Χριστουγεννιατικο δωρο!!!

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Μια ανακεφαλαίωση λοιπόν.

Τα πραγματα που δωριζονται ειναι αυτα του αρχικου ποστ μαζι με εναν σκληρο δισκο με ALAC files, και επιπλεον:
Απο το μελος "Artvoice" 100 CDs
Απο το μελος "Audioj" tuner Kenwood & κασετοφωνο Luxman
Απο το μελος "dloger" οτι κασσετες εχει μαζι με θηκη
Απο το μελος "PPG" graphic equalizer της Marantz
Απο το μελος "Dimusique" blu-ray player Panasonic και μερικα DVDs
Απο το μελος "λευτέρης" (ο οποιος απεσυρε την υποψηφιοτητα του) ενα Western Digital tv media player gen1
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Νομιζω το μονο που χρειαζεται τωρα ειναι κανενα καλωδιακι.

Οι 31 συμμετέχοντες ως τώρα. (Θα γίνει βεβαίως έλεγχος, τα εχουμε πει αυτα)
-Kougis
-b-bou_steve
-gkontoletas
-stratos1983
-mafran
-kostakhs
-nikosmar
-DimitrisTop
-misio
-orpheus007
-andreas19
-Timaras
-tigergreg
-Μελιδης Μιχαλης
-moysitsa
-hobbit
-veco
-amp928
-chrisrag
-gregorych
-gasoza
-nath
-parkos
-mark
-comfuzios
-Tarantino
-Ixar
-IOANNHSU2
-Munchkin
-mondomio
-vahoskwn

Last edited:
  • Like
Reactions: PPG

Reaction score
59
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη κίνηση! Για λόγους που δε θελω να αναλύσω (προσωπικοί και για να μη γίνει ''μελλό'' το post), όταν είδα τη συγκεκριμένη προσφορά-δώρο σκέφτηκα κατ' ευθείαν το μικρό μου αδελφό (φανατικός μουσικόφιλος και drummer). Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να δηλώσω συμμετοχή εκ μέρους του, ειδάλλως αν πρεπει να είναι μελος να τον ενημερώσω να εγγραφεί στο forum μας και να συμμετάσχει ο ίδιος στην κλήρωση. Ευχαριστώ και μπράβο και πάλι για την κίνηση!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.770
Το θέμα είναι ότι λέμε να αποφύγουμε όσους έκαναν εγγραφή μόνο για την κλήρωση.
Είναι προτιμότερο να πάει σε κάποιον που είναι μέλος.

Reaction score
1.659

Καλό θα είναι λοιπόν για αποφυγή παρεξηγήσεων, να αποσύρουν την υποψηφιότητα και όσοι λαμβάνουν μέρος για λογαριασμό τρίτου που δεν είναι μέλος. Αρκετά μέλη έχει το forum που δεν έχουν σύστημα λόγω κρίσης ή που είναι άνεργα. Δεν είναι ανάγκη να ψάχνουμε ούτε στον Ο.Α.Ε.Δ ούτε στην γειτονιά...

Last edited:

Reaction score
59
Καλώς λοιπόν, αποσύρω το ενδιαφέρον και καταλαβαίνω το σκεπτικό. Εύχομαι αυτός που θα επιλεχθεί να το ευχαριστηθεί πραγματικά!

Reaction score
48
Συχγαρητηρια και παλι καθως και στα υπολοιπα μελη που συμπληρωσαν την λιστα των δωρων.Θα χαιρομουν ιδιαιτερα να κερδιζα ενα τετοιο συστηματακι,αλλα ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν μελη που θα χαιροντουσαν πολλαπλασια απο ενα τετοιο δωρο,που εχουν πολυ σοβαρα προβληματα.Κατατασω τον εαυτο μου στους στριμωγμενους οπως οι περισσοτεροι μας,αποσυρω ομως την συμμετοχη στην κληρωση παραχωρωντας σε συμφορουμιτες που το εχουν πιο πολυ αναγκη.Θα προσπαθησω να βρω και γω κατι με τη σειρα μου να συμπληρωσω ισως στη λιστα των δωρων.

Συγχαρητηρια!!!

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Ωραία, λοιπόν, θα παραθέσω κάποιους κανόνες για να ξέρουμε που βαδίζουμε. Παρακαλώ τα μέλη δώροθέτες να επικοινωνήσουν μαζί μου αν θέλουν να μεταβάλλουμε, προσθέσουμε ή αφαιρεσουμε κάποιον κανόνα.

1) μπορούν να συμμετέχουν όσοι χομπίστες ΔΕΝ έχουν ηχητικό σύστημα
2) όσοι εξ' αυτών είναι άνεργοι συμμετέχουν με διπλό λαχνό
3) μέλη που εγγράφηκαν κατα τη διάρκεια της αγγελίας αποκλείονται
4) αποκλείονται συμμετοχές που γίνονται εκ μέρους άλλων
5) αποκλείονται όσοι έχουν ενεργές αγγελίες πώλησης στο τμήμα των αγγελιών
6) αποκλείονται όσοι, μετά από υπόδειξη των moderators, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμφανίζονται να έχουν σύστημα ή να αναζητούν συμβουλή για την αγορά κάποιου component για το σύστημα τους. Προφανώς αυτοί έχουν περίσσευμα χρημάτων οπότε δεν τους χρειάζεται αυτή η προσφορά.

Συμβουλή προς συμμετέχοντες στη κλήρωση:
Απλά θυμηθείτε οτι αυτή η προσφορά γίνεται για εκείνους τους χομπιστες που έχουν πραγματική ανάγκη, οπότε καλό θα ήταν αν θέλετε να αποσυρθείτε με πιο διακριτικό τροπο στείλτε μου πμ
Ευχαριστώ

SDr

Reaction score
13
Καλησπέρα,

Θέλω να δηλώσω συμμετοχή εκ μερους του μέλους Nikosxeng (μέλος από: 2 Δεκεμβρίου 2005, 2483 μνμ) ο οποίος δεν έχει προσβαση στο site τον τελευταίο καιρό, καθώς επίσης είναι και άνεργος. Τον ενημέρωσα για την κλήρωση και μου είπε να τον δηλώσω.

Επίσης όπως σωστά επισήμανε ο Arispetro, με τόσα μηχανήματα χρειάζεται και κανένα καλωδιάκι....
Έχω να προσφέρω ένα monster cable 400i 1m και ένα proel 1.8m.

Να μου στείλετε τα στοιχεία του νικητή για να τα στείλω (με δικά μου εξοδα φυσικά).

καλές γιορτές σε όλους και με πολλή μουσική για τον τυχερό της κλήρωσης

Reaction score
3.093
Καλησπέρα,

Θέλω να δηλώσω συμμετοχή εκ μερους του μέλους Nikosxeng (μέλος από: 2 Δεκεμβρίου 2005, 2483 μνμ) ο οποίος δεν έχει προσβαση στο site τον τελευταίο καιρό, καθώς επίσης είναι και άνεργος. Τον ενημέρωσα για την κλήρωση και μου είπε να τον δηλώσω.

Επίσης όπως σωστά επισήμανε ο Arispetro, με τόσα μηχανήματα χρειάζεται και κανένα καλωδιάκι....
Έχω να προσφέρω ένα monster cable 400i 1m και ένα proel 1.8m.

Να μου στείλετε τα στοιχεία του νικητή για να τα στείλω (με δικά μου εξοδα φυσικά).

καλές γιορτές σε όλους και με πολλή μουσική για τον τυχερό της κλήρωσης
Ο συμφορουμίτης Nikosxeng είναι όντως άνεργος.
Με την ευκαιρία να προσφέρω και εγώ 2 καλώδια ρεύματος ιδιοκατασκευής,θωρακισμένα με μπλεντάζ και συστρεμμένους αγωγούς.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Ο συμφορουμίτης Nikosxeng είναι όντως άνεργος.
Με την ευκαιρία να προσφέρω και εγώ 2 καλώδια ρεύματος ιδιοκατασκευής,θωρακισμένα με μπλεντάζ και συστρεμμένους αγωγούς.
Σε ευχαριστουμε Λεωνιδα να'σαι καλα.

Reaction score
23
Παιδια θα ηθελα και γω να βγω απο την κληρωση γιατι αν και ανεργος ακουω την μουσικη μου απο το ραδιοφωνο προς το παρον! Και αφου προκειται να αγορασω εναν ενισχυτη για τα ηχεια που υπαρχουν νομιζω πως καποιος αλλος τα εχει περισσοτερο αναγκη απο μενα! (Επισης δεν εχω και τα 50 μηνυματα που ειναι το οριο) Ευχομαι αυτος που το κερδισει να το ευχαριστηθει και να το εχει πραγματικα αναγκη!

Reaction score
1.659
Παιδια θα ηθελα και γω να βγω απο την κληρωση γιατι αν και ανεργος ακουω την μουσικη μου απο το ραδιοφωνο προς το παρον! Και αφου προκειται να αγορασω εναν ενισχυτη για τα ηχεια που υπαρχουν νομιζω πως καποιος αλλος τα εχει περισσοτερο αναγκη απο μενα! (Επισης δεν εχω και τα 50 μηνυματα που ειναι το οριο) Ευχομαι αυτος που το κερδισει να το ευχαριστηθει και να το εχει πραγματικα αναγκη!
Για μένα δεν μετράνε τα 50 μηνύματα,(άλλωστε έχεις γραφτεί από τον Αύγουστο) αλλά η ανθρωπιά της απάντησής σου. Αν συμφωνεί ο Άρης και τα υπόλοιπα παιδιά, επειδή είσαι άνεργος θα ήθελα να μείνεις.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Για μένα δεν μετράνε τα 50 μηνύματα,(άλλωστε έχεις γραφτεί από τον Αύγουστο) αλλά η ανθρωπιά της απάντησής σου. Αν συμφωνεί ο Άρης και τα υπόλοιπα παιδιά, επειδή είσαι άνεργος θα ήθελα να μείνεις.
Ουτε εγω εχω βαλει κανονα τα 50 μυνηματα, νομιζω τελικα ο καλυτερος κανονας ειναι αυτος που μας βαζει ο ΚΑΛΟΣ εαυτος μας.
Οποτε σε αυτη τη περιπτωση το αφηνω στην κριση του b-bou_steve οτι και να αποφασισει το δεχομαι.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.149
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound