Φώτα...κάμερα...γύρισμα...πράξη 1η

Reaction score
766
Απάντηση: Φώτα...κάμερα...γύρισμα...πράξη 1η

γιατι δε βλεπεις και αυτα; HSU ULS-15 http://www.hsuresearch.com/products/uls-15Dual.html
στελνουν εδω και αν θυμαμαι καλα θα βγουν κοντα στα 2.5Κ....

ή μια τετραδα SVS SB-1000 ?
τετράδα svs θα φάμε παντόφλα...:biggrin:

αυτή πάλι η εταιρία σου δίνει 2 15άρια σε καλές τιμές...μη με κολάζεις...και αυτό απο αμερική...αυτό κοιτάζω και περιμενω απάντηση...απο usa και αυτό...

χαθηκε να χαμε και μεις εταιριες εδω (ευρώπη) που να δινουν πχ 18αρια σαμπ σε γήινες τιμες?

Reaction score
766
Απάντηση: Φώτα...κάμερα...γύρισμα...πράξη 1η

παω να παίξω ενα starcraft να ξεχαστώ...θα σκεφτομαι οτι τα zergs μ@μανε τη merkel...:biggrin:

Reaction score
766
ποια προΙόν απο την auralex πρέπει να πάρω για να μπει μεταξύ κεντρικού και βάσης?...

για στήριξη-απομόνωση...

δε θέλω να ειναι πολύ παχύ, ώστε το κεντρικό να ανέβει πολύ πάνω...

υπάρχει κάτι που να δίνει και μια ελάχιστη κλίση?

τιμές?

Reaction score
6.603
Επειδη ακουω παντοφλες, και ειναι και χωρος σαλονιου θα κοιταγα κατι τετοιο
http://www.svsound.com/subwoofers/cylinder
τωρα ποσα και ποια και εαν κανουν θα σου πουν οσοι τα εχουν δοκιμασει αυτα και και εαν αξιζει κατι τετοιο

Reaction score
766
Στάθη, το κεντρικό εχει μεγάλο βαθος...ξέρεις...εσύ το δικό σου το χεις σε βάση?...γιατί το βλέπω σα να κάθεται πάνω στο σαμπ απο τις φώτο...

αρχικά έλεγα 3 τέτοια, να τα ενώσω μεταξύ τους...δε θα το "πιάνουν" όλο μέχρι πίσω, αλλα πειράζει?

ή κάτι σαν αυτό...1 όμως...γιατί η πατούρα της βάσης είναι 40cm και δεν χωράνε 2 να πατήσουν...

αλλά δε θέλω κλίση προς τα κάτω....ή ευθεία ή προς τα πάνω...μονο αν βάλω τη "μουρη" των "auralex" απο την πίσω μεριά του ηχείου...μπορώ βέβαια να πάρω 2 τέτοια και να τα κόψω, ώστε να κάτσουν στη βάση...χαλάει τίποτις αμα κοπούν, απο θέμα απόδοσης?....αλλα άμα είναι έτσι δε παίρνω τα μικρότερα και τα ενώνω σε ένα...το ιδιο αποτελεσμα θα χω

Reaction score
766
Επειδη ακουω παντοφλες, και ειναι και χωρος σαλονιου θα κοιταγα κατι τετοιο
http://www.svsound.com/subwoofers/cylinder
τωρα ποσα και ποια και εαν κανουν θα σου πουν οσοι τα εχουν δοκιμασει αυτα και και εαν αξιζει κατι τετοιο
γιατρέ μου τελικά έχω κάνει μια επαφή για σαμπ να δω τι θα μου πουν...

και αν τελικά δεν, θα πάω σε 2 svs sb13...

"την έχω συμφωνήσει" και δεν θα φάμε παντόφλα...ελπιζω...:D

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Στάθη, το κεντρικό εχει μεγάλο βαθος...ξέρεις...εσύ το δικό σου το χεις σε βάση?...γιατί το βλέπω σα να κάθεται πάνω στο σαμπ απο τις φώτο...

αρχικά έλεγα 3 τέτοια, να τα ενώσω μεταξύ τους...δε θα το "πιάνουν" όλο μέχρι πίσω, αλλα πειράζει?

ή κάτι σαν αυτό...1 όμως...γιατί η πατούρα της βάσης είναι 40cm και δεν χωράνε 2 να πατήσουν...

αλλά δε θέλω κλίση προς τα κάτω....ή ευθεία ή προς τα πάνω...μονο αν βάλω τη "μουρη" των "auralex" απο την πίσω μεριά του ηχείου...μπορώ βέβαια να πάρω 2 τέτοια και να τα κόψω, ώστε να κάτσουν στη βάση...χαλάει τίποτις αμα κοπούν, απο θέμα απόδοσης?....αλλα άμα είναι έτσι δε παίρνω τα μικρότερα και τα ενώνω σε ένα...το ιδιο αποτελεσμα θα χω
H επικλινης κλιση αφαιρειται και γινεται ευθεια,το κεντρικο μου το εχω βαλει σε κατι λεπτα ποδαρακια του Μελιδη που μου μεινανε απο τις βασεις των περιφερειακων

Reaction score
766
MONITOR AUDIO GXC 350
H x W x D): 254 x 581 x 333 mm
αν αφαιρείται τοτε όλα καλα...ντάκσι...δε θα το πιάνει ολο..αλλα κατι έγινε...

αν και στο μεγάλο πιστεύω θα αφαιρείται η κλίση...αλλιως παραγγέλνω ενα σετ των 4 και το καθίζω...

thank you!!!

Reaction score
766
ομορφόπαιδα...πείτε μου...γιατι είμαι και στραβός...μαυρα είναι στο χρώμα ή ανοιχτό γκρι?

αμα ειναι γκρι με χαλαει...θελω ομοιομορφια με τη μαυριλα που κυριαρχει και στο ηχειο...μην κανει μπαμ...το μ@μαω, το ξερω...αλλα..

Reaction score
5.614
Γκρι είναι τα Auralex. Αισθητικά δεν ταιριάζουν με το κεντρικό και την όμορφη βάση που έφτιαξες.

Reaction score
766
Γκρι είναι τα Auralex. Αισθητικά δεν ταιριάζουν με το κεντρικό και την όμορφη βάση που έφτιαξες.
ελα Γιάννη...εχω μπει σε καμια 10αρια site και το ψαξα και γω...οντως γκρι...θα κανει μπαμ...αλλα θα είχα βελτίωση σε σχέση με ενα απλό ενδιαμεσο υλικό σε θεματα απομόνωσης ή π@παριες?

θα βαλω μου φαινεται, κανα ποδαρακι λαστιχενιο οπως ο Σταθης...εκτος και εβρισκα κατι σαν "φύλλο" που να μην είναι παχυ και μ ανεβαση το υψος του ηχειου, να μπει να πιασει ολη την επιφανεια της πατουρας της βασης...και να κανει κ απομόνωση...αλλιως ποδαρακια

(ωστόσο Γιάννη, ουτε φωνη-ουτε ακρόαση ο Funk...ή απογοητεύτηκε με το mail ή.......ντάκσι...νωρίς είναι ακόμη...το στειλα αργα την Παρασκευή)

Reaction score
152
εκτος και εβρισκα κατι σαν "φύλλο" που να μην είναι παχυ και μ ανεβαση το υψος του ηχειου, να μπει να πιασει ολη την επιφανεια της πατουρας της βασης...και να κανει κ απομόνωση...αλλιως ποδαρακια
http://ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=88101 ????

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
το χαλακι μπορει να πηγαινει βολτα:p
καλυτερα κατι λαστιχενιο να βεντουζαρει και απομονωνει κυριως.

Reaction score
5.614
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Να απομονώσεις το ηχείο από τη βάση, να απομονώσεις τη βάση από το πάτωμα, ή να μεγαλώσεις το συνολικό ύψος; Και με την κλίση να είναι η ίδια ή να αλλάξει κι αυτή;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas