XTZ Divine

Reaction score
5.614
Όσον αφορά την ένταση με τα 2Κ, ναι, είναι φοβερό να μπορείς να έχεις μουσική με πλήρη σώματα από το πρώτο σκαλί της στάθμης στον προ. Βγαίνει μέχρι και γλυκό μπασάκι, παρά τη χαμηλή ένταση!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.469
Απάντηση: XTZ Divine

Και εγω γουστάρω sansui. Δύσκολα θα έλεγα κακή κουβέντα , αν και τελευταίως με φίλο που συζητάμε για δαύτα έχει πέσει αρκετό θάψιμο.Αλλά μόνο μεταξύ μας , εμένα και του φίλου restorer.

Reaction score
1.772
Απάντηση: XTZ Divine

Δεν ήταν υπονοούμενο βρε, απλό σχόλιο ήταν. Γιατί χαλάστηκες?
μα γιατι εγω του τα πουλησα του γιαννη οποτε το σχολιο σου μου φανηκε καπως.

δεν ειχε και καμια φατσουλα.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: XTZ Divine

Δεν μου τα πούλησες Γιώργο, σου τα άρπαξα θες να πεις, αφού τα άκουσα!
Δεν τα επαινούμε τα Hypex λόγω γούστου ή κατοχής, αλλά λόγω της απόδοσής τους.

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTZ Divine

Δεν μου τα πούλησες Γιώργο, σου τα άρπαξα θες να πεις, αφού τα άκουσα!
Δεν τα επαινούμε τα Hypex λόγω γούστου ή κατοχής, αλλά λόγω της απόδοσής τους.
μπα δεν ειναι sansui.:142:

υ.γ.χαλαλι σου θα φτιαξω ncore εγω:107:

Reaction score
5.614
Με την αφορμή της άφιξης του επτακάναλου Sunfire TGA-7401, 7x400, ευκαιρία να δοκιμαστεί στην πολυενίσχυση των Divine.

Reaction score
5.614
Αρχικά δοκιμάστηκαν μόνο δύο κανάλια του, τα "current", να οδηγούν παθητικά ολόκληρα τα Divine. Το αποτέλεσμα ενθαρρυντικό για να προχωρήσουμε στην πολυενίσχυση.

Reaction score
5.614
Πολύ πρακτικό το trigger input. Συνδέοντας με το trigger output του W4S Dac2, πατάω on-οff από το τηλεκοντρόλ του W4S και αστραπιαία ανοίγει/κλείνει αντίστοιχα και ο τελικός.

Εναλλακτικά υπάρχει και auto on, με το οποίο ο τελικός ανάβει όταν αναγνωρίζει σήμα.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: XTZ Divine

Αρχικά θα χρησιμοποιήσω τέσσερα από τα επτά κανάλια του Sunfire, οδηγώντας αντίστοιχα τα 2 midrange και τα 2 tweeter.

Τα χαμηλά θα οδηγηθούν από τα δύο XTZ Sub Amp1. Τα Sub Amp1 καλύπτουν ακριβώς το φάσμα των χαμηλών των Divine.

Για το κροσάρισμα και ισοστάθμιση των μεσοϋψηλών θα χρησιμοποιηθεί το miniDSP 2x4 Balanced.

Reaction score
5.614
Η εταιρία προτείνει τη χρήση της "current" εξόδου όταν είναι να οδηγηθούν mid+tweeter, όπως θα γίνει και σε μένα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag