Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Και καλά κάνεις .Είναι υπερβολή η ανακαλωδίωση .Μάλλον δεν θα προσφέρει τίποτατι εννοεις να παω στο επομενο επιπεδο?και γιατι το θεωρεις ευκαιρια? εσυ δηλαδη προτινεις να αφερεσω τα καλωδια μεσα απο τον βραχυονα και να καταργησω την πλακετα? το φοβαμαι να το κανω αυτο!!μονο που βλεπω αυτα τα καλωδιακια που ειναι μεσα στον βραχυονα φοβαμαι οτι και με τον βλεμα μου θα κοπουν
Να ένα ωραίο σετάκι:παιδια με συγχωρειται! εγω φταιω που δεν διευκρινησα. εχουν κοπει τα rca που ειναι απο την πλακετα και μετα.το οποιο θεωρω πως ειναι αρκετα ευκολο να παρεις 2 καλωδιακια και να τα κολησεις.δεν εχουν κατασταφει αυτα που ειναι μεσα στον βραχιονα. επομενως ρωταω αν εχετε καμια προσυτη και καλη λυση για 2 ρσα και μια γιωση .!!
μεταξύ του κάθε καλωδίου σήματος και της γης, όπως και μεταξύ των δύο καλωδίων σήματος.Να ρωτήσω και γω: τα pF της χωρητικότητας του καλώδιου πως τα μετράμε? Mεταξύ σήματος-γείωσης του κάθε κλώνου ή μεταξύ σήματος-σήματος (και γείωσης-γείωσης) των 2 κλώνων? Πρέπει να βγάλουμε την κεφαλή/ να είναι κλειστό το πικάπ/ να ξεκολλήσουμε τα καλώδια RCA/ μολογάτε!
Καλά τα λέει ο Παππούς...Και καλά κάνεις .Είναι υπερβολή η ανακαλωδίωση .Μάλλον δεν θα προσφέρει τίποτα
Ουφ!Καλά τα λέει ο Παππούς...
Όπως και ο βραχίωνας της είναι σωστά μετρημένος και με μόλις 7mg σε τριβή στους άξονες, όταν άλλες εταιρίες ντρέπονται να παρουσιάζουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Και μην ξεχνάμε ότι ο βραχίωνας κατάγεται από την μεγάλη ιστορική οικογένεια σειράς EPA-100,500 κλπ. Το μόνο που πρέπει να κάνεις να φορέσεις μια σωστή κεφαλή επάνω και κάτω από τα πόδια στήριξης κόψε 4 στρογγυλά χοντρά πιατάκια από σορμποθάνη (για περαιτέρω απόσβεση) η αυτά τα πλακάτ του χόκεϊ. Για εξειδικευμένους με εμπειρία ντιούηδες αυτό... γέμισε τον σωλήνα του βραχίωνα με υλικό ειδικό τύπου βαμβάκι. Όλα τα υπόλοιπα είναι ξόδεμα χρημάτων και εφέ.
Γεράσαμε και μυαλό δεν βάλαμε...:422:Στη δημοτικιά γράφεται με Ο
Κάνοντας τέτχιες διόρθωσες φανερώνετε την ηλικία σας. :114:
Ο λέων , του λέοντος , τον λέοντα .............οκ είμαι και γω κάποιας ηλικίας :116:Εχω την εντύπωση οτι , ήταν ο βραχίων , η κάτι τέτοιο , αλλά στην αιτιατική ήταν στον βραχίονα.Δεν είμαι σίγουρος.
Για το έμπλαστρο λες?Ο λέων , του λέοντος , τον λέοντα .............οκ είμαι και γω κάποιας ηλικίας :116: