Zizik's Maxi Home Theater

Reaction score
3.967
Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

Δημήτρη σε ποιό σημείο απο το ιδεατό hc (για σένα κ στο χώρο σου) θεωρείς ότι βρίσκεσαι?

Ή τεσπά, ποιά είναι τα υγρά(έ?) σου όνειρα??

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Από εικόνα, αν και έχει φυσικά τα ελαττωματάκια της, είμαι πολύ ευχαριστημένος. 8.5/10

Από ήχο είμαι επίσης ευχαριστημένος, δε φταίνε τα μηχανάκια αλλά ο χώρος. 7.5/10

Τα υγρά μου όνειρα? Χώρος καλιμπραρισμένος ηχητικά και ομοιόμορφος αριστερά-δεξιά. :404: Άντε και ένα κεντρικούλι. :105:

Έχω πολύ απλό κριτήριο γιά το καλό: Όταν ξεχνιέσαι τελείως.

Reaction score
3.967
Απάντηση: Re: Zizik's Maxi Home Theater

Από εικόνα, αν και έχει φυσικά τα ελαττωματάκια της, είμαι πολύ ευχαριστημένος. 8.5/10

Από ήχο είμαι επίσης ευχαριστημένος, δε φταίνε τα μηχανάκια αλλά ο χώρος. 7.5/10

Τα υγρά μου όνειρα? Χώρος καλιμπραρισμένος ηχητικά και ομοιόμορφος αριστερά-δεξιά. :404: Άντε και ένα κεντρικούλι. :105:
Γιαυτό σε ρώτησα, τέτοια απάντηση περίμενα απο σένα.

Πάω για φαγητό, θα επανέλθω αργότερα στα πλήκτρα, να εξηγήσω!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Αγαπητέ Βλάση,

Η Κωλίτσα έχει "χρησιμοποιηθεί" παλαιότερα, αλλά με το πέρασμα του χρόνου έχει επανέλθει πλήρως. Είναι σφιχτή και αγνή σαν κουτάβι. Την έχω καθαρίσει πρόσφατα με το κατάλληλο Betadine μέσα και έξω, και σου την αποστέλλω σήμερα με ταξί. Αν δεν σε ικανοποιήσει, μπορείς να την επιστρέψεις, και εγώ να σου επιστρέψω αντίστοιχα την καμπίνα. Αν αντιθέτως σου κάνει όλα τα γούστα, θα συναντηθούμε γιά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Με τιμή,

Ζιζίκ

Έτοιμη να πάει στο ταξί:

Χαχαχαχαχαχαχαχχα

Δεν παλεύεσαι με τίποτα!!!!! :105:

Reaction score
3.967

...συνέχεια:

Επειδή σε θεωρώ πολύ ψαγμένο χομπίστα (άτσα!!) και με σύστημα hc που είναι ζηλευτό, ήθελα να διαβάσω μια τέτοια απάντηση, διότι αποπνέει αίσθηση μέτρου απο έναν άνθρωπο με μεγάλη μούρλα που θα μπορούσε -πιθανολογώ- να αγοράσει ότι επιθυμούσε.

Reaction score
39

Έχω πολύ απλό κριτήριο γιά το καλό: Όταν ξεχνιέσαι τελείως.
Δημήτρη, food for thought που λενε στο χωριό μου:

Πιστεύεις πραγματικά ότι αυτή η "αναζήτηση" δεν είναι ένα βαρέλι δίχως πάτο; Ή να το πάμε ανάποδα που ταιριάζει και καλύτερα: Ο πήχυς μπορεί να σταματήσει να ανεβαίνει;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Εννοείς αν τελειώνει η μανία της αλλαγής Μάνο. Γιατί ο πήχυς είναι ατέλειωτος. :121:

Εξαρτάται απ' τον άνθρωπο και τις συνθήκες.
Έχω περάσει περιόδους που γιά χρόνια δεν άλλαζα τίποτα σε αξιοπρεπή συστήματα (και φυσικά απέφευγα να βλέπω άλλα :103:).

Όταν έχεις ένα σύστημα ΗΤ με εικόνα σωστά ρυθμισμένη, ικανοποιητικό μέγεθος, ήχο που να παίζει ξεκούραστα στην επιθυμητή ένταση (και μπάσα!), είσαι βασιλιάς. :105:

Αν το ξέρεις κιόλας, είσαι αυτοκράτορας!

Reaction score
39
Εννοείς αν τελειώνει η μανία της αλλαγής Μάνο. Γιατί ο πήχυς είναι ατέλειωτος. :121:

Εξαρτάται απ' τον άνθρωπο και τις συνθήκες.
Έχω περάσει περιόδους που γιά χρόνια δεν άλλαζα τίποτα σε αξιοπρεπή συστήματα (και φυσικά απέφευγα να βλέπω άλλα :103:).

Όταν έχεις ένα σύστημα ΗΤ με εικόνα σωστά ρυθμισμένη, ικανοποιητικό μέγεθος, ήχο που να παίζει ξεκούραστα στην επιθυμητή ένταση (και μπάσα!), είσαι βασιλιάς. :105:

Αν το ξέρεις κιόλας, είσαι αυτοκράτορας!
Ναι αυτο εννοω. Σωστα τα λες.. Ο καθένας ξέρει που νιώθει πραγματικά πλήρης.

Εγω πχ νιωθω πολυ ευτυχης που λογω χωρου δε μπορω να κανω τιποτα αλλο. Φυσικα το ονειρο για το μελλον ειναι ενας dedicated χωρος :)

Η τελευταία πρόταση είναι όλα τα λεφτά!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Ο προβολέας μου είχε ανέκαθεν λιγότερο φως από του Τριανταφυλλένιου και το θέμα με έτρωγε, οπότε δέχτηκα την πρόταση του Βαγγέλη Λάμπρου να τον στείλει στην Αμερική γιά έλεγχο πριν τη λήξη της εγγύησης.

Αφού τον μέτρησαν, μας τον αντικατέστησαν με άλλον τον οποίο παρέλαβα χθες. Εξαιρετικός ο Βαγγέλης, εξαιρετική και η Runco! :607::607:

Γιά να μη μείνω ένα μήνα χωρίς προβολέα, ο Βαγγέλης μου παραχώρησε έναν Vivitek Η5085 που έπαιζε πολύ ωραία με τη σταθερή ίριδα στη μέση. Review του Μανώλη Καστρουνίκ εδώ, συζήτηση εδώ. Frame interpolation και αυτόματες ίριδες δεν έβαλα. :103:
Μοναδικό του μειονέκτημα στο δικό μου σύστημα, η έλλειψη stretch γιά αναμορφικό φακό.

Ήρθε και ο καλιμπράτορας χθες να κάνει μιά πρώτη ρύθμιση και μετρήσεις στον Runco. 50% επάνω το φως.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.452

Καλορίζικος, καλοθέατος!

Στο καινούριο τι εγγύηση έχεις;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.775

Ο προβολέας μου είχε ανέκαθεν λιγότερο φως από του Τριανταφυλλένιου και το θέμα με έτρωγε, οπότε δέχτηκα την πρόταση του Βαγγέλη Λάμπρου να τον στείλει στην Αμερική γιά έλεγχο πριν τη λήξη της εγγύησης.

Αφού τον μέτρησαν, μας τον αντικατέστησαν με άλλον τον οποίο παρέλαβα χθες. Εξαιρετικός ο Βαγγέλης, εξαιρετική και η Runco! :607::607:

Γιά να μη μείνω ένα μήνα χωρίς προβολέα, ο Βαγγέλης μου παραχώρησε έναν Vivitek Η5085 που έπαιζε πολύ ωραία με τη σταθερή ίριδα στη μέση. Review του Μανώλη Καστρουνίκ εδώ, συζήτηση εδώ. Frame interpolation και αυτόματες ίριδες δεν έβαλα. :103:
Μοναδικό του μειονέκτημα στο δικό μου σύστημα, η έλλειψη stretch γιά αναμορφικό φακό.

Ήρθε και ο καλιμπράτορας χθες να κάνει μιά πρώτη ρύθμιση και μετρήσεις στον Runco. 50% επάνω το φως.
μπράβο στον Βαγγέλη!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Αφού τον μέτρησαν, μας τον αντικατέστησαν με άλλον τον οποίο παρέλαβα χθες. Εξαιρετικός ο Βαγγέλης, εξαιρετική και η Runco! :607:

Γιά να μη μείνω ένα μήνα χωρίς προβολέα, ο Βαγγέλης μου παραχώρησε έναν Vivitek Η5085....

Μπράβο στην Runco που τον αντικατέστησε και δυο φορές μπράβο στον Βαγγέλη Λάμπρου που σου έδωσε άλλο για να μην μείνεις τόσο καιρό χωρίς προβολέα...αυτό σημαίνει after sales service:444:

Από την άλλη όμως είναι εκπληκτικό δύο 'ίδιοι' προβολείς-ένα μοντέλο από τα καλύτερα παγκοσμίως που κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ-να παρουσιάζουν τόσο μεγάλη απόκλιση στη φωτεινότητα...50% είναι τεράστιο νούμερο,ειδικά γι αυτό τον προβολέα που η φωτεινότητα δεν είναι και το δυνατό του 'χαρτί'...γι αυτό είπαν κάτι; λογικά θα τον μέτρησαν και αυτοί...

...πολύ ενδιαφέρον θα έχει και η μέτρηση του Q750I του συντονιστή μας:126:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members