Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
0
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Ναι αλλά και πάλι , δεν δουλεύει, το link εννοώ.
Φιλαράκια sorry, έχετε το picasa ? Ελεύθερο πρόγραμμα διαχείρισης-κοινοποίησης-επεξεργασίας φωτογραφιών της google+. Αν δεν το έχετε πρώτα απ'ολα εγκαταστημένο θα χρειαστεί να το κάνετε γιατί πολύ απλά βάζει ΤΕΛΟΣ στο μπάχαλο του υπολογιστή (μου) με τις φώτο (τουλάχιστον έτσι εγώ πιστεύω) link http://picasa.google.com/. Τώρα για τα φιλαράκια που δεν θέλουν την παραπάνω επιλογή, σαν νέο μέλος, περιμένω πρόταση σ'ενα ελεύθερο & ασφαλές μέρος να την postaro k εκεί.
Αξίζει και το picasa & το MK

Reaction score
1

εχω βρει πολυ βολικο το http://beta.photobucket.com/

αν δε σου ειναι κοπος ανεβασε τις φωτο εκει, το picasa μαλλον δεν το χρησιμοποιουν πολλοι (εγω πρωτη φορα το βλεπω:138:)

αν δε σου αρεσει ο φωτοκουβας, δες το http://imageshack.us/

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Re: Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Φιλαράκια sorry, έχετε το picasa ? Ελεύθερο πρόγραμμα διαχείρισης-κοινοποίησης-επεξεργασίας φωτογραφιών της google+. Αν δεν το έχετε πρώτα απ'ολα εγκαταστημένο θα χρειαστεί να το κάνετε γιατί πολύ απλά βάζει ΤΕΛΟΣ στο μπάχαλο του υπολογιστή (μου) με τις φώτο (τουλάχιστον έτσι εγώ πιστεύω) link http://picasa.google.com/. Τώρα για τα φιλαράκια που δεν θέλουν την παραπάνω επιλογή, σαν νέο μέλος, περιμένω πρόταση σ'ενα ελεύθερο & ασφαλές μέρος να την postaro k εκεί.
Αξίζει και το picasa & το MK
Πρέπει να είναι ξεκλείδωτο το album. Shared.

Reaction score
1.815
Απάντηση: SL-1200MKII CLUB

Φιλαράκια καλησπέρα,
με αφορμή αυτό εδώ το θέμα έκανα εγγραφή στο AVsite! Το παρακολουθώ καιρό αλλά με το που είδα κάτι που με άγγιξε τόσο πολύ είπα να κάνω την αρχή μου. Καλώς σας βρήκα!!!
Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια!!:605:

Reaction score
3

Τελικα πηρα καινουργιο βραχιονα, ολα κομπλε τωρα.

2 ακομα θεματακια :
-Ειμαι μεταξυ των Audiotechnica AT-120E και AT-440MLA, Denon DL-110 και Ortofon OM20 απο κεφαλες.Ποια προτεινετε για heavy και rock μουσικη για το συγκεκριμενο πικαπ?Μεχρι 200€
-Αν παρω την Denon θα χρειαστω εξτρα phono stage ή θα με καλυψει το phono του Yamaha RX-797 που εχω?Διαβασα οτι ειναι high output αλλα δε ξερω αν και με την χρηση preamp θα βελτιωθει ο ηχος

Ευχαριστω
Τελικα του εβαλα την Audiotechnica 120E με ενισχυτη τον NAD 3020 που με το phonostage που εχει απλα χαθηκε η μπαλα μετα και απο τις 50 περιπου ωρες στρωσιματος της κεφαλης.
Απλα εχουν ειπωθει πολλα σχετικα με το allignment, ξεκινησα με το εργαλειο της Technics αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος απο τον ηχο.
Με Stevenson protractor ομως εκατσε οπως πρεπει.

Εσεις ποια μεθοδο χρησιμοποιειτε?

Reaction score
2.248

Απλα εχουν ειπωθει πολλα σχετικα με το allignment, ξεκινησα με το εργαλειο της Technics αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος απο τον ηχο.
Με Stevenson protractor ομως εκατσε οπως πρεπει.

Εσεις ποια μεθοδο χρησιμοποιειτε?
Μονόδρομος ο Stevenson καθώς το μαμά allignment εργαλειάκι της Technics βγάζει το inner null point στα 58.8mm (που είναι μετά το πέρας του αυλακιού)

Κατά IEC στανταρτ οι 12" δίσκοι έχουν outer groove radius 146.300mm και inner 60.325mm

Reaction score
3.527
Re: Απάντηση: SL-1200MKII CLUB

Καλημέρα σε όλους

Είμαι ευτυχής κάτοχος εδώ και 30 χρόνια ενός SL 1600 MKII και το συνδέω σε έναν ενισχυτή Pioneer VSX-519K με ένα κακό εξωτερικό phono stage με πολύ θόρυβο και κακό ήχο. Μετά απο αγγελία εδώ θα αγοράσω αύριο ένα NAD PP2 από φιλο του forum και θα ήθελα να ρωτήσω τι κεφαλή σε λογικά οικονομικά πλαισια να βάλω για να συνδιάσω το νέο μου phono stage. Ακούω μουσική rock 60s, κλασσική, jazz, μεγάλες φωνές (Perry Como, Frank Sinatra, Dean Martin κτλ), rock n roll, black (funk και soul) και ελληνικά απο παραδοσιακά μέχρι έντεχνα, γενικά ποιοτική μουσική.
Αναμένω με ενδοιαφέρον τις απαντήσης σας και χαίρομαι για την πολυπληθή ομάδα με τα TECHNICS που δεν έιναι μόνο τα SL 1200 MKII :105: αν και μονοπωλούν στους κατόχους SL.

Reaction score
8.905

Γεια, πες μας μέχρι πόσα δίνεις για κεφαλή και τι κεφαλές ηδη έχεις στην κατοχή σου.

Reaction score
8.905

Βελόνα έχει την D (Conical) η την E (Elliptical), εάν έχει την D μπορείς να βάλεις την E σαν γρήγορη αναβάθμιση, σε άλλη περίπτωση μας λες πόσα δίνεις.... και γίνεται η ανάλογη αξιολόγηση :437:.

Reaction score
3.527
Πρέπει να έχω την D (canonical) γιατί σε Ε μου φαίνονται ακριβές κάνοντας μια ερευνα. Οταν πάω σπιτι θα δώ ακριβώς τι και πώς.

Φιλικά Κωνσταντίνος

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.789

Δηλώνω ευτυχής κάτοχος ενός SL 1200 mk 5, και πλέον μέλος του διάσημου "Technics SL-1200 CLUB".

φωτός λίαν συντόμως...:145::145::145:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.789

θενκς!

α, κεφαλή αυτή: (σούπερ χορταστικού μεγέθους φωτό)

προς το παρόν την έχω να ...στρώνει.
θα φάει καμιά 40-αριά ώρες σε ένα δίσκο με μπόλικο νταμπαρντούμπαρ, και μετά θα την ακούσω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera