Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
με την διαφορα ομως,οτι για να ανοιξει η επιλογη size,θα πρεπει το color απο auto να γινει manual.Πάτα το πλήκτρο subtitles στο remote και θα δεις την αντίστοιχη επιλογή (μαζί με πολλές ακόμη).
1. Μια χαρα τους βρίσκει απλα πρέπει να διαλέξεις την σωστή διανομήΚαλησπέρα σε όλους,
Ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω το WD Live Hub που έχω και με βάση τα posts του συγκεκριμένου νήματος φαίνεται πως το A300 είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αυτά που με ενδιαφέρουν κυρίως είναι:
1) Να βρίσκει εύκολα και αξιόπιστα ελληνικούς υπότιτλους
Απόσο διάβασα υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Είναι valid τα αρχεία που βρίσκει και μπορεί να βρει ελληνικούς?
2) Να έιναι εύχρηστο στο οργάνωση των ταινιών (ιδανικά να μπορεί να κατεβάσει πληροφορίες τύπου εξώφυλα, summary, imdb rating, trailer εύκολα και χωρίς πολλά κλικ). Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή με το WD Live HUB το οποίο για να μπορέσει να βρει πληροφορίες για μια ταινία πρέπει πρώτα να "πειράξω" το file name του αρχείου και να αφαιρέσω σύμβολα και λέξεις π.χ. "The.Μovie.xVID.blabla" πρέπει να μετονομαστεί σε "The Movie")
Απόσο διάβασα έχει αυτήν την δυνατότητα και είναι και ίσως από τα δυνατά σημεία του συγκεκριμένου player. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι κατά πόσο μπορείς να δεις και trailer της ταινίας εκτός από κάποιο cover, summary etc και αν φαίνεται και το IMDB Rating
3) Να μπορεί να παίξει άνετα αρχεία dvdrip kai bbrip απο δίκτυο αν χρειαστεί
4) Όσο το δυνατό πιο αξιόπιστο σε crashαρίσματα Ίσως κάποιο dune να τα πήγαινε καλύτερα εδώ
5) Ιδανικά να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για απευθείας κατεβασμα τορρεντσ είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό σκληρό π.χ. μέσω του WD Live Hub δεν είναι δυνατό να κατεβάσω απευθείας στον σκληρό που έχει καθώς σε όλες τις ταινίες που το έχω δοκιμάσει κολάνε διαρκώς και crasharei και με πετάει στο κεντρικό μενου
Υπάρχει τέτοια δυνατότητα, δλδ να κατέβουν απευθείας τα torrς στον εσωτερικό δίσκο του α300? Έχει δικό του client ή θα πρέπει να χρησιμοποιώ client από το pc που θα είναι configured να σώζει στο δίσκο του α300?
6) Καλό θα ήταν να μπορεί να υποστηρίξει και DVB-T είτε με module είτε out-of-the box
Μάλλον όχι ε?
Ευχαριστώ πολύ!![]()
Αν πάλι υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση πείτε μου!
Ευχαριστω για το tip ήταν κάτι που με είχε ξενερώσει!με την διαφορα ομως,οτι για να ανοιξει η επιλογη size,θα πρεπει το color απο auto να γινει manual.
αυτο θα ήταν κάτι που θα έπρεπε να το είχαν βάλει για να έκαναν την διάφορα, όπως και AirPlay αλλα τι θα προσθέσουν του χρόνου...τα δίνουν σιγά σιγα..Μια μόνο διευκρίνηση, υπάρχει δυνατότητα αφού σου βρει πληροφορίες για την ταινία να δεις κάποιο trailer της ταινίας;
εγω να δεις τι ειχα παθει μεχρι να το βρω...Ευχαριστω για το tip ήταν κάτι που με είχε ξενερώσει!
Στο κάνει σε όλες τις ταινίες; Παράξενο.. Εμένα αλλάζει το μέγεθος κανονικά, απο πολύ μικρά σε μεγάλα.γιατι σε οτι επιλογη και να βαλω το zoom,το μεγεθος παραμενει το ιδιο?
οχι μεγεθος υποτιτλων.το μεγεθος της εικονας εννοω,που βγαινει πατωντας το κουμπι zoom απο το κοντρολ.Στο κάνει σε όλες τις ταινίες; Παράξενο.. Εμένα αλλάζει το μέγεθος κανονικά, απο πολύ μικρά σε μεγάλα.
Σε 2 ταινίες με ήχο dts-master 30 περίπου gb η καθεμιά και με οπτική έξοδο πάνω στον ενισχυτη(downmix)στην μέση της ταινιαs,κοβεται ξαφνικά ο ηχος.
χρειάζεται να κανω στοπ και πάλι πλέι για να επανέλθει.γιατι;
ειναι απολυτως λογικο, αν διαβασεις λιγες σελιδες πριν το αναφερω.Σε 2 ταινίες με ήχο dts-master 30 περίπου gb η καθεμιά και με οπτική έξοδο πάνω στον ενισχυτη(downmix)στην μέση της ταινιαs,κοβεται ξαφνικά ο ηχος.
χρειάζεται να κανω στοπ και πάλι πλέι για να επανέλθει.γιατι;
δεν το εχω πολυ καιρο και ουσιαστικα 3 εχω δει ολοκληρες.Αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα σε άλλες ταινίες;
κατσε βρε-τωρα το πηρα..ειναι απολυτως λογικο, αν διαβασεις λιγες σελιδες πριν το αναφερω.
το μηχανημα εχει απειρα bugs ακομα και περιμενουμε το FW που θα τα λυσει..καποια στιγμη θα λυθουν, μεχρι τοτε υπομονη..ή κοιταξε κανα Dune.