Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Status
Not open for further replies.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Με τον Γιαννη το μονο που ανταλλαξαμε, εδω και 6 χρονια, ειναι μερικα, τυπικα σχεδον, αλληλοευχητηρια τηλεφωνηματα (+ ενα μεσονυχτιο τηλεφωνο που δεχθηκα την βραδια που επεστρεψα μετα την μεγαλη περιπετεια υγειας που ειχα, πριν 4 χρονια -δεν ξεχνιεται κατι τετοιο!). Και φυσικα την βοηθεια για το θεμα του car audio, οχι μονο εδω αλλα και σε πιο "αρμοδιο" site - και τις κουβεντες μας ως "alfisti".
Απο τις λιγες αυτες επαφες μου, και απο τον τροπο που "γραφει" γενικα εδω μεσα, ενοιωσα πως προκειται για αξιολογο ατομο, που με μεγαλη μου χαρα θα τον ηθελα για φιλο, παρ΄ολη την αποσταση χιλιομετρων και...ετων. Οπως και να΄ναι, σαν τετοιον τον θεωρω.
Δεν εξεταζω τον λογο για τον οποιο απομακρυνεται, ισως εχει δικαιο, ισως εχει και, λιγο, αδικο δειχnοντας υπερευαισθησια, πιθανως, για κατι που αλλοι με κανα δυο "μπινελικια" θα το ξεπερνουσαν - χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι "αναισθητοι". Αλλα, οπως και να΄ναι, η παρουσια του Τζιοβαννι κοσμουσε το site, και ειναι βεβαιο πως ο "αερας" του θα λειψει - οπως και αλλων που σχετικα προσφατα αποχωρησαν, χωρις, δυστυχως, να αναπληρωθουν.
Ας μη θεωρηθουν τα ανωτερω σαν "ψηφος εμπιστοσυνης" στον Γιαννη (δεν την εχει αναγκη) και "αποδοκιμασιας" αλλων, αλλα απλα σαν διαπιστωση για εναν κοσμο που χανεται και για ενα "περιβαλλον" που μεταλλασσεται...
Γιαννη, θα τα λεμε, εστω και μονον αλληλοευχομενοι - αρκει μερικες φορες!

Reaction score
173

Απλα μαθηματικα…αυτό τον τιτλο επρεπε να δωσεις. Ημουν σιγουρος ότι θα αποχωρουσες και αυτό το ειχα πει στο Νικο εδώ και μερες. Αλλα τωρα τι νοημα εχει ολη αυτή η αναφορα.
Βασικα μολις ειδα αυτό το θεματακι ελεγα να σου ποσταρω μια εγκυκλοπαιδεια ετσι για να σου τη σπασω.
Μετα σκεφτηκα να προτεινω να το μεταφερουν στο ‘’Ο κακος μας ο καιρος’’ αλλα που να βαζω σε κοπο τα παιδια μεσημεριατικο.
Ειμαι σιγουρος πως όχι απλα δε θα ξαναποσταρεις εδώ αλλα δεν προκειτε να ξανακανεις ουτε login. Και καλα θα κανεις. Αυτό το πιστευω γιατι αν και Πατρινος φερθηκες σαν Συντεκνος αδελφε μου.
Εγω δε θα σου πω αντιο αλλα θα σου θυμησω πως ο ερωτας περνα με ερωτα…να τον ακους τον παΠουστη!!

Αυτό το θεματακι σου παντως είναι η χαρα του λαθραναγνωστη :116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

zio αν και δεν εγραψα τιποτα στο ,<αλλο>
και αν καπου σε κρεμασα καπου εκει στο 04-5 προτιμοντας να δωσω καπου αλλου ενα 868 , σεβομαι οτι δεν μου κρατησες μουτρα που θα μπορουσες με το δικιο σου να το κανεις.
Δεν θα ξεχασω ποτε το βραδυ που ειχα γκαζωσει με τον αποστολη που με πηρες και μου ειπες με <υφος>
Τι θα γινει με σενα και τον αλλο ρε ?
Θυμαμαι που πισω απο το <υφος> σου μπορουσα να διακρινω απειρη καλοσυνη.Δεν ξερω τι σε πικρανε , αν θες ρειχτο σε μενα,
θα σε θεωρω παντα ΦΙΛΟ ,και δεν ξερω τι εφταιξε στοπα ρειχτο σε μενα.
Βγες και κραξε εμενα σαν να εφτιαξα ΕΓΩ και ΜΟΝΟ ΕΓΩ , παντως θα ηθελα να μεινεις εδω.
Εχω ξαναπει ΚΑΝΕΙΣ δεν περισευει.......οτι και αν κανεις να εισαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.......
:122:

Reaction score
5

....
Εαν ειναι ετσι και δεν το ειχες ανακαλυψει τοσα χρονια τοτε προφανως εχουμε προβλημα σττην νοητικη σου αναπτυξη, εαν ομως το υπερκαλυπτες τοτε εισαι συνομωτης και δεν διαφερεις σε τιποτα απο τους υπολοιπους.
...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Μετα την αναγνωση του μηνυματος του Γιαννη, καταλαβα οτι οι ελπιδες για αλλαγη της αποψης του ειναι μαλλον ελαχιστες. Η ελπιδα πεθαινει τελευταια βεβαια... και μακαρι να κανω λαθος.
Ουτε εγω θα σχολιασω θεματα στα οποια δεν ημουν παρον αν και με εχουν προβληματισει ιδιαιτερα. Ουτε την αποφαση του Γιαννη θα προσπαθησω να αλλαξω. Αν μη τι αλλο, εχει αποδειξει οτι ειναι ενηλικας με σκεψη και η αποφαση του ειναι απολυτως σεβαστη, αν και ιδιαιτερως δυσαρεστη...
Θα εκφρασω ομως την λυπη μου για την αποφαση αυτη.
Δεν προκειται να αλλαξει η ζωη μου με την αποχωρηση του. Ουτε και η δικη του βεβαια. Θα συνεχισουμε να εχουμε τα ιδια προβληματα που μας απασχολουν στην καθημερινοτητα μας... ΑΛΛΑ...
Οπως σε μια γειτονια που σιγα σιγα αλλαζει και σε κανει να λυπασαι που χανεται ενα κομματι απο τα παιδικα σου χρονια, ετσι νοιωθω και τωρα. Ο χωρος του AVsite θα ειναι εμφανως φτωχοτερος. Ενα σημαντικοτατο κομματι του θα εχει χαθει και με ενοχλει ιδιαιτερα οταν με αυτο το κομματι εχουμε πιει μαζι και ενα ποτηρι κρασι...
Γιαννη δεν προκειται να χαθουμε και το ξερεις. Ουτε θα σου πω ν αλλαξεις γνωμη, ειναι δικο σου θεμα καθαρα και απολυτως σεβαστο. Εμεις θα τα ξαναπουμε και θα τα ξαναπιουμε. Ειναι σημαντικο να κρατας καλους ανθρωπους στη ζωη σου εστω και απο μακρια. Απλα επετρεψε μου να ελπιζω οτι δεν θα αλλαξει κι αλλο αυτη η γειτονια, ειδικα με την απουσια σου...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ωραία, τα κατάλαβα όλα: Όλοι είναι κακοί και αχάριστοι εκτός από τον κο Δημητρόπουλο... :121:

Στην πραγματικότητα δεν συντρέχει κανένας λόγος να απαντήσω αλλά κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν, περισσότερο εκ μέρους της ΔΟ και λιγότερο ως Νίκος.

Ξεκινώ με δύο ερωτήματα...
1. Ποιός έκανε Super Moderator τον κο Δημητρόπουλο;
- Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι απίστευτο ανέκδοτο: Εγώ! Το επιβεβαίωσε λίγο πριν ο ιδρυτής.
2. Ποιός μοίρασε διαχειριστικά προνόμια σε όλα τα μέλη της ΣΟ, εισήγαγε τα infractions και έδωσε δικαιοδοσίες ban, κάνοντας ουσιαστικά όλα τα μέλη της ομάδας ισότιμα, ενώ μέχρι τότε είχαν απλά δικαιοδοσία edit;
- Κι άλλο ανέκδοτο: Εγώ! Μπορεί κι αυτό να το επιβεβαιώσει ο ιδρυτής.

Αυτά περί... αχαριστίας, διαχείρισης εξουσιών κλπ. Πάμε παρακάτω.

Ο κος Δημητρόπουλος καθαιρέθηκε από Super Moderator διότι επανειλημμένα λειτούργησε λανθασμένα. Αυτό δεν είναι τωρινό, έχει γίνει πολλάκις. Η φρέσκια αιτία, ήταν αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι. Όταν αντιμετωπίζεις με απίστευτη αυστηρότητα μέλη που απλά σου αντιμιλούν (τα διώχνεις από το site χωρίς επί της ουσίας να έχουν παραβεί κάποιο κανονισμό) και αντίστοιχα δεν δίνεις δεκάρα (απλά του στέλνεις ένα pm), όταν άλλο μέλος "βρίζει" ανοιχτά κάποιον moderator, τότε είτε έχεις πρόβλημα ευθυκρισίας, είτε καταχράσαι την εξουσία που έχεις προς όφελός σου. Και στις δύο περιπτώσεις ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ SUPER MODERATOR. Αυτό, δυστυχώς για τον κο Δημητρόπουλο είναι κάτι που ΔΟ και ιδρυτής έχουν αντιληφθεί εδώ και πολύ καιρό. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά κανείς δεν ήθελε να πετάξει τον κο Δημητρόπουλο στα σκουπίδια. Έχει προσφέρει πολλά. Δεν τίθεται θέμα επί τούτου! Γι αυτό και αντί να ξηλωθεί εντελώς, βρέθηκε αυτή η μέση λύση και ενδεχομένως σε 2-3 μήνες να μιλούσαμε (του το πρότεινα εμμέσως κι αυτό) και να ξαναγυρνούσαμε στο προηγούμενο καθεστώς. Όμως σιγά μη δεχθεί ο κος Δημητρόπουλος διορθώσεις από κανέναν Amberjack, σιγά μη δεχθεί τον λεγόμενο "υποβιβασμό" (λες και μιλάμε για στελέχη στη ΝΑΣΑ) έστω και προσωρινά. Άλλοι ζούνε για την ουσία και άλλοι για τα γαλόνια...

Το ban έπεσε γιατί χρησιμοποίησε φρασεολογία που δεν είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι (ήτοι βρισιές) και μάλιστα ήταν η δεύτερη φορά... Επίσης με κάλεσε σε μονομαχία στο ελ πάσο, να βρεθούμε να λύσουμε τις διαφορές μας από κοντά (λες και έχουμε να χωρίσουμε περιουσίες), δηλαδή να πλακωθούμε στο ξύλο. Ευχαρίστως είναι η απάντηση, αν και μετά θα μου κάνεις μήνυση. :114: Και κάτι καινούριο: όλη η ΔΟ καθώς και όλοι οι άλλοι Super Μoderators είχαν ενημερωθεί με pm προ αρκετών μηνών ότι αν επαναληφθεί διαχειριστικό φάουλ στο οποίο δεν θα σηκώνει πάλι κουβέντα, θα τον μπανάρω. Καθαρά και ξάστερα...

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, διότι διάβασα ένα σεντόνι ασυναρτησίες, ψέματα και παραπληροφόρηση. Κλάψες ολκής και τίποτε άλλο.

Περί γαλονιών και αξιωμάτων...
Κάποια στιγμή παραιτήθηκα από τα διαχειριστικά μου καθήκοντα. Είχα πει ότι αγαπάω το AVSite αλλά αγαπάω περισσότερο τον αδερφό μου και συνεπώς δεν μπορώ να αποτελώ μέλος μιας ομάδας που τον στεναχώρησε, έφταιγε ή όχι καρφί δεν μου καιγόταν. Είχα δηλώσει ευθαρσώς όμως (είναι ακόμη γραμμένα όλα) ότι η παραίτηση από τα αξιώματα δεν σημαίνει αποχώρηση από το AVSite. Δεν κάθομαι γι αυτά εγώ στο site, κάτι που ο ιδρυτής το γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Αν επέστρεψα στα διαχειριστικά καθήκοντα ήταν γιατί με παρακάλεσε να το κάνω και αν θέλει τα παρατάω αύριο το πρωί. Επί της ουσίας όμως ποτέ δεν έφυγα. Εδώ ήμουν σαν απλό μέλος. Για να δούμε τι κάνει ο κος Δημητρόπουλος:
Και κάπου εδώ, σταματά ο «μετρητής» των μηνυμάτων μου και των ωρών μου!!
Μας χαιρετά ο "μετρητής μηνυμάτων"! Δηλαδή αν δεν είναι Super Moderator δεν μπορεί να γράφει στο AVSite, θα του πέσει ο κ@λος. Και βέβαια, όλη του η συμπεριφορά αυτές τις μέρες, τα τηλεφωνάκια, η κλάψα δεξιά και αριστερά για να δημιουργηθεί θέμα οδηγούν μόνο σε ένα συμπέρασμα: Ή θα είναι Super Moderator ή θα ρίξει χειροβομβίδα στο AVSite και θα φύγει. Ο υπέρμετρος εγωισμός του, δεν τον άφησε ούτε να φύγει σαν κύριος. Έπρεπε να φωνάξει τον κάθε πικραμένο για συμπαράσταση, να δημιουργήσει θέμα, να βρίσει Θεούς και δαίμονες, να καταφερθεί εναντίον μου, εναντίον των μέχρι πρότινος συν-συντονιστών, εναντίον του ιδρυτή...

Τόσο μεγάλη αγάπη για το AVSite δεν ξέρω πραγματικά αν την αντέχουμε!! :121:

Κε Δημητρόπουλε, προς ενημέρωσή σας: ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι πάνω από το AVSite. KANEIΣ! Ούτε επαγγελματίες είμαστε, ούτε κυνηγάμε όλη μέρα την ακροαματικότητα ούτε βγάζουμε λεφτά. Σπάμε πλάκα, έτσι απλά. Αν στο μέλλον αναθεωρήσεις, εδώ είμαστε.

Να είσαι καλά και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου.

...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.576

Για θυμησου καλα, ο ιδιος σε προτεινε για την θεση που βρισκεσαι.
Oh yes, αγαπητοι μου , ο Amberjack προτεινε τον Γιαννη για supermoderator και μαλιστα επεμεινε για αυτο.
αλήθεια; Κοίτα να δεις, βίοι παράλληλοι...

τελικά ήταν μανούλες οι Αρχαίοι:
ο τρώσας και ιάσεται.

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Και στις δύο περιπτώσεις ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ SUPER MODERATOR. Αυτό, δυστυχώς για τον κο Δημητρόπουλο είναι κάτι που ΔΟ και ιδρυτής έχουν αντιληφθεί εδώ και πολύ καιρό. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά κανείς δεν ήθελε να πετάξει τον κο Δημητρόπουλο στα σκουπίδια. Έχει προσφέρει πολλά. Δεν τίθεται θέμα επί τούτου! Γι αυτό και αντί να ξηλωθεί εντελώς, βρέθηκε αυτή η μέση λύση και ενδεχομένως σε 2-3 μήνες να μιλούσαμε (του το πρότεινα εμμέσως κι αυτό) και να ξαναγυρνούσαμε στο προηγούμενο καθεστώς. Όμως σιγά μη δεχθεί ο κος Δημητρόπουλος διορθώσεις από κανέναν Amberjack, σιγά μη δεχθεί τον λεγόμενο "υποβιβασμό" (λες και μιλάμε για στελέχη στη ΝΑΣΑ) έστω και προσωρινά. Άλλοι ζούνε για την ουσία και άλλοι για τα γαλόνια...

...
...τα συμπεράσματα δικά σας .......δεν κάνεις λέμε για SUPER MODERATOR ....αλλά σε κανά-δύο μήνες θα ξαναγυρνούσαμε στο προηγούμενο καθεστώς .....αν δεχόσουν ….τον υποβιβασμό….

...δεν πείθεις βρε Τσαρουχά .....αυτοαναιρείσαι…....:116:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Καλημέρα σε όλους, αφιερώστε μου σας παρακαλώ λίγα λεπτά από το χρόνο σας. Δε θα σας κουράσω, ούτε πολύ, ούτε πάλι. Δυο κουβέντες να πω μόνο θέλω.

(...)
Λοιπόν, άκου. Αυτά τα λίγα που σου γράφω, στα γράφω άνευ ουδεμιάς προσυνεννόησης με οιονδήποτε - και δε δίνω δυάρα αν θα το πιστέψεις, ή όχι.

Κατά πρώτον, αρρωσταίνω με τα κάτι σπαραξικάρδιους, ετερόφωτους αυτόκλητους ήρωες. Άτομα που νομίζουν πως όταν κάτι δεν τους βγαίνει, τέλος πάντων, όταν κάτι πάει στραβά, φταίνε μόνον οι άλλοι που τα έχουν βάλει μαζί τους μέσα από κάποια υποχθόνια και ανομολόγητη συνομωσία. Αρρωσταίνω - και πολύ περισσότερο αρρωσταίνω επειδή το κουτοπόνηρο, νοσηρό μυαλό τους ξεστομίζει αθλιότητες, μπας και δημιουργήσουν και λίγο "ρεύμα" προς όφελός τους. Επίσης, αρρωσταίνω όταν βλέπω γαλυφιές του στυλ "Μαρία μου", "Μήτσο μου", "Αντρέα μου", μόνο και μόνο επειδή έτυχε καναδυό φορές να πιουν κρασί από το ίδιο μπουκάλι, και να ανταλλάξουν και δυό κουβέντες με το επίθημα "ρε μαλάκα...".

Κατά δεύτερον, μόνον ένας το ξέρει εδώ μέσα - και στο λέω κι εσένα τώρα, δημοσίως, είσαι η αιτία που ξανάρχισα να καπνίζω, εδώ και τρία χρόνια. Βασικά, είμαι κι εγώ μαλάκας, που αντί να κάνω το λάπτοπ κομμάτια, έστω για χάρη σου, προτίμησα να πάω στο περίπτερο. Τουλάχιστον εγώ το παραδέχομαι. Και μή ρωτήσεις πώς και γιατί, διότι δεν θυμάμαι. Σιγά μη κάθομαι να κρατάω ημερολόγιο, ποιος μου την είπε, με ποιον μάλωσα, να κρατάω ράμματα για να του τη βγω στο μέλλον.

Τέλος, αφού έβγαλες σχολεία και πανεπιστήμια, πήγες και φαντάρος, παντρεύτηκες και έκανες και παιδί - παιδιά, δεν ξέρω πόσα είναι - να τα χαίρεσαι, είναι πλέον καιρός και να προσπαθήσεις να μεγαλώσεις.

Αυτά...

Y

Yiannis_B

Guest

Ο Τζιοβάνη, από τα λίγα λόγια που ανταλλάξαμε μέσα από αυτό το forum, μου άφησε την εντύπωση ενός φιλικού, ευγενικού και καλού ανθρώπου, λυπάμαι που αποχωρεί, αλλά από ότι καταλαβαίνω οι λόγοι είναι προφανείς, ξεκάθαροι και τελικά με βρίσκουν σύμφωνο.
Αντίθετα, δεν έχουν καταφέρει να με πείσουν όλοι οι υπόλοιποι της Σ.Ο. και της Δ.Ο. που αντί για θέση …μασάνε ταραμά….

…με αφορμή όμως όλες αυτές τις διαμάχες, …..θα προσθέσω τα επόμενα…..

Δεν λαμβάνω sms, ούτε pm, και γενικά δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά σε αυτό το forum, αν εξαιρέσουμε κάποιες φορές που μίλησα με τον Βλάση τηλεφωνικά …για να με φέρει στον ίσιο δρόμο……με την επίσης φιλική του συμπεριφορά και την αμεσότητα που τον διακρίνει…

Δεν ξέρω λοιπόν τα παρασκήνια, ποιος είναι αδερφός με ποιον, ποιον έχει κουμπάρο ο άλλος…. , ποιος ασχολείται ως επαγγελματίας με το av, και τελικά δεν με πολυενδιαφέρει, άμα ήθελα τέτοιες πληροφορίες θα διάβαζα espresso…

…ούτε καν ήξερα τι είναι αυτοί οι μπλε, κίτρινοι και κόκκινοι τίτλοι κάτω από τα usernames.

…στο avsite όμως σιγά-σιγά αισθάνθηκα, ότι αυτοί οι Χρωματιστοί, είναι κομματάκι λοξοί… και καμιά φορά δαγκάνουν κιόλας, και άρχισα να κρατάω μια απόσταση από δαύτους….

Δεν είναι όλοι οι Χρωματιστοί ίδιοι, σίγουρα υπάρχουν και αξιόλογοι ανάμεσά τους, κυρίως αυτοί με τα κιτρινάκια μου είναι πιο συμπαθείς…. είναι κάτι σαν την ιεραρχία στον στρατό, μερικοί είδαν φως και μπήκαν…..

….και φτάνω σήμερα τελικά, σ’ αυτό το post να αναρωτιέμαι, όχι για την χρησιμότητα των διαχειριστών και συντονιστών, ( το θεωρώ δεδομένο ότι χρειάζεται διαχείριση και συντονισμός σε ένα site με τόσα μέλη και τόσους επισκέπτες), …αλλά για τα κίνητρα που οδηγούν κάποιον να θέλει να είναι διαχειριστής / συντονιστής…

..ας πούμε πως ο ιδρυτής έτσι από βίτσιο είπε … «θέλω να φτιάξω ένα site για το av…έτσι μου την κάρφωσε βρε αδερφέ» …δικαίωμά του….

….οι άλλοι οι Χρωματιστοί, γιατί σήκωσαν τα μανίκια και δέχτηκαν αυτού του είδους την εθελοντική εργασία ….κουζουλοί είναι? …και δεν φτάνει που κάνουν τον τροχονόμο στα φανάρια άνευ πληρωμής ….όπως το δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία…. τσακώνονται και μεταξύ τους …για το ποιος θα πάρει το προεδριλίκι…… και θα κάνει τον τροχονόμο σε όλα τα φανάρια ταυτόχρονα…. Σούπερ Κουζουλός δηλαδή…..

….και ο ιδρυτής καπνίζει την πίπα του, αντί να δίνει και καμιά….

…πίπα να καπνίσουν και οι άλλοι εννοώ……:116:

…τελικά γιατί δεν μείνατε απλά μέλη και να βάζετε ωραία νήματα, να βοηθάτε τα άλλα μέλη με τεχνικές και μη γνώσεις κτλ?

Γιατί τα θέλετε τα παράσημα? …υποψιάζομαι αλλά δεν θα το πω…..

ΑΥΤΑ!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.587
Ευχαριστούμε γιά τα καλά σου λόγια.

Y

Yiannis_B

Guest

Μιλάει η Ομάδα η ο αγαπητός Zizik?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.711

Για τον Γιάννη εύχομαι τα καλύτερα στην προσωπική του ζωή. Δεν μου αρέσουν ούτε τα μοιρολόγια, ούτε οι προτροπές για δεύτερη σκέψη. Η απόφασή του είναι προσωπική υπόθεση. Εξάλλου θα έχει όλον τον χρόνο να αναλογιστεί το ποσοστό ευθύνης του για όσα έγιναν, τώρα και παλιότερα.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει πολλά στην καθημερινότητα των περισσότερων από μας. Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο τα πολιτικά που λόγω εκλογών ήταν στο φόρτε τους για αρκετό καιρό, λίγο κάποιες παλιές αντιδικίες, έβγαλαν στην επιφάνεια πιο ακραίες αντιδράσεις.

Το AVSite δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από ανάλογες καταστάσεις, καθώς τα μέλη του είναι και πολίτες του "έξω κόσμου". Και, πέρα από τα τεχνικά θέματα, αρκετοί νιώθουν την ανάγκη να βγάλουν τα εσώψυχα τους, άλλα με καλό και άλλα με ακατάλληλο τρόπο (κακία...). Σε περιόδους γενικευμένης γκρίνιας το δεύτερο είναι πιθανότερο.

Σε κάθε παρεξήγηση μαζεύονται από το πουθενά οι πικραμένοι/καλοθελητές για να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους. Και ζητούν δημοκρατία, διαφάνεια, ισότητα, ευαισθησία και άλλα τέτοια ωραία στο αυτί, απαιτώντας να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες, λες και είναι υποχρεωτικό να γνωρίζουν όλοι για όλα. Αν μια παρέα που εσείς διαλέξατε δεν σας κάνει, βρείτε άλλη. Δεν πρόκειται να αλλάξει για να έρθει στα μέτρα σας. Το ρεμπέτικο στιλάκι και οι σπόντες αγνοούνται επιδεικτικά.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

............................................................. Έπρεπε να φωνάξει τον κάθε πικραμένο για συμπαράσταση,
...
Αυτη ειναι μια αντιληψη και εκτιμηση για τα μελη του avsite (που εκφραζουν αποψη/γνωμη), που καλο ειναι να την εχουμε υπ΄οψη!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

30.587

Και κάπου εδώ, σταματά ο «μετρητής» των μηνυμάτων μου και των ωρών μου!!

Αντίο σε όλους!
... και σταμάτα να φέρεσαι σα κωλοφάνταρο. Όπου πας κι ό,τι γράψεις, όπου αφιερώσεις το χρόνο σου, κάντο επειδή το γουστάρεις, έτσι, χαλάλι και ΑΝΚΟΝΤΙΣΙΟΝΑΛ, χωρίς ανταλλάγματα, μετρητές και παπάρια μάντολες. ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ, ΞΕΚΟΛΛΑ! Γ.μώ τους μετρητές σας μέσα...

Y

Yiannis_B

Guest

...εσύ βρε Κόγια γιατί είσαι κίτρινος....γιατί είσαι υπεράνω?

...ειδικά εσύ θα έπρεπε να είσαι ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΣ.....

Y

Yiannis_B

Guest

....αφιερωμένο σ' αυτούς που φύγαν.....:107:

Last edited by a moderator:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Δυστυχώς αυτή η φιλονικία κατέληξε εκεί που βάδιζε με μαθηματική ακρίβεια. Στην ολική ρήξη. Τα γραπτά θα μένουν για να τα επιβεβαιώνουν. Ανάμεσα σ' αυτά όμως θα υπάρχουν και χιλιάδες χρήσιμα post, που θα αποτελούν την παρακαταθήκη που αφήνει ο κος Δημητρόπουλος.
Ας τον ευχαριστήσουμε γι' αυτά κι ας του ευχηθούμε καλή συνέχεια σε ότι κι αν επιλέξει για να τον διασκεδάζει. Γιατί γι' αυτό και μόνο θα έπρεπε να υπάρχει ένα site. Ένα χόμπι, μια διασκέδαση, ένας ακόμη τρόπος επικοινωνίας (που δε μπορεί και δε πρέπει να υποκαθιστά την άμεση επαφή με τους γύρω μας). Αν, δε, το αγαπάς πολύ μπορεί να... καταντήσεις κίτρινος (που είναι πιο συμπαθητικός) ή μπλε ή κόκκινος. Μόνο που τότε δε θα μπορείς να τσουβαλιάζεις πράγματα, ανθρώπους, καταστάσεις.

exile

Videocameras
Reaction score
4.511

Η προσφορα του Γιαννη στο φορουμ ειναι δεδομενη...Τουλαχιστον σε μας που εχουμε διαβασει τα γραφομενα του στην κατηγορια αυτοκινητο και οχι μονο...
Δεν με απασχολει τι γινεται στις διαφορες ομαδες η κλικες η οτι αλλο ειναι αυτο η λεγεται οτι ειναι.Ουτε μου αρεσουν οι χαρακτηρισμοι...Αν κατι δεν μου αρεσει,το σταματω...
Η αποφαση του σεβαστη ...

Γιαννη να χαιρεσαι την οικογενεια σου ισως περισσοτερο χρονο τωρα απ'οτι αλλοτε...

Ενα πραγμα μονο που δεν ειναι υποχρεωτικο ν'απαντησει κανεις...

Στο παρακατω link υπαρχει η ανακοινωση του 2007 σχετικα για το ποιος ,που,ποτε εκρινε να γινει SMod o Γιαννης...

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?38947-%C7-%C4.%CF.-%F0%DC%E5%E9-%E4%E9%E1%EA%EF%F0%DD%F2...

Παω να δω το νεο βιντεο του ...τρελλαμενου...:116:

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης