- Reaction score
- 49
Με τις πόρτεεεεεςςςς!!!!!!!!!!

Παρεξήγησις...ak1s said:Όπως το λες αρχικά, δεν εννοείς αισθητική, αλλά "πουλ μουρ", "εφέ", "κάνεις το κομμάτι σου". Εγώ αυτό καταλαβαίνω από το "δεν γυρίζει κεφάλι να δει το αμάξι". Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν ΠΡΕΠΕΙ να είναι κριτήριο. Να περνάς από την πλατεία του χωριού και να σε κοιτάνε από το νυφοπάζαρο. Να πουλάς τα γίδια για να πάρεις "μερτσεντέ" (ξέρω άπειρες περιπτώσεις).sp502 said:Αν είναι να αγοράσεις κάτι που κάνει Χ δραχμάς και έχεις 2 επιλογές το άσχημο και το όμορφο
εσύ θα διαλέξεις φυσικά το άσχημο...
Φυσικά η αισθητική παίζει ρόλο. Αλλά είναι προσωπικό και σχετικό θέμα. Για μένα το καλό engineering, το "form follows function", οι καμπύλες που απορρέουν από μαθηματικές συναρτήσεις είναι καλή αισθητική. Για άλλους το ωραίο είναι 18άρια ζαντολάστιχα και 3 αεροτομές σε Punto. Το δεύτερο γυρνάει περισσότερα κεφάλια. Είναι κριτήριο για να πάω να βάλω στο αυτοκίνητό μου 3 αεροτομές για άπλωμα ρούχων;
Αλλά παρεκτραπήκαμε από το θέμα. Για όσους έχουν RX-8, καλοτάξιδο παιδιά και καλές πάντες![]()
Ποιες είναι οι διαφορές COSMO-CHALLENGE-REVOLUTION; Αν καταλαβαίνω καλά το Challenge είναι με τους 190κάτι ίππους; Τα υπόλοιπα τι διαφορές έχουν;ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:Τωρα πια η μεταπωληση του καθε αυτοκινητου ειναι για κλαματα απλα του cosmo πεφτει λογο της υπαρξης του chalenge που εχει καλυτερη σχεση τιμης προς αποδοση.ΤΟ REVOLUTION σταματησε να βγαινει και οσοι προλαβανε προλαβανε μαζι τους κι εγω.Για την καταναλωση θα πω πως ειναι το μοναδικο του μειονεκτημα αλλα εχει τοσα αλλα καλα που την παραβλεπω.Προσωπικα βλεπω καταναλωσεις απο 13 εως 17-18 λτρ/100χλμ.
ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ...ΟΧΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ..Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο Cosmo,9ος του 2004,με 56.000χλμ,ηλιοροφή,xenon,βιβλίο service,σε πολύ καλή κατάσταση,με 25.000€.
Εκτός του ότι "καίει",ποιά είναι η γνώμη σας;
... του Σωκράτη. Τί να γίνεται αυτή η ψυχή......
ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ........![]()
Αυτό....ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΛΜ
Ωραιο thread!Αυτό.