- Reaction score
- 8.067
Προς ενημέρωση και μόνο, οι Αυλοί και τα SANSUI δεν είναι για όλους. Είναι για όσους ξέρουν .
Μην σπρώχνεστε γιατί δεν θα πάρετε. όποιοι πρόλαβαν πήραν. Οι υπόλοιποι στην γέφυρα των στεναγμών.
Έχεις χάσει επεισόδια.... από πότε έχεις να περάσεις από εδώ....Γνωρίζω από κοντά όλη την προσπάθεια που έχει κάνει ο Μπιλ για να βελτιώσει το άκουσμά του.....
Δώσε τους πόνο.... τίποτε άλλο....![]()
![]()
Pfffffffffff!![]()
Πελατες μου!!!.......ο Στάθης μας (ο γνωστός Βελζεβουλίξ) με έχει βάλει να σας κάνω την ζωή κόλαση..... γιατί θέλει πελάτες....![]()
![]()
Το άκουσα βρε συ το σύστημά σου, μετά τις τελευταίες μετρήσεις που έκανες.Έχεις χάσει επεισόδια.... από πότε έχεις να περάσεις από εδώ....![]()
Όποιος ξανατραβήξει ζόρι με την "γκόμενα" του Μπιλ, να του καεί το video!!Έχετε πλάκα (με το "ζόρι" που τραβάτε).... μια λέξη μόνο, ελάτε να ακούσετε
και μετά σχολιάζεται..... και είμαι ανοιχτός σε όλα τα σχόλια, τίποτε άλλο!
Θα στο ξαναπώ ότι έχεις χάσει επεισόδια πολλά, δεν το έχεις ακούσει από την μέρα που στήθηκαν τα ηχείαΤο άκουσα βρε συ το σύστημά σου, μετά τις τελευταίες μετρήσεις που έκανες.....
Αυτές μου τις έδωσε ο Στάθης, βουντού καταστάσεις...τις "ματζουνο-τριχούλες" που μου είπες ότι έβαλες.....
Όχι άλλα διλήμματα...Να ρωτήσω το προαιώνιο ερώτημα;
Ο χώρος έχει μετρηθεί και φροντιστεί σύμφωνα με την καμπύλη των μηχανημάτων σου,η με ανεξάρτητο τρόπο από ειδικά μετρητικά;
Αυτό δηλαδή που ρωτάω στην ουσία,είναι αν σε επερχόμενη αναβάθμιση θα χρειαστεί εκ νέου φροντίδα.
Και ρωτάω γιατί στο διάσημο νήμα της μεγάλης σφαγής στο χομθεατερσακ πριν χρόνια,-εκτός του κορυφαίου "καλοκαίρι,τα μέτρησες ή μόνο χειμώνα παίζεις;" εννοώντας την αλλαγή των χαρακτηριστικών των παθητικών κρος λόγω θερμοκρασίας-,οι μισοί υποστήριζαν την ίσια καμπύλη με τα υπάρχοντα μηχανάκια και οι άλλοι μισοί τον σκέτο ουδέτερο φροντισμένο χώρο που κάθε μηχανάκι θα έδειχνε τον χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητες του.
Τι είναι προτιμότερο λοιπόν;(Ρωτάω σαν ημιάσχετος σε δίλημμα.)