Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
1.788
Κανείς δεν σου ζητάει να κάνεις καμία χάρη.
Αλλά το να λες ότι το τάδε ηχειό(ανεξαρτήτου μάρκας,δεν μ' ενδιαφέρει αυτή την στιγμή) είναι πολύ κοντά στην αλήθεια,ενώ βλέπουμε ότι το roll off του θυμίζει conrand johnson(θυμάσαι τι λέγαμε στην έκθεση),απέχει έτη φωτός από αυτό που θα έπρεπε να είναι αν ήθελε να λέγεται πιστός αναπαραγωγέας.
Το αν σου/μου αρέσει είναι τελείως διαφορετικό θέμα.

Υ.Γ.Για να σου φύγει η απορία:
Ναι και εμένα μου έχουν αρέσει τα μικρότερα μοντέλα της σειράς.Δεν έχω ακούσει το συγκεκριμένο,αλλά εδώ γούσταρα με τα μικρότερα εννοείτε πως θα πάθω κοκομπλόκο με το τέρας!
ρε συ Γιωργο θυμαμαι πολυ καλα τι λεγαμε, επισης το [ας σας κανω την χαρη] δεν το γραφω προσωπικα σε εσενα. Επισης αξιζει να σου πω οτι το tannoy που ακουσα ειχε και το σουπερ τουιτερ της ιδιας εταιρειας οποτε δεν υπηρχε θεμα με ρολ οφ

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Γιωργο το σιγουρο ειναι οτι το ατιμο σε ταξιδευει!! Πραγματι οταν ακους τσελο , η κοντρα μπασο, το ηχειο μαγευει! Και ο κυριοτερο δεν θελει και ενα σκασμο βαττ!! Καταφερνει με μικρη σχετικα ισχυ σε ενισχυτικα να σου δινει μεγαλοπρεπη ηχο! Στον φροντισμενο χωρο που το ακουσα οι κουμουτσες αυτες ηχαν στην κυριολεξια εξαφανιστει!!
Ο ήχος σπηλαίου που ανέφερα, αφορούσε το δωμάτιο που έδειξες και όχι τα ηχεία.
Κατά την γνώμη μου είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα προς αποφυγή, με την έννοια του ότι το να ξοδέψεις πολλά χρήματα σε ηχεία και μηχανήματα χωρίς να φροντίσεις τον χώρο δεν σου εξασφαλίζει καλό αποτέλεσμα.

Τα Tannoy στα οποία αναφέρεσαι ανήκουν στην κατηγορία Constant ή Controlled directivity Loudspeakers, δηλαδή ηχεία που έχουν μεγάλη γωνία γραμμικής ακτινοβολίας, επιπλέον η φόρτιση του woofer αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι BLH (backloadedhorn).

Ηχεία τέτοιου τύπου, είναι φτιαγμένα για να δημιουργούν μια Τεράστια εικόνα με μεγάλο sweetspot αλλά για να λειτουργήσουν πρέπει η θέση ακρόασης να είναι >4μ.

Οι οn-axis μετρήσεις έχουν πολύ μικρή σημασία (έως καθόλου) σε αυτά τα ηχεία και καμία αξία όταν μετράς στο 1μ “NF”. Όπως βλέπεις το dip -20db στα 1600 Hz που μέτρησε ο τύπος σε NF, δεν υπάρχει – εξαφανίζεται στην FF μέτρηση.

Είναι πολύ λογικό αν ο φίλος σου έχει καλό χώρο και σωστά στημένα τα ηχεία, να έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο δικαίως να θεωρείς αναφορά σου.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.242
Tακη, επαναλαμβανεσαι.

Σε παρακαλω.

Ειπαμε.

Αυτα δε μετρανε σωστα, εχουν περιεργες κυματομορφες.

Μη ψαχνεσαι αδικα, μη θες να τ ακουσεις.

σε προειδοποιω....

:p

Reaction score
29.809
Ασε μας ρε Τάκη με τις καραμούζες.
Σε λίγο θα μας πείς ότι σου αρέσουν και τα klipsch του argi.
Οι καραμούζες είναι για τους κουφούς. Δε λεω καραμούζα το westminster, αλλά κάτι άλλα .

Reaction score
1.788
Γιαννη αμα ακουσεις κατι τετοιο μετα το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να περασεις δυο ατσαλινες στους αυλους και να τους κανεις ακουστικα!!! Δεν συσηταω να εχεις τιποτις 8ιντσα .......αυτα μετα ειναι για κανα i phone !!:roflmao:

Reaction score
15.548
Εγώ είμαι στον 3 όροφο.... αυτός που είναι.... :p :D

--------------------------------------------------------------------

Άσε σήμερα είχα τον Κεφάλα εδώ... φτιάχνω καφέ λοιπόν, ανεβαίνω πάνω και τι να δω...

είχε ξεκρεμάσει την οθόνη....

και ήταν έτοιμος να την πετάξει στον δρόμο....

σόρυ για την φώτο.... από την ταραχή μου.... έτρεμαν τα χέρια μου....:lolsign: :lolsign: :lolsign:
μα ειναι οθονη αυτη ;

οθονη θριλερ ειναι......πληρωσες να την παρεις ; :roflmao:

σε κανα μηνα που θα ζωντανεψει παλι :laugh: θα πεσει η θερμοκρασια λευκου.......καθαρισε την

.......κατσε να δω που εχω τις μετρησεις απο το πικαπ :p

Reaction score
29.809
Γιαννη αμα ακουσεις κατι τετοιο μετα το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να περασεις δυο ατσαλινες στους αυλους και να τους κανεις ακουστικα!!! Δεν συσηταω να εχεις τιποτις 8ιντσα .......αυτα μετα ειναι για κανα i phone !!:roflmao:

Μα τα έχω ακούσει τα ηχεία του ρε Τάκη.

Reaction score
8.905
Νέα Σμύρνη καλεί Κόρινθο....

Βλασάρα από χθες είμαι με τον κύριο Ohno καρφωμένα πάνω....:geek: τώρα εάν πω κάτι... θα με λεν ψωνάρα....:cautious:
γιαυτό ας το κρατήσουμε για πάρτι μας αυτό το μυστικό...:rolleyes: :laugh:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.244
Members