vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.820
Δεν πιστευω να κρινεις.....εξ ιδιων?Στην ηλικία σας βρωμόγεροι άλλα πράγματα να κάνετε να αιωρούνται...
Και το καλύτερο υλικό είναι η ντίζα ποδηλάτου!![]()

Δεν πιστευω να κρινεις.....εξ ιδιων?Στην ηλικία σας βρωμόγεροι άλλα πράγματα να κάνετε να αιωρούνται...
Και το καλύτερο υλικό είναι η ντίζα ποδηλάτου!![]()
πρεπει να ξεκαθαρισεις αν το τεστ θα γινει με πανωσεντονο η κατωσεντονο....μιας και υπαρχουν διαφορες στην υφανση...και σε αυτα και δεν θα ηθελα στο τελος να αμφισβητηθει το αποτελεσμα απο το κοινο!!Πολλή βαβούρα γίνεται και από πράξεις μεδέν. Υπάρχει κανείς που ενδιαφέρεται να μάθει την αλήθεια - όποια αλήθεια προκύψει μετά τη δοκιμασία - ή φοβάστε τη διάψευση των ενδεχομένως εσφαλμένων απόψεών σας;
Όπως διαπιστώνετε και από τους συμφορουμίτες, κάποιες δοξασίες δημιουργούν - δικαιολογημένα - φαιδρότητα για το αντικείμενο το οποίο υποτίθεται σας ενδιαφέρει. Σας, γιατί κάποιος άλλους τους ενδιαφέρει στ' αλήθεια αν θέλετε να ξέρετε.
![]()
Να ρωτησεις την κυρα βρε καλυτερα..πρεπει να ξεκαθαρισεις αν το τεστ θα γινει με πανωσεντονο η κατωσεντονο....μιας και υπαρχουν διαφορες στην υφανση...και σε αυτα και δεν θα ηθελα στο τελος να αμφισβητηθει το αποτελεσμα απο το κοινο!!
Πρεπει να εχουμε ξεκαθαρο το τι θα χρησιμοποιηθει ωστε να δοθει και η πρεπουσα σημασια στο τεστ!
Κουβερλι,πικε και μεταξωτες κουβερτες απαγορευονται δια βυσματος!!
![]()
"Μαύρα μας μακαρόνια " που λέει και η λαϊκή ρήση .Πραγματικός τηλεφωνικος διάλογος με Μη πριν 1 ώρα
Μη:θα βρεθούμε κέντρο;
Εγώ:δεν ξέρω που θα είσαι;
Μη:Πάω Σταδίου να πάρω κάλτσες και μακαρόνια
Εγώ:καλά οι κάλτσες αλλά μακαρόνια στη Σταδίου;
Μη:Οχι ρε αυτά τα μακαρόνια τα αλλά για τα καλώδια....
Δεν υπήρξε συνέχεια γιατί μας μπλόκαρε τα τηλέφωνα η ΕΥΠ
Γιατί δλδ ? τι έχει το κουβρλι?πρεπει να ξεκαθαρισεις αν το τεστ θα γινει με πανωσεντονο η κατωσεντονο....μιας και υπαρχουν διαφορες στην υφανση...και σε αυτα και δεν θα ηθελα στο τελος να αμφισβητηθει το αποτελεσμα απο το κοινο!!
Πρεπει να εχουμε ξεκαθαρο το τι θα χρησιμοποιηθει ωστε να δοθει και η πρεπουσα σημασια στο τεστ!
Κουβερλι,πικε και μεταξωτες κουβερτες απαγορευονται δια βυσματος!!
![]()
που αφήνει άπαντες τους χαϊεντάδες ασυγκίνητους, δεν μου επιτρέπει να τα πω η εκπαίδευση που έλαβα στο Κολλέγιο Αθηνών.... ή φοβάστε τη διάψευση των ενδεχομένως εσφαλμένων απόψεών σας;
Όπως διαπιστώνετε και από τους συμφορουμίτες, κάποιες δοξασίες δημιουργούν - δικαιολογημένα - φαιδρότητα για το αντικείμενο το οποίο υποτίθεται σας ενδιαφέρει ..
και ποιος σε κάλεσε?.... Αποσύρομαι από το νήμα μέχρι νεωτέρας. Δεν έχει ούτε πλάκα πλέον, κούρασε.
αμα κανετε συντονιστη αυτον τον λασπολόγο και υβριστή, εγω παω μονιμα διακοπουλες.....Έτσι όπως μιλάς στον μέλλοντα συντονιστή, σε βλέπω πάλι διακοπούλες.![]()
Δεν φοβομαστε τιποτα γιατι εχουμε τεκμηριωμενες αποψεις. Οι δικες σου ειναι..Πολλή βαβούρα γίνεται και από πράξεις μεδέν. Υπάρχει κανείς που ενδιαφέρεται να μάθει την αλήθεια - όποια αλήθεια προκύψει μετά τη δοκιμασία - ή φοβάστε τη διάψευση των ενδεχομένως εσφαλμένων απόψεών σας;
Όπως διαπιστώνετε και από τους συμφορουμίτες, κάποιες δοξασίες δημιουργούν - δικαιολογημένα - φαιδρότητα για το αντικείμενο το οποίο υποτίθεται σας ενδιαφέρει. Σας, γιατί κάποιος άλλους τους ενδιαφέρει στ' αλήθεια αν θέλετε να ξέρετε.
![]()
Εάν κάνουνε και σένα (έτσι ακούγεται)... τότε θα μείνεις?αμα κανετε συντονιστη αυτον τον λασπολόγο και υβριστή, εγω παω μονιμα διακοπουλες.....
Εγω ειμαι αλλού συντονιστής (του εαυτου μου...) και είμαι μια χαρά, αλλα αυτο που ειπα το εννοω, σας αφηνω γεια αν σκεπτονται ορισμενοι να κανουν συντονιστη τον ANEMELOS ....Εάν κάνουνε και σένα (έτσι ακούγεται)... τότε θα μείνεις?![]()
ΜπουρμπουληθρολάγνεΤι ωραία φωτό!
![]()
Μην βάζεις ιδέες σε κάποιουςΕγω ειμαι αλλού συντονιστής (του εαυτου μου...) και είμαι μια χαρά, αλλα αυτο που ειπα το εννοω, σας αφηνω γεια αν σκεπτονται ορισμενοι να κανουν συντονιστη τον ANEMELOS ....