Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
8.905
Με ένα και μόνο ένα room mode στους 60 κύκλους με 8db ενίσχυση , μια χαρά είναι ο χώρος. Το μόνο που ήθελε ήταν μια μπασοπαγίδα , και τίποτα άλλο......
Μπράβο Γιάννη, να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα αυτό με τίποτα..., πίσω από τα ηχεία τζάμια, μπαλκονόπορτα και θηρίο έπιπλο κοντά στο αριστερό ηχείο, το δεξί ηχείο εχει άνοιγμα κάποιων τετραγωνικών παραπάνω από το άλλο κλπ. και όλα αυτά με ένα room mode, Είσαι τυχερός τι να πω και πάλι Μπράβο! ;) :thumbsup:

Last edited:

Reaction score
8.905
"Αρχικέ" (σε περιμένω μην το ξεχνάς) έχει κάνει ένα ερώτημα ο Τάκης, μήπως μπορεί να απαντηθεί.....? ;)

ΥΓ. Πάω να ακούσω μουσική (έχω κάτι νέα στον σκληρό), τα λέμε σε λίγο πάλι. :dance2:

Reaction score
15.548
Με ένα και μόνο ένα room mode στους 60 κύκλους με 8db ενίσχυση , μια χαρά είναι ο χώρος. Το μόνο που ήθελε ήταν μια μπασοπαγίδα , και τίποτα άλλο. Το έχει ο σωτήρης το pdf , θα του πω να το ανεβάσει..
αφου εκανε τα κακακια του ο neo ......εχουμε συνεχεια.:D

......μεχρι να ανεβασει ο Σ φωναξε τον Ζ να δουμε.....

εκτος και αν εκανες .........:laugh:

.....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.450
Ναι...

Δεν χρειάζεται να βάζεις φατσούλες Γιαννάκη. :wink:

Reaction score
2.566
"Αρχικέ" (σε περιμένω μην το ξεχνάς) έχει κάνει ένα ερώτημα ο Τάκης, μήπως μπορεί να απαντηθεί.....?
ΥΓ. Πάω να ακούσω μουσική (έχω κάτι νέα στον σκληρό), τα λέμε σε λίγο πάλι. :dance2:
Δεν έχω να απαντήσω κάτι εγώ, τα χουμε πει 10 φορές...εγώ απλά διασκεδάζω πλέον με την όλη φάση για διάλειμμα από το διάβασμα...

D

deleted user 10898

Guest
Μόνο ένα σχόλιο...
Είναι πραγματικά τιμητικό για το επίπεδο του φόρουμ μας τα μέλη να μαλώνουν για το ποιο έχει τον καλύτερο μετρημένο χώρο....
Κλάσεις ανώτερο από οποιαδήποτε διαμάχη οπουδήποτε αλλού....
Κρατήστε όμως ένα επίπεδο...

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Ένα σκατοηχείο , (απ'αυτά που βρωμάνε σκατά) όπου και να παίξει πάλι σκατά θα μυρίζει.
Σε έναν φροντισμένο χώρο λοιπόν , αν βάλεις σκατομηχανήματα ,ή σκατοηχεία , πάλι σκατά θα ακούσεις.Απλώς θα είναι φροντισμένα σκατά.
Για να ακούσεις καλά και να το ευχαριστηθείς πρέπει να υπάρχουν και οι δυο παράγοντες στην εξίσωση.
Και όποιος κατάλαβε.
Διαφωνώ,
με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει σωστό στήσιμο, ένα κακό - μέτριο ηχείο θα ακούγεται μέτρια ;έως και καλά σε ένα Καλό χώρο. Αντίθετα ένα Καλό - Πολύ καλό ηχείο θα ακούγεται μέτρια (στην καλύτερη περίπτωση) σε ένα πραγματικά κακό χώρο.
Π.χ. βάλε τα ηχεία σου στην τουαλέτα και δες πόσο χάλια θα παίξουν.

Στην περίπτωση του ΜΗ είχαμε ένα καλό σύστημα και ένα καλό χώρο, αλλά μέτριο αποτέλεσμα (επιεικώς) .
Τί έφταιγε? αρχικά η κακή τοποθέτηση των ηχείων.

Τί πετύχαμε μέχρι στιγμής, Πετύχαμε ένα σύστημα που έπαιζε τις νότες να το κάνουμε να παίξει Μουσική.

Μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω? Σίγουρα Ναι, πιστεύω πως μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα, αλλά προσπαθούμε να εξαντλήσουμε όλες τις χαμηλού κόστους λύσεις, πριν προβούμε σε χειρουργία και έξοδα.

Reaction score
1.788
Δεν έχω να απαντήσω κάτι εγώ, τα χουμε πει 10 φορές...εγώ απλά διασκεδάζω πλέον με την όλη φάση για διάλειμμα από το διάβασμα...
Αλεξ φανταζομαι να καταλαβαινεις την ουσια της ερωτησης μου. Η αν θελεις καλυτερα της αποριας μου για το αν ο χωρος πλεον λογω της ιδιαιτεροτητας του επιτελους [[συνεργαζεται] σωστα , και δεν διμιουργει την εντυπωση της [ακυρωσης] .
Κατι που κατα το παρελθον ειχε εντοπισει και ο Βασιλης αλλα και ολη η παρεα . Μαλιστα εγω προσωπικα ειχα πει τοτε οτι ολη την ενεργεια την αποροφα λες και καθε [κρουση] την ρουφαει ο τοιχος!!
Επισης να ξαναπω οτι πραγματι ειναι πολυ τυχερος οποιος εχει προσωπικο χωρο ακροασης και μπορει να χτιζει ορθα την αρχη των παντων που ειναι ο σωστος χωρος..
Θα ξαναπω επισης οτι δυστυχος οι περισσοτεροι [θνητοι] οπως και ο γραφων, δεν εχουμε την πολυτελεια των πρωτων, αλλα μπορουμε και εμεις να απολαμβανουμε οικιακα και οχι στουντιακα την μουσικη μας τουλαχιστον σε σταθμες που δεν επεμβαινει ενεργα ο χωρος ενος σαλονιου.
Τα παραπανω που γραφω ως απορια - ερωτηση, το ξαναλεω τα εχουν εντοπισει πολλα παιδια απο την παρεα ακομα και γνωστος Ελληνας κατασκευαστης ηχειων . Ειμαι σιγουρος οτι σε θεματα εικονας σαφως θα ειναι καλυτερο . Τωρα αν ειναι χαμηλη η σκηνη η το βαθος ειναι ετσι, η γιουβετσι ειναι κατι που μονο ο μηχανικος ηχου μπορει να το γνωριζει απολυτα. Εμεις απλα λεμε την μαμακια μας .
Ελπιζω να μην σε αποσπα η ερωτηση-απορια μου απο το διαβασμα λογω του συναισθηματος της ευεξιας !!

Last edited:

Reaction score
1.788
Μόνο ένα σχόλιο...
Είναι πραγματικά τιμητικό για το επίπεδο του φόρουμ μας τα μέλη να μαλώνουν για το ποιο έχει τον καλύτερο μετρημένο χώρο....
Κλάσεις ανώτερο από οποιαδήποτε διαμάχη οπουδήποτε αλλού....
Κρατήστε όμως ένα επίπεδο...
Νικ , δεν νομιζω οτι μαλωνουμε. Υπαρχει πολλες φορες το θαρρος λογω γνωριμιας με τον Βασιλη [για το συγκεκριμενο θεμα] και κανουμε και λιγη πλακα, βλεπεις την τραβαει και ο ογανισμος του, αλλα κυριος προσεχουμε [τουλαχιστον εγω] να αποφευγω την διαλεκτο της Βαρβακιου αγορας με προτασεις του τυπου κ@βλ@ βαλε κατι να πιουμε. και διαφορα αλλα τετοιας πενας!

Reaction score
1.788
@Στην περίπτωση του ΜΗ είχαμε ένα καλό σύστημα και ένα καλό χώρο, αλλά μέτριο αποτέλεσμα (επιεικώς) .
Τί έφταιγε? αρχικά η κακή τοποθέτηση των ηχείων.

Τί πετύχαμε μέχρι στιγμής, Πετύχαμε ένα σύστημα που έπαιζε τις νότες να το κάνουμε να παίξει Μουσική.

Μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω? Σίγουρα Ναι, πιστεύω πως μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα, αλλά προσπαθούμε να εξαντλήσουμε όλες τις χαμηλού κόστους λύσεις, πριν προβούμε σε χειρουργία και έξοδα.

Ζ , respect!!!!!!!

D

deleted user 10898

Guest
Πσσσ , τρία πόστς στη σειρά !! Ποιος είσαι ρε ? ο takis 6c33 είσαι ρε??
John διαβάζω για διπλα συστήματα σε μετρημένο χώρο...
Δεν κάνεις μια παρουσίαση να γουστάρουμε;

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney