Eλα να τσακωθούμε ντάρλινγκ....

Reaction score
1.844
Πολλή βαβούρα γίνεται και από πράξεις μεδέν. Υπάρχει κανείς που ενδιαφέρεται να μάθει την αλήθεια - όποια αλήθεια προκύψει μετά τη δοκιμασία - ή φοβάστε τη διάψευση των ενδεχομένως εσφαλμένων απόψεών σας; :stinker:

Όπως διαπιστώνετε και από τους συμφορουμίτες, κάποιες δοξασίες δημιουργούν - δικαιολογημένα - φαιδρότητα για το αντικείμενο το οποίο υποτίθεται σας ενδιαφέρει. Σας, γιατί κάποιος άλλους τους ενδιαφέρει στ' αλήθεια αν θέλετε να ξέρετε.

:hi:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Πολλή βαβούρα γίνεται και από πράξεις μεδέν. Υπάρχει κανείς που ενδιαφέρεται να μάθει την αλήθεια - όποια αλήθεια προκύψει μετά τη δοκιμασία - ή φοβάστε τη διάψευση των ενδεχομένως εσφαλμένων απόψεών σας; :stinker:

Όπως διαπιστώνετε και από τους συμφορουμίτες, κάποιες δοξασίες δημιουργούν - δικαιολογημένα - φαιδρότητα για το αντικείμενο το οποίο υποτίθεται σας ενδιαφέρει. Σας, γιατί κάποιος άλλους τους ενδιαφέρει στ' αλήθεια αν θέλετε να ξέρετε.

πρεπει να ξεκαθαρισεις αν το τεστ θα γινει με πανωσεντονο η κατωσεντονο....μιας και υπαρχουν διαφορες στην υφανση...και σε αυτα και δεν θα ηθελα στο τελος να αμφισβητηθει το αποτελεσμα απο το κοινο!!
Πρεπει να εχουμε ξεκαθαρο το τι θα χρησιμοποιηθει ωστε να δοθει και η πρεπουσα σημασια στο τεστ!
Κουβερλι,πικε και μεταξωτες κουβερτες απαγορευονται δια βυσματος!!

:D:p:D

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
πρεπει να ξεκαθαρισεις αν το τεστ θα γινει με πανωσεντονο η κατωσεντονο....μιας και υπαρχουν διαφορες στην υφανση...και σε αυτα και δεν θα ηθελα στο τελος να αμφισβητηθει το αποτελεσμα απο το κοινο!!
Πρεπει να εχουμε ξεκαθαρο το τι θα χρησιμοποιηθει ωστε να δοθει και η πρεπουσα σημασια στο τεστ!

Να ρωτησεις την κυρα βρε καλυτερα..:D:p8-)

gonis

Luger
Reaction score
12.454
Πραγματικός τηλεφωνικος διάλογος με Μη πριν 1 ώρα
Μη:θα βρεθούμε κέντρο;
Εγώ:δεν ξέρω που θα είσαι;
Μη:Πάω Σταδίου να πάρω κάλτσες και μακαρόνια
Εγώ:καλά οι κάλτσες αλλά μακαρόνια στη Σταδίου;
Μη:Οχι ρε αυτά τα μακαρόνια τα αλλά για τα καλώδια....
Δεν υπήρξε συνέχεια γιατί μας μπλόκαρε τα τηλέφωνα η ΕΥΠ

Reaction score
488
"""""Πολυ σωστα τα λες Βλάση μου αλλά δε σκέφτηκε αν υπάρχει διάφορα στο καλώδιο της ΔΕΗ στο σπίτι απο την κολώνα αν βρίσκεται στον αέρα ή είναι μέσα στο χώμα """"'

Κουφαλοχαιεντας - οταν η κολωνα της ΔΕΗ που τον τροφοδοτει με ρευμα εχει μια κουφαλα
και κερατοχαιεντας - οταν η κολωνα εχει κερατα ( οι περισσοτερες εχουν ) :laugh: :D .

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Πραγματικός τηλεφωνικος διάλογος με Μη πριν 1 ώρα
Μη:θα βρεθούμε κέντρο;
Εγώ:δεν ξέρω που θα είσαι;
Μη:Πάω Σταδίου να πάρω κάλτσες και μακαρόνια
Εγώ:καλά οι κάλτσες αλλά μακαρόνια στη Σταδίου;
Μη:Οχι ρε αυτά τα μακαρόνια τα αλλά για τα καλώδια....
Δεν υπήρξε συνέχεια γιατί μας μπλόκαρε τα τηλέφωνα η ΕΥΠ
"Μαύρα μας μακαρόνια " που λέει και η λαϊκή ρήση .
Το θέμα είναι πάντως σοβαρό .Όσο δεν καλύπτει το παράθυρο με ηχοκατιτέτοιο τόσο θα ασχολείται με μακαρόνια .Άμα δε φτάσει και σε χυλοπίτες χαθήκαμε :sneaky:

Reaction score
29.546

Γιατί δλδ ? τι έχει το κουβρλι?

Reaction score
249
Τα καλώδια ρεύματος επηρεάζουν περισσότερο τα τιουμπ ή τα Σόλιντ Στέιτ μηχανηματα;

Reaction score
1.844
Κύριοι παρατηρητές και ουδέτεροι κριτές καταλάβατε εδώ και μέρες.

Το χαϊεντιλίκι είναι πολύ μπούρου-μπούρου αλλά όταν έρθει η ώρα να κριθεί με πράξεις, τιγκανά μ' ελαφρά. Πιο χοντρά από αυτό,
... ή φοβάστε τη διάψευση των ενδεχομένως εσφαλμένων απόψεών σας; :stinker:

Όπως διαπιστώνετε και από τους συμφορουμίτες, κάποιες δοξασίες δημιουργούν - δικαιολογημένα - φαιδρότητα για το αντικείμενο το οποίο υποτίθεται σας ενδιαφέρει ..
που αφήνει άπαντες τους χαϊεντάδες ασυγκίνητους, δεν μου επιτρέπει να τα πω η εκπαίδευση που έλαβα στο Κολλέγιο Αθηνών. :rolleyes: Αποσύρομαι από το νήμα μέχρι νεωτέρας. Δεν έχει ούτε πλάκα πλέον, κούρασε.
Αυτό το Κολλέγιο Αθηνών πούθε πέφτει μη με ρωτήσει κανένας; Αν απαντήσω Ψυχικό είμαι οκέυ ή γίνομαι ρόμπα;
:p

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.570
Έτσι όπως μιλάς στον μέλλοντα συντονιστή, σε βλέπω πάλι διακοπούλες. :D

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Έτσι όπως μιλάς στον μέλλοντα συντονιστή, σε βλέπω πάλι διακοπούλες. :D
αμα κανετε συντονιστη αυτον τον λασπολόγο και υβριστή, εγω παω μονιμα διακοπουλες.....

Reaction score
752

Δεν φοβομαστε τιποτα γιατι εχουμε τεκμηριωμενες αποψεις. Οι δικες σου ειναι..

:roflmao:

Βαζω εγω τα καλωδια, βαζεις εσυ τη τυφλη ?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Εάν κάνουνε και σένα (έτσι ακούγεται)... τότε θα μείνεις? :prankster:
Εγω ειμαι αλλού συντονιστής (του εαυτου μου...) και είμαι μια χαρά, αλλα αυτο που ειπα το εννοω, σας αφηνω γεια αν σκεπτονται ορισμενοι να κανουν συντονιστη τον ANEMELOS ....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Εγω ειμαι αλλού συντονιστής (του εαυτου μου...) και είμαι μια χαρά, αλλα αυτο που ειπα το εννοω, σας αφηνω γεια αν σκεπτονται ορισμενοι να κανουν συντονιστη τον ANEMELOS ....
Μην βάζεις ιδέες σε κάποιους :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis