πρότζεκτ LED

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.537
Δουλεύει βρε? Ή θα τον ανοίξει με τη βαριά και σκαρπέλο?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.800
Απάντηση: πρότζεκτ LED

Και να μην δουλεύει, τι τον έχουμε τον tegonik?

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Δουλεύει βρε?
'Εχεις δει κανένα Sony και να μην δουλεύει;:105:

το θέμα είναι μετά που θα δουλέψει...εννοώ μετά από κάποιες ώρες που αρχίζει η εμφανέστατη πτώση της λάμπας...με όλα τα συνακόλουθα:116:

για αυτό θα τον κάνουμε LED,να πάψουν οι σκοτούρες:103:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: πρότζεκτ LED

Εκληκτική ιδέα Tegonik.
Χειροκροτώ όρθιος και εύχομαι σε επαναστατικά νέα!

Αν μπορώ να βοηθήσω κάπως, στη πλήρη διάθεση σου.
Ευχαριστώ για την υποστήριξη Βαγγέλη!Θα είναι όντως πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ. Περιμένω τα υλικά σαν μικρό παιδί τον Αη Βασίλη...:142:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: πρότζεκτ LED

Δηλαδή Βαγγέλη συμφωνείς και συ;να τον κατεβάσω μετά από 5,5+ χρόνια;

εντάξει το έπιασα το υπονοούμενο...
Θα καθαρίσω και τα οπτικά του...:116:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: Απάντηση: πρότζεκτ LED

εντάξει το έπιασα το υπονοούμενο...
Θα καθαρίσω και τα οπτικά του...:116:
Εννοείται αυτό,τι....μισές δουλειές θα κάνουμε....όπως επίσης

Ο σκοπός μου είναι η μετατροπή σε LED να δουλεύει άψογα και ο προβολέας να είναι λειτουργικότατος και άνετα συγκρίσιμος με έναν συμβατικό (σωστή ομοιομορφία φωτός απο άκρη σε άκρη της οθόνης ,φωτεινότητα που να καλύπτει οθόνες 120', απροβλημάτιστη λειτουργία σε βάθος χρόνου,καμία αισθητική παρέμβαση στο σασί του προβολέα, άψογη λειτουργικότητα) ,ώστε να μπορούμε να κάνουμε και κανά συγκριτικό :137:
.....θέλω λίγο πιο φωτεινό LED για +16 ίντσες ακόμα,να αντικαταστήσω επιτέλους τον Μπενεκιού μου-όχι ότι είναι κακός,αλλά να μια αλλαγή την χρειάζομαι και ο 1000άρης της Sony είναι ακόμα ακριβός:105:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.800
Απάντηση: Re: Απάντηση: πρότζεκτ LED

.....θέλω λίγο πιο φωτεινό LED για +16 ίντσες ακόμα,να αντικαταστήσω επιτέλους τον Μπενεκιού μου-όχι ότι είναι κακός,αλλά να μια αλλαγή την χρειάζομαι και ο 1000άρης της Sony είναι ακόμα ακριβός:105:
Καλά, αν πετύχει μην τον περιμένεις και αμέσως. Περιοδεία ανά την Ελλάδα θα κάνει. Σαν την Ολυμπιακή φλόγα ένα πράμα. Στο τέλος θα έχει και τελετή παράδοσης. :114:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.181

Μπράβο ρε Νίκο, δε νομίζω να υπάρχει άλλος τεχνίτης προβολέων σαν κι εσένα στην Ελλάδα -πραγματικός Κύρος Γρανάζης! :615:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Μπράβο ρε Νίκο, δε νομίζω να υπάρχει άλλος τεχνίτης προβολέων σαν κι εσένα στην Ελλάδα -πραγματικός Κύρος Γρανάζης! :615:
:120:

Reaction score
1
Εντάξει ,μιας και φτάσαμε ώς εδώ ,να αποκαλύψω και το επόμενο προτζεκτ του AVsite....το ξέρω οτι είναι νωρίς άλλα...ας το πάρει το ποτάμι...

Αναβάθμιση στο προβολέα του rose ώστε να δουλέψει με συμβατική λάμπα και χρωματικό τροχό..:116:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.181

Λοιπόν Rose, τι λες; Θα προσφέρεις το... κορμάκι σου θυσία για την επιστήμη; :114:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.181
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Δε νομίζω ότι υπερβάλλω. :123:
Να προσθέσω ότι θα ήθελα κι εγώ να στηρίξω το project με όποιο τρόπο μπορώ, ακόμα και οικονομικά.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Δε νομίζω ότι υπερβάλλω. :123:
Να προσθέσω ότι θα ήθελα κι εγώ να στηρίξω το project με όποιο τρόπο μπορώ, ακόμα και οικονομικά.
μπορείς να το στηρίξεις τεχνικά και η βοήθεια σου θα ήταν πολύτιμη ,για να μην σου πω απαραίτητη..
Αλλωστε απο ιδέες δεν θα έλεγα ότι πας πίσω...αντιθέτως μάλιστα..
ιδίως αν κρίνω και απο την ημερομηνία του ποστ...θα τις χαρακτήριζα ώς και προφητικές..:)

(αυτό με το masking δεν σου κρύβω οτι με ταρακούνησε λιγάκι..καθόλου άσχημο πέρα της πλάκας...:422:)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Α,πολύ ωραία....σου πουλάω τον Sony σε πολύ καλή τιμή....γιατί μετά...:143:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.365
Απάντηση: πρότζεκτ LED

:204:

Reaction score
2.267
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

μπορείς να το στηρίξεις τεχνικά και η βοήθεια σου θα ήταν πολύτιμη ,για να μην σου πω απαραίτητη..
Αλλωστε απο ιδέες δεν θα έλεγα ότι πας πίσω...αντιθέτως μάλιστα..
ιδίως αν κρίνω και απο την ημερομηνία του ποστ...θα τις χαρακτήριζα ώς και προφητικές..:)

(αυτό με το masking δεν σου κρύβω οτι με ταρακούνησε λιγάκι..καθόλου άσχημο πέρα της πλάκας...:422:)
Καταρχήν συγχαρητήρια για την ιδέα, αν πετύχει θα κάνεις επανάσταση (για να μην πω και ... περιουσία, δεν πιστεύω να μην κατοχυρώσεις την ιδέα και να αρχίσεις να πουλάς κιτ σε όλους τους κατόχους παλαιών προβολέων!)

Ωραίο το θέμα του λινκ. Αν και δυστυχώς πλέον οι ιδέες του Max δεν είναι εφαρμόσιμες...

Πέθανε ο Αγγελόπουλος...

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.181
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Αν και δυστυχώς πλέον οι ιδέες του Max δεν είναι εφαρμόσιμες...

Πέθανε ο Αγγελόπουλος...
Αν είναι να πάει άδικα η... κινηματογραφική μου καριέρα, συμβιβάζομαι και με το Nicolas Winding-Refn ή με το Lars Von Trier. :114:
Πως περάσανε τέσσερα χρόνια πάντως...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.800

Εντάξει ,μιας και φτάσαμε ώς εδώ ,να αποκαλύψω και το επόμενο προτζεκτ του AVsite....το ξέρω οτι είναι νωρίς άλλα...ας το πάρει το ποτάμι...

Αναβάθμιση στο προβολέα του rose ώστε να δουλέψει με συμβατική λάμπα και χρωματικό τροχό..:116:

Λοιπόν Rose, τι λες; Θα προσφέρεις το... κορμάκι σου θυσία για την επιστήμη; :114:
Ρε δεν του βάζετε καλύτερα τον τροχό της τύχης, μπας και βγάλουμε κάνα φράγκο?

Και πού 'σαι, Max, μην του δώσεις λεφτά του tegonik. Κανονικά πρέπει να του κάνεις αγωγή για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. :114:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.181

Και πού 'σαι, Max, μην του δώσεις λεφτά του tegonik. Κανονικά πρέπει να του κάνεις αγωγή για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. :114:
Δε λες που βρέθηκε ένας άνθρωπος, να προσπαθήσει το μεγάλο βήμα από τη θεωρία στην πράξη;
Ας τα καταφέρει αυτός, και θα βρούμε τρόπο να μοιράσουμε τα... εκατομμύρια. :114:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.301
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito