Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Status
Not open for further replies.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

..δεν είπα περίεργο, είπα σοβαρό....:107:
Σοβαρό είπες , αλλά αν δεν έχεις κάτι πραγματικά σοβαρό να πείς, καλύτερα να σιωπήσεις.

Y

Yiannis_B

Guest

...ώστε μετά από τα posts που έγραψα σε αυτό το νήμα και το προηγούμενο, κατά την άποψή σου, τίποτα δεν είναι σοβαρό...και καλύτερα να σιωπήσω.......:116:

Y

Yiannis_B

Guest

...πάντως διαπιστώνω οτι η διαχειριστική ομάδα όντως έχει κοινή πολιτική.....μόνο που δεν ξέρω αν αρέσει στην πλειοψηφία των μελών.....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.671

...πάντως διαπιστώνω οτι η διαχειριστική ομάδα όντως έχει κοινή πολιτική.....μόνο που δεν ξέρω αν αρέσει στην πλειοψηφία των μελών.....

Ε τότε ορίστε η απάντηση:

...Αν μια παρέα που εσείς διαλέξατε δεν σας κάνει, βρείτε άλλη. Δεν πρόκειται να αλλάξει για να έρθει στα μέτρα σας. Το ρεμπέτικο στιλάκι και οι σπόντες αγνοούνται επιδεικτικά.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Χωρίς να θέλω να ερμηνεύσω λόγια που δεν είναι δικά μου, θα ήθελα να πω τη γνώμη μου επί του θέματος, που είναι ότι ο "τιτλος" πικραμένος όπως χρησιμοποιήθηκε στο σημείο που παραθέτεις αλλά και από τον xfader, σαφώς και δεν αναφέρεται σε όλα τα μέλη που είπαν την άποψή τους στη διαφωνία που προέκυψε ή σε άλλες παλαιότερες. Φίλε Λάκη, ανοίχτηκε ένα θέμα στην κατηγορία Προτάσεις-Θέματα λειτουργίας. Είδες εσύ να εκφράζονται όλοι όσοι έγραψαν εκεί μέσα με την ίδια σοβαρότητα; Κάποιοι έδρασαν ως "ενεργά μέλη" (κατά το ενεργός πολίτης) που έχουν γνώμη και ξέρουν να την εκφράζουν χωρίς να υποδαυλίζουν καταστάσεις, και κάποιοι άλλοι ακριβώς ως κάθε πικραμένοι. Γι' αυτούς τους τελευταίους, για την περίπτωση που δεν το κατάλαβαν, τους έχω ένα νέο - δεν βόηθησαν καθόλου.
Ισως να μην εκφρασθηκαν ως οι περιστασεις επεβαλαν, ισως να ηταν υπεβολικοι σε εκφρασεις "συμπαθειας" ή "μη" (δεν γραφω "αντιπαθειας" γιατι κατι τετοιο δεν νομιζω πως υπαρχει!), ισως...ισως...Αλλα "πικραμενος" ειναι μια σχετικα "βαρια" εκφραση μειωτικη - εγω ετσι την εξελαβα...

Οσο για τον Μπου....συγγνωμην τον xfader:605:, μην τον ανακατευεις: αυτος δεν ειναι ουτε αισθηματιας, ουτε ρομαντικος (ιδως αποψε με την πανσεληνο!), οποτε...τι ξερει απο "πικρες";::143:

Y

Yiannis_B

Guest

...και ξέρετε και κάτι τελευταίο? γιατί θα πάω να ακούσω καμιά μουσική χαμηλά από το μπαλκόνι....

...ήρθα εδώ και όχι στο χαζομάγαζο που λέει και ο Κόγιας, γιατί γούσταρα ...που έλεγε ο Κώστας ανοιχτά την γνώμη του και τον ban-άρανε.....και άραξε εδώ....μην πέσετε και σεις στα ναρκωτικά.....

...και με αρέσει που ο Βλάσης ανοίγει θέμα string ή brazil...........:143::143::143:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.671

Βρε τι μου θυμίζεις; :422: :421:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Για τον Γιάννη εύχομαι τα καλύτερα στην προσωπική του ζωή. Δεν μου αρέσουν ούτε τα μοιρολόγια, ούτε οι προτροπές για δεύτερη σκέψη. Η απόφασή του είναι προσωπική υπόθεση. Εξάλλου θα έχει όλον τον χρόνο να αναλογιστεί το ποσοστό ευθύνης του για όσα έγιναν, τώρα και παλιότερα.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει πολλά στην καθημερινότητα των περισσότερων από μας. Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο τα πολιτικά που λόγω εκλογών ήταν στο φόρτε τους για αρκετό καιρό, λίγο κάποιες παλιές αντιδικίες, έβγαλαν στην επιφάνεια πιο ακραίες αντιδράσεις.

Το AVSite δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από ανάλογες καταστάσεις, καθώς τα μέλη του είναι και πολίτες του "έξω κόσμου". Και, πέρα από τα τεχνικά θέματα, αρκετοί νιώθουν την ανάγκη να βγάλουν τα εσώψυχα τους, άλλα με καλό και άλλα με ακατάλληλο τρόπο (κακία...). Σε περιόδους γενικευμένης γκρίνιας το δεύτερο είναι πιθανότερο.

Σε κάθε παρεξήγηση μαζεύονται από το πουθενά οι πικραμένοι/καλοθελητές για να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους. Και ζητούν δημοκρατία, διαφάνεια, ισότητα, ευαισθησία και άλλα τέτοια ωραία στο αυτί, απαιτώντας να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες, λες και είναι υποχρεωτικό να γνωρίζουν όλοι για όλα. Αν μια παρέα που εσείς διαλέξατε δεν σας κάνει, βρείτε άλλη. Δεν πρόκειται να αλλάξει για να έρθει στα μέτρα σας. Το ρεμπέτικο στιλάκι και οι σπόντες αγνοούνται επιδεικτικά.

:624:

Y

Yiannis_B

Guest

...η παρέα μου δεν είναι ΜΟΝΟΝ οι διαχειριστές....άστε τα μέλη να κάνουν τις δικές τους παρέες......

...πάσχετε από σύνδρομο εγωκεντρισμού.......:116:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Δε θα πάρω θέση για πράγματα που δε γνωρίζω στο βαθμό που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ.

Ειδικά από τη στιγμή που έχει προκληθεί πόνος σε αρκετούς ανθρώπους που σέβομαι και εκτιμώ.

Giovanni να είσαι καλά φίλε μου.

Σου εύχομαι τα καλύτερα γιατί σου αξίζουν.

Μερικές φορές, καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε...

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.671

...η παρέα μου δεν είναι ΜΟΝΟΝ οι διαχειριστές....άστε τα μέλη να κάνουν τις δικές τους παρέες......

Μην ξαναβάλεις smilies, γιατί έτσι νομίζω μας κοροϊδεύεις!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Άνοιξε ένα πακέτο χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια σου, και πάρε μια καινούρια...

Y

Yiannis_B

Guest

...σαν οδηγία σε αμερικάνικη συσκευασία μοιάζει......:116:

...μορφωμένο?

Last edited by a moderator:

Y

Yiannis_B

Guest

...εεεεε ....άμα λέει το αφεντικό μασάτε τσίχλες........μασάτε! :116:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Δεν σε ρωτήσαμε.

Δες τον καθρέφτη σου πρώτα.

...σαν οδηγία σε αμερικάνικη συσκευασία μοιάζει......:116:
Όλα τα ξέρεις!

...εεεεε ....άμα λέει το αφεντικό μασάτε τσίχλες........μασάτε! :116:

Για να το λες , κάτι ξέρεις παραπάνω.

Y

Yiannis_B

Guest

...έλα ρε ξερ@λες ….χαλαρώστε ....θα σας έχουμε και αύριο ......λίγος προβληματισμός χρειάζεται .....να είμαστε πιο ταπεινοί.....:116:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

...έλα ρε ξερ@λες ….χαλαρώστε ....θα σας έχουμε και αύριο ......λίγος προβληματισμός χρειάζεται .....να είμαστε πιο ταπεινοί.....:116:
Εμείς θα είμαστε και προβληματισμένοι και ταπεινοί.

Εσύ πάλι όχι.
Αντίο.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ