Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Γιαυτό σε ρώτησα, τέτοια απάντηση περίμενα απο σένα.Από εικόνα, αν και έχει φυσικά τα ελαττωματάκια της, είμαι πολύ ευχαριστημένος. 8.5/10
Από ήχο είμαι επίσης ευχαριστημένος, δε φταίνε τα μηχανάκια αλλά ο χώρος. 7.5/10
Τα υγρά μου όνειρα? Χώρος καλιμπραρισμένος ηχητικά και ομοιόμορφος αριστερά-δεξιά. :404: Άντε και ένα κεντρικούλι. :105:
ΧαχαχαχαχαχαχαχχαΑγαπητέ Βλάση,
Η Κωλίτσα έχει "χρησιμοποιηθεί" παλαιότερα, αλλά με το πέρασμα του χρόνου έχει επανέλθει πλήρως. Είναι σφιχτή και αγνή σαν κουτάβι. Την έχω καθαρίσει πρόσφατα με το κατάλληλο Betadine μέσα και έξω, και σου την αποστέλλω σήμερα με ταξί. Αν δεν σε ικανοποιήσει, μπορείς να την επιστρέψεις, και εγώ να σου επιστρέψω αντίστοιχα την καμπίνα. Αν αντιθέτως σου κάνει όλα τα γούστα, θα συναντηθούμε γιά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Με τιμή,
Ζιζίκ
Έτοιμη να πάει στο ταξί:
![]()
Αυτό σημαίνει συγκίνηση-ντροπή αλλά και κwλοεφορία:116::120::120:
Δημήτρη, food for thought που λενε στο χωριό μου:Από εικόνα, αν και έχει φυσικά τα ελαττωματάκια της, είμαι πολύ ευχαριστημένος. 8.5/10
Από ήχο είμαι επίσης ευχαριστημένος, δε φταίνε τα μηχανάκια αλλά ο χώρος. 7.5/10
Τα υγρά μου όνειρα? Χώρος καλιμπραρισμένος ηχητικά και ομοιόμορφος αριστερά-δεξιά. :404: Άντε και ένα κεντρικούλι. :105:
Έχω πολύ απλό κριτήριο γιά το καλό: Όταν ξεχνιέσαι τελείως.
Ναι αυτο εννοω. Σωστα τα λες.. Ο καθένας ξέρει που νιώθει πραγματικά πλήρης.Εννοείς αν τελειώνει η μανία της αλλαγής Μάνο. Γιατί ο πήχυς είναι ατέλειωτος. :121:
Εξαρτάται απ' τον άνθρωπο και τις συνθήκες.
Έχω περάσει περιόδους που γιά χρόνια δεν άλλαζα τίποτα σε αξιοπρεπή συστήματα (και φυσικά απέφευγα να βλέπω άλλα :103.
Όταν έχεις ένα σύστημα ΗΤ με εικόνα σωστά ρυθμισμένη, ικανοποιητικό μέγεθος, ήχο που να παίζει ξεκούραστα στην επιθυμητή ένταση (και μπάσα!), είσαι βασιλιάς. :105:
Αν το ξέρεις κιόλας, είσαι αυτοκράτορας!
μπράβο στον Βαγγέλη!Ο προβολέας μου είχε ανέκαθεν λιγότερο φως από του Τριανταφυλλένιου και το θέμα με έτρωγε, οπότε δέχτηκα την πρόταση του Βαγγέλη Λάμπρου να τον στείλει στην Αμερική γιά έλεγχο πριν τη λήξη της εγγύησης.
Αφού τον μέτρησαν, μας τον αντικατέστησαν με άλλον τον οποίο παρέλαβα χθες. Εξαιρετικός ο Βαγγέλης, εξαιρετική και η Runco! :607::607:
Γιά να μη μείνω ένα μήνα χωρίς προβολέα, ο Βαγγέλης μου παραχώρησε έναν Vivitek Η5085 που έπαιζε πολύ ωραία με τη σταθερή ίριδα στη μέση. Review του Μανώλη Καστρουνίκ εδώ, συζήτηση εδώ. Frame interpolation και αυτόματες ίριδες δεν έβαλα. :103:
Μοναδικό του μειονέκτημα στο δικό μου σύστημα, η έλλειψη stretch γιά αναμορφικό φακό.
Ήρθε και ο καλιμπράτορας χθες να κάνει μιά πρώτη ρύθμιση και μετρήσεις στον Runco. 50% επάνω το φως.
Μπράβο στην Runco που τον αντικατέστησε και δυο φορές μπράβο στον Βαγγέλη Λάμπρου που σου έδωσε άλλο για να μην μείνεις τόσο καιρό χωρίς προβολέα...αυτό σημαίνει after sales service:444:Αφού τον μέτρησαν, μας τον αντικατέστησαν με άλλον τον οποίο παρέλαβα χθες. Εξαιρετικός ο Βαγγέλης, εξαιρετική και η Runco! :607:
Γιά να μη μείνω ένα μήνα χωρίς προβολέα, ο Βαγγέλης μου παραχώρησε έναν Vivitek Η5085....
Μοναδικό του μειονέκτημα στο δικό μου σύστημα, η έλλειψη stretch γιά αναμορφικό φακό.
Ήρθε και ο καλιμπράτορας χθες να κάνει μιά πρώτη ρύθμιση και μετρήσεις στον Runco. 50% επάνω το φως.