vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.821
:204::204::204:Στην ποδιά του Στάθη σφάζονται παλικάρια!!
'Ονειρο,όνειρο !!!!Aντεεεεε ....και με εναν ---- Anthem Statement 2----- πουλακι μου στον νεο σου χωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπα....όχι πολλά...κάτι ψιλολόγια:105:Σε ετρωγε παντως μωρη παρθενα να ξηλωθεις ετσι?
Yeeeaaaaaahhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!γουσταρες κουτες ρε παιδι μου....φρεσκα γυψοσανιδια,νεο βλου ρει ,Καστρουνομετρησεις και φυσικα φαντασιωσεις για 4Κ!!!!!
Κουζουλοκόπελο:103:ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι αυτό όνειρο....όνειρο απατηλό:138:Αντε και με εναν προβολεα σαν ....του Κεφαλα βρε Μανωλιο
Μεγειές. Το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ (δανεικό) για ισοστάθμιση χώρου. Συνεργάζεται απίστευτα καλά με το λογισμικό ακουστικής REW. Ότι φίλτρα βγάζει το REW, μπαίνουν στο FBQ και το αποτέλεσμα είναι μία απίσευτη επίπεδη απόκριση συχνότητας.Παράγγειλα χθες από την 'Athens Pro Audio' και παρέλαβα σήμερα το 'Feedback destroyer pro fbq2496''
Βρε συ, δεν υποτίθεται ότι θα πήγαινες αυτό το Σαββατοκύριακο?Μάλλον τέλος του μήνα.
Σιγά...τι θα κάνεις δηλαδή και θα σου πάρει πολύ χρόνο;Μάλιστα θα κατασκηνωσω ....
Τόσο αργά...την επόμενη βδομάδα σε περίμενα...σε θέλουν κι άλλοι για κουβέντα και καφεδάκι,ναι;;;:116:Μάλλον τέλος του μήνα.
Ευχαριστώ...για να δούμε...και να ακούσουμε:105:μακάρι να είναι έτσι όπως το λες !Μεγειές. Το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ (δανεικό) για ισοστάθμιση χώρου. Συνεργάζεται απίστευτα καλά με το λογισμικό ακουστικής REW. Ότι φίλτρα βγάζει το REW, μπαίνουν στο FBQ και το αποτέλεσμα είναι μία απίσευτη επίπεδη απόκριση συχνότητας.
Δεν κρατιεσαι βλεπω μαρη παρθενα Κρητικια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:116:Σιγά...τι θα κάνεις δηλαδή και θα σου πάρει πολύ χρόνο;
Καθάρισμα του προβολέα:...με ένα πανάκι εγώ χρειάζομαι δύο λεπτά...το πολύ...
Ρύθμιση ήχου:επτά ηχεία,δύο sub 12άρια και ένα τετραπλό με 10άρια....άντε κανά εικοσάλεπτο με το audessey...
Καλιμπράρισμα εικόνας:με τα κατάλληλα εργαλεία και ένα 12χρονο παιδί το κάνει(για να μην ξεχνιόμαστε)...πόσο να πάρει;
Εγώ για να πιούμε καμιά ρακί σε θέλω να'ρθεις...κανείς άλλος δεν έρχεται...:406:
Τόσο αργά...την επόμενη βδομάδα σε περίμενα...σε θέλουν κι άλλοι για κουβέντα και καφεδάκι,ναι;;;:116:
Ευχαριστώ...για να δούμε...και να ακούσουμε:105:μακάρι να είναι έτσι όπως το λες !
τι ειναι αυτο βρε.....
σιγα.....προσεχε...!!!!!!!!Μάλιστα θα κατασκηνωσω ....
μην λες τετοια......Σιγά...τι θα κάνεις δηλαδή και θα σου πάρει πολύ χρόνο;
Καθάρισμα του προβολέα:...με ένα πανάκι εγώ χρειάζομαι δύο λεπτά...το πολύ...
Ρύθμιση ήχου:επτά ηχεία,δύο sub 12άρια και ένα τετραπλό με 10άρια....άντε κανά εικοσάλεπτο με το audessey...
Καλιμπράρισμα εικόνας:με τα κατάλληλα εργαλεία και ένα 12χρονο παιδί το κάνει(για να μην ξεχνιόμαστε)...πόσο να πάρει;