- Reaction score
- 1.844
Αυτό κάνει μόνο 5 ευρω (4,80). Τίποτα πιο εκλεκτό;
Αυτό κάνει μόνο 5 ευρω (4,80). Τίποτα πιο εκλεκτό;
MacMini για τί ακριβώς χρήση?Πάμε παρακάτω...τι λέγαμεε, θα σκάσω δεν μπορώ να μην σας το εξομολογηθώ, νοιώθω έντονα την ανάγκη να macminiαστώ. Είμαι σοβαρά γιατρέ μου;
![]()
3 Γενάρη είναι καλά;Κάλμαρε και περίμενε να περάσουν οι γιορτές.
Δεν είμαι υπερβολικός.Είστε υπερβολικοί με τα 16 γίγα.
Γενικώς είστε του overspecification. Από αυτή την άποψη, βάλε και 32 γίγα να υπάρχουν. Λες και αγοράζουμε τελεμέ.
ΤοMacMini για τί ακριβώς χρήση?
Αν είναι για απλή διαχείριση και θέαση φωτογραφιών, ίσως δεν αξίζει.
Αν μιλάμε και για επεξεργασία ή κάτι πιο σύνθετο, ναι. Το βλέπουμε.
Πάντως αν και μικρό στο μάτι, είναι αρκούντως δυνατό και πολύ γρήγορο.
Υπολόγιζε βέβαια ένα χιλιαρικάκι για i5 με 8 ή 16 Gb και σίγουρα SSD...
Το είχε το toshiba πάνω από τη 'μαμά' του και συνέχιζα να το ανανεώνω κάθε χρόνο. Γενικά δεν έχω παράπονο, χωρίς να ξέρω τι παραπάνω θα είχα από άλλο πρόγραμμα, δεν το έψαξα ποτέ. Η αλήθεια είναι όμως ότι έχω το κεφάλι μου ήσυχο και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με ιους και είμαι και χρήστης υψηλού κινδύνου γιατί λαμβάνω αρχεία από πιτσιρικάδες φοιτητές είτε με mail είτε με usb stick. Όποτε υπήρξε κάτι επιλήψιμο το αντιλαμβανόταν και το έβαζε καραντίνα.McAfee???![]()
Δεν θα τα μπλέξω τα δύο, το Dune τραβάει τις ταινίες από το NAS και τις παίζει μια χαρά και δεν το χαλάω αυτό το κομμάτι. Αν ποτέ χρειαστεί αναβάθμιση πάλι σε dedicated media player θα πάω.Εγώ ο έρμος παίζω ακόμη στα 4gb με core2duo και όταν επιστρέφω απο φωτογράφηση συνήθως είναι 6-9gb το σύνολο των αρχείων
Θα πρότινα και γω τα 8gb ως ιδανική επιλογή. Ο SSD είναι απολύτως απαραίτητος νομίζω. Το Macmini όχι και τόσο. Είναι λατρεία το λειτουργικό βέβαια. Απο την άλλη αν ήθελα να συνδυάσω τη γενική χρήση με home-cinema θ'απέφευγα το Macmini γιατί -στο βαθμό που γνωρίζω- δεν επιτρέπει τη μεταφορά πολυκάναλου ήχου απο το HDMI. Θα πήγαινα για Intel Nuc για τέτοια χρήση
Τι χωρητικότητα θεωρείς απαραίτητη για το SSD στο MAC; Σήμερα στο laptop λειτουργικό και εφαρμογές που έχω πάνω είναι περίπου στα 60 GB....
SSD να βάλεις. Από την αρχή για να ξεμπλέκεις.
Επίσης έναν δίσκο για να έχεις Time Machine Backup.
Το θεωρώ επίσης must. Ίσης και μεγαλύτερης χωρητικότητας από τον 500ρη εσωτερικό.