vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.820
Από προ:Με τι συνοδά τα έπαιξες ; (προ - τελικό εννοώ)
Σνιφ.
(Cotton)Κότων...Club.-ή ΄΄Πώς τα διαδικτυακά έγγραφα αποβαίνουν ωφελιμότερα των...εκθέσεων΄΄.Κότες θα γράψετε τίποτα η να αρχίσω;
+Jeff Rowland,Mcintosh,υποθέτω.Με τι συνοδά τα έπαιξες ; (προ - τελικό εννοώ)
Χαμηλή προσέλευση στις εκθέσεις προκύπτει με τη συνειδητοποίηση ότι το καλύτερο από πλευράς τερπνότητας συχνά αδυνατεί να ταυτιστεί μ'εκείνη της ωφελιμότητας....το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα...ίδιοι...Χαμηλή προσέλευση
Επειδή μου έκανε και εμένα εντύπωση και ρώτησα, δυστυχώς το "φθηνό" δεν περιλαμβάνει το remote με τη usb είσοδο....
9.4 Κ€ διαφορα στο εκθεσιακο Grimm σε σχεση με την εισαγωγικη μαυρη εκδοση ειναι μεγαλο νουμερο με την παραδοχη οτι δεν εχει αλλες διαφορες
....
Eξαρτάται από το τί θεωρεί ως πηγή αναμνήσεων ο εκάστοτε ακροατής.Το μέσον μετάδοσης,ή το περιεχόμενο......Τι αναμνηση να σου φερει ενα άυλο αρχειο;
...
4 Κ€ διαφορα στο εκθεσιακο Grimm σε σχεση με την εισαγωγικη μαυρη εκδοση ειναι μεγαλο νουμερο με την παραδοχη οτι δεν εχει αλλες διαφορες.
Η ΄΄διαφορά΄΄ μπορεί κάλλιστα ν'αποτελέσει ενθαρρυντικό παράγοντα γιά την κατάστρωση σχεδίων απόκτησης.Ιδίως γιά όσους βρίσκουν την αισθητική της ολόμαυρης ΄΄επαγγελματικής΄΄ έκδοσης αρμονικότερη και την αντίστοιχη μείωση της ευελιξίας...βολικότερη.Επειδή μου έκανε και εμένα εντύπωση και ρώτησα, δυστυχώς το "φθηνό" δεν περιλαμβάνει το remote με τη usb είσοδο.
Είναι επιβεβλημένη η χρήση του διαζευτικού "ή"; Δεν μπορεί κάποιος να αντλεί αναμνήσεις από τον συνδυασμό των δύο;Eξαρτάται από το τί θεωρεί ως πηγή αναμνήσεων ο εκάστοτε ακροατής.Το μέσον μετάδοσης ή το περιεχόμενο...
Δυό λόγια κι από μένα...
.............. Όταν διπλοκαλωδιώνουμε ένα ηχείο, βγάζουμε τους βραχυκυκλωτήρες, δεν τους αφήνουμε βιδωμένους στη θέση τους. Αν θέλουμε να αυτό-αποκαλούμαστε επαγγελματίες δηλαδή................
Όχι ρε συ, δεν είναι πλάκα! Και το είδα κατά τύχη. Κοίταξα και το άλλο ηχείο, είπα μπας και το ξέχασαν οι άνθρωποι, αλλά και στο άλλο τα τζάμπερ ήταν στη θέση τους...Παντα "απολαυστικος"...................
Στο παραπανω............................κανεις πλακα ετσι?