Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
29.820
Προς ενημέρωση και μόνο, οι Αυλοί και τα SANSUI δεν είναι για όλους. Είναι για όσους ξέρουν .
Μην σπρώχνεστε γιατί δεν θα πάρετε. όποιοι πρόλαβαν πήραν. Οι υπόλοιποι στην γέφυρα των στεναγμών.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Προς ενημέρωση και μόνο, οι Αυλοί και τα SANSUI δεν είναι για όλους. Είναι για όσους ξέρουν .
Μην σπρώχνεστε γιατί δεν θα πάρετε. όποιοι πρόλαβαν πήραν. Οι υπόλοιποι στην γέφυρα των στεναγμών.

Λευκό ή κόκκινο?

Reaction score
8.905
Γνωρίζω από κοντά όλη την προσπάθεια που έχει κάνει ο Μπιλ για να βελτιώσει το άκουσμά του.....
Έχεις χάσει επεισόδια.... από πότε έχεις να περάσεις από εδώ....:rolleyes:

Έχετε πλάκα (με το "ζόρι" που τραβάτε).... μια λέξη μόνο, ελάτε να ακούσετε:welcome:
και μετά σχολιάζεται..... και είμαι ανοιχτός σε όλα τα σχόλια, τίποτε άλλο! :lolsign:

ΥΓ. από σήμερα είμαι και στην εικόνα μετρημένος (Ζιζίκο τρέμε)....:imtheking: :prankster: :gotcha:

Last edited:

Reaction score
8.905
...ο Στάθης μας (ο γνωστός Βελζεβουλίξ) με έχει βάλει να σας κάνω την ζωή κόλαση..... γιατί θέλει πελάτες....:prankster: :gotcha:

Last edited:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Last edited:

Reaction score
1.815
Έχεις χάσει επεισόδια.... από πότε έχεις να περάσεις από εδώ....:rolleyes:
Το άκουσα βρε συ το σύστημά σου, μετά τις τελευταίες μετρήσεις που έκανες.
Θα έρθω μια μέρα από αυτές να το ακούσω και με τις "ματζουνο-τριχούλες" που μου είπες ότι έβαλες στο "πλην" του κάθε ηχείου... έχω περιέργεια να δω τα νέα επεισόδια!:thumbsup:

Έχετε πλάκα (με το "ζόρι" που τραβάτε).... μια λέξη μόνο, ελάτε να ακούσετε:welcome:
και μετά σχολιάζεται..... και είμαι ανοιχτός σε όλα τα σχόλια, τίποτε άλλο!
Όποιος ξανατραβήξει ζόρι με την "γκόμενα" του Μπιλ, να του καεί το video!!
Αgλήτες!:lolsign:

Last edited:

Reaction score
8.905
Το άκουσα βρε συ το σύστημά σου, μετά τις τελευταίες μετρήσεις που έκανες.....
Θα στο ξαναπώ ότι έχεις χάσει επεισόδια πολλά, δεν το έχεις ακούσει από την μέρα που στήθηκαν τα ηχεία
Σωστά στον χώρο, όπου και από εκεί ήρθε η μεγάλη διαφορά! Και μόλις μαζευτούν λεφτά (είμαι άφραγκος τώρα), θα συνεχίσω τις αναβαθμίσεις του χώρου... και όποιου "σκαλίσματος" επιβάλλεται! :imtheking: :lolsign:

Reaction score
8.905
τις "ματζουνο-τριχούλες" που μου είπες ότι έβαλες.....
Αυτές μου τις έδωσε ο Στάθης, βουντού καταστάσεις...:whistling:. και δεν κάνουν στο ήχο τίποτα, είναι για το κακό μάτι....! :prankster:

Reaction score
1.846
Αν θες τη γνώμη του σοφού ασπρομάλλη γέροντα (τίποτε απ' αυτά δεν αληθεύει :D ) να κάτσεις στ' αυγά σου Βασίλη, λίγες εβδομάδες τουλάχιστον, να απολαύσεις αυτά που έφτιαξες. Έτσι θα ευχαριστηθείς περισσότερο τα μελλοντικά. Αν αλλάζεις συνέχεια τα κόζια, είναι σαν να κάνεις ξεπέτω στο κρεββάτι. Δεν ευχαριστιέσαι την ερωμένη. Ούτε προλαβαίνεις να τερματίσεις τις πίστες της. ;)

Reaction score
8.905
Εάν δεν έρθει ο Ανέμελος να ακούσει και να αξιολογήσει το σύστημα... σαν ούλτρα Χαιεντάς που είναι ...:prankster:.
Είναι σαν να έχω κάνει μια τρύπα στο νερό...! Τέλος! :hi:

Reaction score
677
Να ρωτήσω το προαιώνιο ερώτημα;
Ο χώρος έχει μετρηθεί και φροντιστεί σύμφωνα με την καμπύλη των μηχανημάτων σου,η με ανεξάρτητο τρόπο από ειδικά μετρητικά;
Αυτό δηλαδή που ρωτάω στην ουσία,είναι αν σε επερχόμενη αναβάθμιση θα χρειαστεί εκ νέου φροντίδα.
Και ρωτάω γιατί στο διάσημο νήμα της μεγάλης σφαγής στο χομθεατερσακ πριν χρόνια,-εκτός του κορυφαίου "καλοκαίρι,τα μέτρησες ή μόνο χειμώνα παίζεις;" εννοώντας την αλλαγή των χαρακτηριστικών των παθητικών κρος λόγω θερμοκρασίας-,οι μισοί υποστήριζαν την ίσια καμπύλη με τα υπάρχοντα μηχανάκια και οι άλλοι μισοί τον σκέτο ουδέτερο φροντισμένο χώρο που κάθε μηχανάκι θα έδειχνε τον χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητες του.
Τι είναι προτιμότερο λοιπόν;(Ρωτάω σαν ημιάσχετος σε δίλημμα.)

• Like
Reactions: PPG

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Ψηφίζω τον φροντισμένο χώρο ασχέτως μηχανημάτων .
Στην άλλη περίπτωση είναι σαν να βλέπεις τον χώρο σαν "καλώδιο"που θα ματσάρει η οχι :rolleyes:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.156
Να ρωτήσω το προαιώνιο ερώτημα;
Ο χώρος έχει μετρηθεί και φροντιστεί σύμφωνα με την καμπύλη των μηχανημάτων σου,η με ανεξάρτητο τρόπο από ειδικά μετρητικά;
Αυτό δηλαδή που ρωτάω στην ουσία,είναι αν σε επερχόμενη αναβάθμιση θα χρειαστεί εκ νέου φροντίδα.
Και ρωτάω γιατί στο διάσημο νήμα της μεγάλης σφαγής στο χομθεατερσακ πριν χρόνια,-εκτός του κορυφαίου "καλοκαίρι,τα μέτρησες ή μόνο χειμώνα παίζεις;" εννοώντας την αλλαγή των χαρακτηριστικών των παθητικών κρος λόγω θερμοκρασίας-,οι μισοί υποστήριζαν την ίσια καμπύλη με τα υπάρχοντα μηχανάκια και οι άλλοι μισοί τον σκέτο ουδέτερο φροντισμένο χώρο που κάθε μηχανάκι θα έδειχνε τον χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητες του.
Τι είναι προτιμότερο λοιπόν;(Ρωτάω σαν ημιάσχετος σε δίλημμα.)
Όχι άλλα διλήμματα...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale