της ταινίας εκτός από κάποιο cover, summary etc και αν φαίνεται και το IMDB Rating

3) Να μπορεί να παίξει άνετα αρχεία dvdrip kai bbrip απο δίκτυο αν χρειαστεί

4) Όσο το δυνατό πιο αξιόπιστο σε crashαρίσματα Ίσως κάποιο dune να τα πήγαινε καλύτερα εδώ

5) Ιδανικά να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για απευθείας κατεβασμα τορρεντσ είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό σκληρό π.χ. μέσω του WD Live Hub δεν είναι δυνατό να κατεβάσω απευθείας στον σκληρό που έχει καθώς σε όλες τις ταινίες που το έχω δοκιμάσει κολάνε διαρκώς και crasharei και με πετάει στο κεντρικό μενου
Υπάρχει τέτοια δυνατότητα, δλδ να κατέβουν απευθείας τα torrς στον εσωτερικό δίσκο του α300? Έχει δικό του client ή θα πρέπει να χρησιμοποιώ client από το pc που θα είναι configured να σώζει στο δίσκο του α300?

6) Καλό θα ήταν να μπορεί να υποστηρίξει και DVB-T είτε με module είτε out-of-the box
Μάλλον όχι ε?

Ευχαριστώ πολύ! :)
Αν πάλι υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση πείτε μου!
1. Μια χαρα τους βρίσκει απλα πρέπει να διαλέξεις την σωστή διανομή
2. Είναι αρκετά εύχρηστο αρκεί να μην παρεμβαλεται άλλη λέξη πριν τον τίτλο της ταινίας. Γενικά σε ελάχιστες χρειάστηκε να τις μετονομάσω για να τις βρει
3. Για dvdrip που το έχω δοκιμάσει μια χαρα σε iso για bdrip δεν έχω δοκιμάσει αλλα απο ότι ξέρω δεν έχει πρόβλημα.
4. Μέχρι στιγμής δεν έχει κρασάρει ποτέ και το έχω 24/7 αναμένο
5. Η μεγάλη μου χαρα, απο τότε που το πήρα εγκατέλειψα το pc. Κατεβάζει απευθείας στο σκληρό του και αρχεία μεγάλα 45gb, δεν έχει κολλήσει ποτέ, ο μόνος περιορισμός 5 ταυτόχρονα ενεργά torrents. Προσθηκη torrents κάνεις απο αποιονδηποτε browser (εγω χρησιμοποιώ το iPhone) δεν χρειάζεσαι pc
6. Δεν υπάρχει
Ελπίζω να σε κάλυψα.

Reaction score
1
με την διαφορα ομως,οτι για να ανοιξει η επιλογη size,θα πρεπει το color απο auto να γινει manual.
Ευχαριστω για το tip ήταν κάτι που με είχε ξενερώσει!

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολυ! Με καλύψεις σιγουρα! Μια μόνο διευκρίνηση, υπάρχει δυνατότητα αφού σου βρει πληροφορίες για την ταινία να δεις κάποιο trailer της ταινίας;

Reaction score
403

Μια μόνο διευκρίνηση, υπάρχει δυνατότητα αφού σου βρει πληροφορίες για την ταινία να δεις κάποιο trailer της ταινίας;
αυτο θα ήταν κάτι που θα έπρεπε να το είχαν βάλει για να έκαναν την διάφορα, όπως και AirPlay αλλα τι θα προσθέσουν του χρόνου...τα δίνουν σιγά σιγα..

Πάντως το μηχάνημα πέρα απο τις ευκολίες που διαθέτει έχει πολλα bug ακόμα...σε αρκετές ταινίες σε FULL NAVIGATION mode δεν παίζει ήχο dts ma και πρέπει να επιλεξεις άλλο play mode πχ BD SIMPLE..συμβαίνει όμως και το αντίθετο..

Επίσης πάλι με FULL NAVIGATION Βγάζει 2 υποτιτλους ταυτόχρονα (αν βάλεις external) και πρέπει να τουσ απενεργοποιησεις και μετα να τους ξαναβαλεις

Reaction score
65
Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Ευχαριστω για το tip ήταν κάτι που με είχε ξενερώσει!
εγω να δεις τι ειχα παθει μεχρι να το βρω...

Reaction score
65

γιατι σε οτι επιλογη και να βαλω το zoom,το μεγεθος παραμενει το ιδιο?

Reaction score
1
γιατι σε οτι επιλογη και να βαλω το zoom,το μεγεθος παραμενει το ιδιο?
Στο κάνει σε όλες τις ταινίες; Παράξενο.. Εμένα αλλάζει το μέγεθος κανονικά, απο πολύ μικρά σε μεγάλα.

Reaction score
65

Στο κάνει σε όλες τις ταινίες; Παράξενο.. Εμένα αλλάζει το μέγεθος κανονικά, απο πολύ μικρά σε μεγάλα.
οχι μεγεθος υποτιτλων.το μεγεθος της εικονας εννοω,που βγαινει πατωντας το κουμπι zoom απο το κοντρολ.

Reaction score
65

Σε 2 ταινίες με ήχο dts-master 30 περίπου gb η καθεμιά και με οπτική έξοδο πάνω στον ενισχυτη(downmix)στην μέση της ταινιαs,κοβεται ξαφνικά ο ηχος.
χρειάζεται να κανω στοπ και πάλι πλέι για να επανέλθει.γιατι;

Reaction score
65

Σε 2 ταινίες με ήχο dts-master 30 περίπου gb η καθεμιά και με οπτική έξοδο πάνω στον ενισχυτη(downmix)στην μέση της ταινιαs,κοβεται ξαφνικά ο ηχος.

γι`αυτο γνωριζουμε κατι?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα σε άλλες ταινίες;

Reaction score
403

ειναι απολυτως λογικο, αν διαβασεις λιγες σελιδες πριν το αναφερω.
το μηχανημα εχει απειρα bugs ακομα και περιμενουμε το FW που θα τα λυσει..καποια στιγμη θα λυθουν, μεχρι τοτε υπομονη..ή κοιταξε κανα Dune.

Reaction score
65

Αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα σε άλλες ταινίες;
δεν το εχω πολυ καιρο και ουσιαστικα 3 εχω δει ολοκληρες.
το εκανε στις 2.

ειναι απολυτως λογικο, αν διαβασεις λιγες σελιδες πριν το αναφερω.
το μηχανημα εχει απειρα bugs ακομα και περιμενουμε το FW που θα τα λυσει..καποια στιγμη θα λυθουν, μεχρι τοτε υπομονη..ή κοιταξε κανα Dune.
κατσε βρε-τωρα το πηρα..
μηπως επειδη εχω ανοιχτη και την επιλογη για ηχο μεσω hdmi μαζι με την οπτικη κανει τετοια κολπα?

Reaction score
65

σε ριπαρισμενο backup bluray,ειτε σε χυμα κατασταση,ειτε σε μορφη image,δεν εχω επιλογη μεγεθυνσης υποτιτλων.
μπορω να κανω κατι?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.744
Members
38.489
Νεότερο μέλος