Home cinema στην Ιεραπετρα

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Home cinema στην Ιεραπετρα

Δε θα της ξαναμιλήσω ΠΟΤΕ!
Το deal με τον Σταθη εχει κλεισει.......ΤΕΛΟΣ!!!!

Αντε για μπανιο τωρα...........................

μωρο μου εσυ...............:626::626:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.116
Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

Στην ποδιά του Στάθη σφάζονται παλικάρια!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

Πίος ειν'αυτος ο ωρε! :111: ο πίου το μαυρο το πιστολι:116:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Aντεεεεε ....και με εναν ---- Anthem Statement 2----- πουλακι μου στον νεο σου χωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
'Ονειρο,όνειρο !!!!

Σε ετρωγε παντως μωρη παρθενα να ξηλωθεις ετσι?
Μπα....όχι πολλά...κάτι ψιλολόγια:105:

γουσταρες κουτες ρε παιδι μου....φρεσκα γυψοσανιδια,νεο βλου ρει ,Καστρουνομετρησεις και φυσικα φαντασιωσεις για 4Κ!!!!!
Yeeeaaaaaahhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κουζουλοκόπελο:103:

Αντε και με εναν προβολεα σαν ....του Κεφαλα βρε Μανωλιο
Κι αυτό όνειρο....όνειρο απατηλό:138:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Παράγγειλα χθες από την 'Athens Pro Audio' και παρέλαβα σήμερα το 'Feedback destroyer pro fbq2496''

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Τι κάνει αυτό;

''Το FBQ2496 είναι το γρηγορότερο (> 0,2 SEC.) και το μόνο feedback destroyer στα 96 kHz στην αγορά. Χρησιμοποιώντας έναν ultra-fast αλγόριθμο feedback detection, αυτόματα και "έξυπνα" εντοπίζει μέχρι 20 συχνότητες feedback ανά κανάλι και θέτει τα εξαιρετικά στενά φίλτρα notch για "να τις καταστρέψει", αφήνoντας το υπόλοιπο του σήματος ουσιαστικά άθικτο. Το auto mode ελέγχει συνεχώς το σήμα, επαναρυθμίζοντας τα προγραμματισμένα φίλτρα αυτόματα, ενώ ο manual τρόπος επιτρέπει τη μεμονωμένη ρύθμιση μέχρι 40 πλήρως παραμετρικών φίλτρων με τη ρύθμιση συχνότητας, bandwidth και gain. Η ανοικτή αρχιτεκτονική του MIDI σημαίνει ότι οι μελλοντικές αναπροσαρμογές λογισμικού και η συμβατότητα στην επικοινωνία με ψηφιακό εξοπλισμό είναι μέρος των δυνατοτήτων της συσκευής.''

...A toy for big boys λοιπόν οπότε δεν το ανάβω μέχρι να έρθει ο Μανώλης Καστρουνής να 'παίξει' μαζί του και να ρυθμίσει τα δύο 12άρια Triad και το James l400p που θα μου δώσει ο Zizikος μας !!!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.658
Ωραίες καταστάσεις! Πότε θα κάνετε το συμπόσιο ωρέ λεβέντες; :116:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.559
Re: Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

Παράγγειλα χθες από την 'Athens Pro Audio' και παρέλαβα σήμερα το 'Feedback destroyer pro fbq2496''
Μεγειές. Το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ (δανεικό) για ισοστάθμιση χώρου. Συνεργάζεται απίστευτα καλά με το λογισμικό ακουστικής REW. Ότι φίλτρα βγάζει το REW, μπαίνουν στο FBQ και το αποτέλεσμα είναι μία απίσευτη επίπεδη απόκριση συχνότητας.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.895
Το επόμενο ήξερα, αλλά πως θα πάει στο τέλος του μήνα? Ο Βόλος???:104:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Μάλιστα θα κατασκηνωσω ....
Σιγά...τι θα κάνεις δηλαδή και θα σου πάρει πολύ χρόνο;

Καθάρισμα του προβολέα:...με ένα πανάκι εγώ χρειάζομαι δύο λεπτά...το πολύ...

Ρύθμιση ήχου:επτά ηχεία,δύο sub 12άρια και ένα τετραπλό με 10άρια....άντε κανά εικοσάλεπτο με το audessey...

Καλιμπράρισμα εικόνας:με τα κατάλληλα εργαλεία και ένα 12χρονο παιδί το κάνει(για να μην ξεχνιόμαστε)...πόσο να πάρει;

Εγώ για να πιούμε καμιά ρακί σε θέλω να'ρθεις...κανείς άλλος δεν έρχεται...:406:

Μάλλον τέλος του μήνα.
Τόσο αργά...την επόμενη βδομάδα σε περίμενα...σε θέλουν κι άλλοι για κουβέντα και καφεδάκι,ναι;;;:116:

Μεγειές. Το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ (δανεικό) για ισοστάθμιση χώρου. Συνεργάζεται απίστευτα καλά με το λογισμικό ακουστικής REW. Ότι φίλτρα βγάζει το REW, μπαίνουν στο FBQ και το αποτέλεσμα είναι μία απίσευτη επίπεδη απόκριση συχνότητας.
Ευχαριστώ...για να δούμε...και να ακούσουμε:105:μακάρι να είναι έτσι όπως το λες !

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ρύθμιση ήχου:επτά ηχεία,δύο sub 12άρια και ένα τετραπλό με 10άρια....άντε κανά εικοσάλεπτο με το audessey...

Καλιμπράρισμα εικόνας:με τα κατάλληλα εργαλεία και ένα 12χρονο παιδί το κάνει(για να μην ξεχνιόμαστε)...πόσο να πάρει;

Εγώ για να πιούμε καμιά ρακί σε θέλω να'ρθεις...κανείς άλλος δεν έρχεται...:406:

Τόσο αργά...την επόμενη βδομάδα σε περίμενα...σε θέλουν κι άλλοι για κουβέντα και καφεδάκι,ναι;;;:116:

Ευχαριστώ...για να δούμε...και να ακούσουμε:105:μακάρι να είναι έτσι όπως το λες !
Δεν κρατιεσαι βλεπω μαρη παρθενα Κρητικια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:116:
Αντε βρε.......και με μια Metric βρε....τωρα που πηρες φορα!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
15.548

τι ειναι αυτο βρε.....
......στραβωσε στην μετφορα...?:116:
καλοριζικο....

Μάλιστα θα κατασκηνωσω ....
σιγα.....προσεχε...!!!!!!!!

πανω απο 10 λεπτα με το REW που εχεις,δεν θα κανεις...:410:

μην λες τετοια......
15χρονο ειπαμε....:103:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Μετά από ~2,5 χρόνια και ~1.500 ώρες κινηματογραφικής μαγείας και μοναδικές στιγμές της ένδοξης ιστορίας του ΘΡΥΛΟΥ,ήρθε ο καιρός που θα αποχωριστώ τον πολυαγαπημένο Μπενεκιού μου:120:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney