- Reaction score
- 1
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB
καλοριζικο!:602:
καλοριζικο!:602:
Κατά την άποψή μου και από προσωπική εμπειρία, εάν δεν υπάρχει (φθοράς κλπ.) πρόβλημα, όχι, η Technics χρησιμοποιεί στάνταρ καλώδια – χαμηλής χωρητικότητας – και σε κάποια μοντέλα, ναι καλά διαβάζετε (κάποιοι) Hitachi. :105:η ανακαλωδίωση του βραχίονα (είδα πως κάποιοι το κάνουν) έχει ουσιαστικό νόημα; αν ναι, ποια είναι η πιο "πεπατημένη-δοκιμασμένη" λύση;
Κακώς (εάν) το πέταξες... αναφέρω και άνωθεν τους λόγους, εάν το φούνταρες.... βρες κάποιο (OFC) με χαμηλή χωρητικότητα μπλεντάζ.(το καβλώδιο των RCA έχει ήδη πάρει το δρόμο του προς την ανακύκλωση, παρότι ήταν ομολογουμένως "τίμιο" και συνετά κατασκευασμένο, αλλά η τεχνολογία των καβλωδίων έχει προχωρήσει από τότε που τα φτιάχναν αυτά τα γαιδούρια)
Αυτός είναι από τους πληρέστερους.που θα βρω δίσκο με ροζ θόρυβο και γενικά τεστ δίσκους (για τα γνωστά...)
Επίτηδες το έκανε βρε .......................για να αποδείξει οτι τα ψηφιακά παίζουν καλύτερα .:414:ΥΓ. Τώρα όσον αφορά την κεφαλή που αγόρασες... ουδέν σχόλιο... εάν καταξιωθούμε και ανεβούμε προς βόρια... θα ρίξεις άπλετο κλάμα με την επιλογή σου...
Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Κατά την άποψή μου και από προσωπική εμπειρία, εάν δεν υπάρχει (φθοράς κλπ.) πρόβλημα, όχι, η Technics χρησιμοποιεί στάνταρ καλώδια – χαμηλής χωρητικότητας – και σε κάποια μοντέλα, ναι καλά διαβάζετε (κάποιοι) Hitachi. :105:
Κακώς (εάν) το πέταξες... αναφέρω και άνωθεν τους λόγους, εάν το φούνταρες.... βρες κάποιο (OFC) με χαμηλή χωρητικότητα μπλεντάζ.
Αυτός είναι από τους πληρέστερους.
ΥΓ. Τώρα όσον αφορά την κεφαλή που αγόρασες... ουδέν σχόλιο... εάν καταξιωθούμε και ανεβούμε προς βόρια... θα ρίξεις άπλετο κλάμα με την επιλογή σου...:405: Α και καλορίζικο.
Φυσικά θα παίζεις χωρίς καπάκι,εννοείται .Το βάρος του καπακιού (και των μεντεσέδων) παίζει κανένα ρόλο στην ανάρτηση του πικαπίου αυτού ή πολύ το σκαλίζω τζάμπα κι άδικα;
Κωστα μια πολυ καλη κεφαλη με χαμηλο κοστος [το καλη εντελως υποκειμενικο] ειναι η denon dl 110!!Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Το καλώδιο εξωτερικά (από την πλακέτα στη βάση του βραχίονα) είναι 2 και μπλεντάζ για κάθε κανάλι (καταλήγει σε xlr) και έχει τη χαμηλότερη χωρητικότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε καλώδιο παραγωγής στον πλανήτη (έπεσε τραγικά πολύ ψάξιμο) και η θωράκισή του είναι πέρα του δέοντος άψογη. Φυσικά, ο κατεξοχήν προορισμός του εν λόγω καλωδίου είναι για aes/ebu.
Το βάρος του καπακιού (και των μεντεσέδων) παίζει κανένα ρόλο στην ανάρτηση του πικαπίου αυτού ή πολύ το σκαλίζω τζάμπα κι άδικα;
Για την κεφαλή, είμαι ανοιχτός σε προ(σ)κλήσεις!
Τέλος πάντων, επειδή τώρα είναι προφανώς καρφωμένο το πικάπ πάνω στη μέτρικ (εκεί φυσικά γίνεται η ρία), μόλις πάρω δίσκο-ους τεστ θα ανεβάσω αρχεία υψηλής ανάλυσης (τα γνωστά και ως φλακόπουλα) για να δείτε τι παίζει.
Δηλώνω ευτυχής κάτοχος ενός SL 1200 mk 5
Βρε μπας κι έχεις κανένα τέτοιο "project" στο μυαλό σου?ΥΓ πολύ γαϊδούρι το άτιμο! σα τανκ είναι το ρημάδι!
Κανένα ρόλο δεν παίζει..Το βάρος του καπακιού (και των μεντεσέδων) παίζει κανένα ρόλο στην ανάρτηση του πικαπίου αυτού ή πολύ το σκαλίζω τζάμπα κι άδικα;
Προκλήσεις εεε?? Χμμμμ....:144:Για την κεφαλή, είμαι ανοιχτός σε προ(σ)κλήσεις!
![]()
Kωστα νομιζω εχει ξανασυζητηθει εδω το θεμα με τους μεντεσεδες για το ΜΚ5.
To θέμα όντως έχει ξανασυζητηθεί εδώ, στο θρεντ που πάρα πολύς κόσμος έγραψε τα άπειρα για το γίγαντα και που γίναμε όλοι μια παρέα στο τέλος!:116:1. έχω καπάκι, αλλά χωρίς μεντεσέδες. από που να πάρω;
ΥΓ πολύ γαϊδούρι το άτιμο! σα τανκ είναι το ρημάδι!
Τέλος πάντων, επειδή τώρα είναι προφανώς καρφωμένο το πικάπ πάνω στη μέτρικ (εκεί φυσικά γίνεται η ρία), μόλις πάρω δίσκο-ους τεστ θα ανεβάσω αρχεία υψηλής ανάλυσης (τα γνωστά και ως φλακόπουλα) για να δείτε τι παίζει.
Να σε δω να αγοράζεις δίσκους 180gr, να ολοκληρωθεί ο κύκλος!
1. Είσαι προδότης!
2. Είσαι προδότης!
3. Είσαι προδότης!
Καλορίζικο καλοάκουστο βρε!:107:
Νάτος σιγά-σιγά αρχίζει να ψάχνεται!!
Επίτηδες το έκανε βρε .......................για να αποδείξει οτι τα ψηφιακά παίζουν καλύτερα
Μπα... δεν καταλάβατε ρε παιδιά?Κάτι τέτχια κάνει ................................................και μετά μου ψάχνεται ο Βλάσης για Amazon,Clearaudio κλπ