PC Audio Source

Reaction score
373

Reaction score
373
http://www.murata.com/products/emc/knowhow/lte/period_3.html

Επίσης με προβλημάτισε το γεγονός ότι τα περισσότερα καλώδια usb όπως και το εσωτερικό των τροφοδοτικών χρησιμοποιούν φερρίτες για καταστολή θορύβου. Τους βρίσκουμε ακόμα και σε τυπωμένα κυκλώματα... Αυτός ήταν και ο λόγος που θέλησα να πειραματιστώ.

D

deleted user 10898

Guest
Πάνο ο Ζαπάντης εκτός από το ειρωνικό στυλ που και εμένα πολλές φορές με είχε κάνει έξαλλο, παρέθεσε κάποια λινκ αρκετά χρήσιμα σε σχέση με αυτά που υποστηρίζεις.
Ο Κόγιας έκατσε και έγραψε ολόκληρο άρθρο για να σου εξηγήσει.
Ωραία τα λινκ σου, πιστεύεις ότι λένε κάτι διαφορετικό από αυτό που ανέλυσε ο Κόγιας?

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Ο Ζαπ (δεν γνωριζόμαστε) έχει ιδιαίτερο ομολογουμένως στύλ και εύκολα δημιουργεί θέματα.
Οποιος όμως παρακολουθεί στοιχειωδώς το φόρουμ βλέπει πως δεν είναι από προσωπικές εμπάθειες ορμώμενο.
Τουλάχιστον αυτό αντιλαμβάνομαι εγώ.
Μπορεί κάλλιστα ο καθένας μας να προσπεράσει το ύφος του αλλά όχι την ουσία των γραφόμενων. Έχει ζουμί το πράμα.

Reaction score
373
Πάνο ο Ζαπάντης εκτός από το ειρωνικό στυλ που και εμένα πολλές φορές με είχε κάνει έξαλλο, παρέθεσε κάποια λινκ αρκετά χρήσιμα σε σχέση με αυτά που υποστηρίζεις.
Ωραία τα λινκ σου, πιστεύεις ότι λένε κάτι διαφορετικό από αυτό που ανέλυσε ο Κόγιας?

Vet τα link που παραθέτω είναι αυτά που μελέτησα. Ο Κόγιας μου εξήγησε πως λειτουργεί η μεταφορά των δεδομένων αναλυτικά. Κατάλαβα λοιπόν κι εγώ με την σειρά μου ότι η χρήση τους τελικά στο καλώδιο σάτα δεν οφελεί.

Όσο για τον Ζαμπάντι, ναι έβαλε κάπια λινκ που μαζί με αυτά όμως με στόλισε. Λειτουργεί δηλαδή κάπως σαν τον Σωκράτη που τιμωρούσε τους μαθητές του ή θέλουμε να καταλήξουμε στο ότι ''έ εντάξει δεν έγινε και τίποτα βρε αδερφέ...'' Να ξέρω αν είναι να ζητήσω και συγνώμη αν παρεξήγησα τους χαρακτηρισμούς του στο πρόσωπό μου.

Reaction score
373
Ο Ζαπ (δεν γνωριζόμαστε) έχει ιδιαίτερο ομολογουμένως στύλ και εύκολα δημιουργεί θέματα.
Οποιος όμως παρακολουθεί στοιχειωδώς το φόρουμ βλέπει πως δεν είναι από προσωπικές εμπάθειες ορμώμενο.
Μπορεί κάλλιστα ο καθένας μας να προσπεράσει το ύφος του αλλά όχι την ουσία των γραφόμενων. Έχει ζουμί το πράμα.
Έχω μάθει στην ζωή μου να σέβομαι και να μην θίγω ποτέ κανέναν. Όλα τα χρόνια που γράφω σε φόρουμ προσέχω ιδιαίτερα την συμπεριφορά μου και δεν έχω δημιουργήσει ποτέ θέματα εκτός από δύο φορές όπου απολογήθηκα και με το παραπάνω.

Κακία δεν κρατάω σε κανέναν αλλά έχουμε όλοι μας αξιοπρέπεια και δεν δεν πρέπει να θίγουμε κανέναν χωρίς λόγο.

Δεν ξέρω τι είδους ζουμί, εννοείς, ότι έχει το πράγμα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Φιλε Πανο......δυστυχως εχεις απο μια μερια τα δικια σου.....σχετικα με καποια ειρωνικα -καυστικα σχολια ειδικα απο την πλευρα του φιλου μου του Ζαπαντη!!
Και εδω ειναι το κουλο της υποθεσης οτι ο Ζαπαντης συχνα τρελλαινεται,σελληνιαζεται,αγανακτει ,αφριζει με τις γενικευμενες ομως καφριλες πολλων βαρεμενων στο διαδικτυο οπου δυστυχως ποιο πολυ κανουν ζημια με τα γραπτα τους παρα καλο....γιατι αυτος ο χριστιανος εχει πραγματικα ριξει απιστευτο διαβασμα πολλα μερονυχτα σχετικα με αυτα τα θεματα,το τηλεφωνο του για οποιον θελει την οποιαδηποτε βοηθεια ειναι παντα ανοιχτο και ποτε σε κανεναν δεν την αρνηθηκε...

Χωρις να θελω να κανω τον πυροσβεστη δεν θεωρω οτι ο Ζαπ αποσκοπει να σε προσβαλλει ....φταιει ο τροπος του?..μπορει,ειναι χοντροπετσος?ειναι.
Απλα παθιαζεται βασιζομενος στις γνωσεις του και τα ψιλοκανει πο@τανα καποιες φορες ....κακως η καλως αυτος ειναι........ειναι ομως και ενα μελος που τα δινει ολα σε οποιον το ζητησει και δεν υπερβαλλω φιλαρακι!!!

Gojakla

Reaction score
7.494
Ζουμί εννοώ πως το παλλουκάρι έχει γνώσεις και γράφει ωραία λέλουδα... και τα λινκ του επίσης χρήζουν αρκετής μελέτης...
Δατς ολ... :drinks:

Reaction score
677
Αντώνη μου κανείς δεν αμφισβήτησε την γνώση.
Εγώ δεν αμφισβητώ ούτε τον τρόπο.Ανάλογα το μέρος όμως.
Και το κάθε μέρος έχει τους δικούς του κώδικες.
Κι εγώ σε μια παρέα κολλητών θα βρίσω,θα πειράξω,θα γκαρίξω,θα πλακωθώ,κλπ..
Κάθε μέρα με αγριοφορτηγατζήδες έχω να κάνω,ξέρω τι μου γίνεται.
Σε ένα τεχνικό φόρουμ όμως που δεν μας διαβάζουν οι πέντε κολλητοί μας,πιστεύεις πως αυτός είναι τρόπος και μέθοδος να περάσεις γνώση;
Ειδικά σε ένα φόρουμ οπού μετά από τόσες ακροάσεις η μουσική θα έπρεπε να έχει μαλακώσει τρόπους και χαρακτήρες (εκτός και εκνευρίζει,συμβαίνει κι αυτό σε μερικά συστήματα).
Η γνώση είναι περίεργο πράγμα,μπορεί κανείς να κρυφτεί πίσω της για να εξυπηρετήσει εαυτό ,μπορεί όμως να βγάλει και μπροστά κάποιον που αληθινά μαθαίνει ενώ διδάσκει.
Εκτός πια και κάποιος και τα ξέρει όλα.(Εκεί όμως θα ξέρει και τον τρόπο.Ευτυχώς.)

Reaction score
1.815
Nικόλα τα θέματα που ανοίγονται στο site, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται και τον ανάλογο σεβασμό από τα μέλη και από τους συντονιστές ή όποιον άλλον ανήκει στην ομάδα διαχείρισης.

Θεωρώ ότι το να οξύνονται τα πνεύματα και μετά να δίνουμε "άφεση" λόγω πληροφόρησης, είναι κάτι που δείχνει μια τάση να "αφήνεται" το οποιοδήποτε θρεντ σε πολλαπλές θεάσεις, γιατί "τραβάει" (θετικά ή αρνητικά λίγο ενδιαφέρει μάλλον).

Σε κανένα καταξιωμένο ξένο forum δε συμβαίνει αυτό.
Τηρούνται πάντα οι κανόνες ευγένειας ή αν θες και "πλάκας".
Τώρα θα μου πεις.. "Εεε αυτό είναι. Όποιος γουστάρει γράφει και όποιος θέλει φεύγει"...

Μήπως άραγε γι αυτό και ο κόσμος δεν αρέσκεται να γράφει εδώ μέσα και καταντήσαμε "ένα μάτσο βιόλες" να τα λέμε μεταξύ μας?
(λέω εγώ τώρα...)

Reaction score
373
Nικόλα τα θέματα που ανοίγονται στο site, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται και τον ανάλογο σεβασμό από τα μέλη και από τους συντονιστές ή όποιον άλλον ανήκει στην ομάδα διαχείρισης.

Θεωρώ ότι το να οξύνονται τα πνεύματα και μετά να δίνουμε "άφεση" λόγω πληροφόρησης, είναι κάτι που δείχνει μια τάση να "αφήνεται" το οποιοδήποτε θρεντ σε πολλαπλές θεάσεις, γιατί "τραβάει" (θετικά ή αρνητικά λίγο ενδιαφέρει μάλλον).

Σε κανένα καταξιωμένο ξένο forum δε συμβαίνει αυτό.
Τηρούνται πάντα οι κανόνες ευγένειας ή αν θες και "πλάκας".
Τώρα θα μου πεις.. "Εεε αυτό είναι. Όποιος γουστάρει γράφει και όποιος θέλει φεύγει"...

Μήπως άραγε γι αυτό και ο κόσμος δεν αρέσκεται να γράφει εδώ μέσα και καταντήσαμε "ένα μάτσο βιόλες" να τα λέμε μεταξύ μας?

(λέω εγώ τώρα...)

Είναι ένας λόγος που και εγώ αποφεύγω να γράφω σε αυτό το φόρουμ κάτι που φαίνεται από τον αριθμό των μηνυμάτων μου. Χωρίς βέβαια αυτό που λέω να αντιπροσωπεύει τον συνολικό αριθμό ατόμων που γράφουν εδώ.

Reaction score
373
Φιλε Πανο......δυστυχως εχεις απο μια μερια τα δικια σου.....σχετικα με καποια ειρωνικα -καυστικα σχολια ειδικα απο την πλευρα του φιλου μου του Ζαπαντη!!
Και εδω ειναι το κουλο της υποθεσης οτι ο Ζαπαντης συχνα τρελλαινεται,σελληνιαζεται,αγανακτει ,αφριζει με τις γενικευμενες ομως καφριλες πολλων βαρεμενων στο διαδικτυο οπου δυστυχως ποιο πολυ κανουν ζημια με τα γραπτα τους παρα καλο....γιατι αυτος ο χριστιανος εχει πραγματικα ριξει απιστευτο διαβασμα πολλα μερονυχτα σχετικα με αυτα τα θεματα,το τηλεφωνο του για οποιον θελει την οποιαδηποτε βοηθεια ειναι παντα ανοιχτο και ποτε σε κανεναν δεν την αρνηθηκε...

Χωρις να θελω να κανω τον πυροσβεστη δεν θεωρω οτι ο Ζαπ αποσκοπει να σε προσβαλλει ....φταιει ο τροπος του?..μπορει,ειναι χοντροπετσος?ειναι.
Απλα παθιαζεται βασιζομενος στις γνωσεις του και τα ψιλοκανει πο@τανα καποιες φορες ....κακως η καλως αυτος ειναι........ειναι ομως και ενα μελος που τα δινει ολα σε οποιον το ζητησει και δεν υπερβαλλω φιλαρακι!!!
Γιατί δυστυχώς βλάση; Δεν θα έπρεπε να έχω δίκιο;

Κι άμα έχει τις κακές του δηλαδή ο κάθε Ζαπάντης θα την πληρώνει ο κάθε εγώ;

Αν είναι έτσι χύμα να το κάνω κι εγώ και όλοι που γράφουν και να γίνει της εκμισθωμένης γυναικούς το σιδηρούν κιγκλίδωμα και να βγούμε και στον δρόμο να παίξουμε και μπουνιές.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Γιατί δυστυχώς βλάση; Δεν θα έπρεπε να έχω δίκιο;
Πανο το δυστυχως εχει να κανει με το πως εξελιχθηκε η κουβεντα .......και με σενα φυσικα!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Ίσως με μπλέκεις με άλλον.Δεν γνωριζόμαστε .
Σχετικά τώρα με οτι με αφορά .
Παρακολούθησα το ποστ από την αρχή του χωρίς κανένα σχόλιο .
Όταν όμως δήλωσες οτι η αλλαγή ενός φερίτη σε καλωδιοταινία data επέφερε "βελτίωση στο βάθος της σκηνής και τον εστιασμό σε κάποιο βαθμό όπως και την λεπτομέρεια " σκέφτηκα οτι κάνεις πλάκα .Εκ της απαντήσεως κατάλαβα οτι το εννοούσες οπότε έκρινα σκόπιμο να σου ζητήσω τις πηγές που επικαλέστηκες η έστω την εξήγηση .
Η παρατήρηση μου
......... να μείνεις με "εντυπώσεις από μαρτυρίες" που ταλαιπωρούν τον χώρο της μουσικής αναπαραγωγής επί δεκατίες και θρέφουν τους μύθους του hiend
εξηγείται ως εξής.
Η βιομηχανία του Hiend στηρίζεται πλειστάκις σε μαρτυρίες ενθουσιασμένων ακροατών που αναπαράγονται χωρίς ίχνος επιστημονικής εξήγησης που να τις στηρίζει και να τις δικαιολογεί .Σαν τέτοια θεωρώ "την βελτίωση του βαθους............. " που περιέγραψες .

Gojakla

Reaction score
7.494
Αντώνη μου κανείς δεν αμφισβήτησε την γνώση.
Εγώ δεν αμφισβητώ ούτε τον τρόπο.Ανάλογα το μέρος όμως.
Και το κάθε μέρος έχει τους δικούς του κώδικες.
Κι εγώ σε μια παρέα κολλητών θα βρίσω,θα πειράξω,θα γκαρίξω,θα πλακωθώ,κλπ..
Κάθε μέρα με αγριοφορτηγατζήδες έχω να κάνω,ξέρω τι μου γίνεται.
Σε ένα τεχνικό φόρουμ...
Σωκράτη έχοντας συμμετάσχει σε πολλά φόρουμ με διάφορες θεματολογίες θα σου πώ το εξής.

Καλώς η κακώς κάθε ένα από αυτά έχει ένα χαρακτήρα.
Είτε αυτός προέρχεται από έναν ιδιοκτητήτη, είτε αποπ την ομάδα διαχείρισης, είτε από τα ίδια τα μέλη, χαρακτήρας υπάρχει.

Εμείς σαν μέλη, μπαίνοντας σε έναν χώρο, παρακολουθούμε και συμμετέχουμε.
Αν μας κάνει, έχει καλώς.
Αν όχι, υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών.

Γιατί πρέπει να κάνουμε τα φόρουμ αλλιώς από ότι είναι;
Θέλω να πώ... Αν όλα ήταν καθως πρέπει, και έτσι, και αλλιώς, και γιουβέτσι... θα είχαμε ένα φόρουμ... :p

Reaction score
373
Όταν όμως δήλωσες οτι η αλλαγή ενός φερίτη σε καλωδιοταινία data επέφερε "βελτίωση στο βάθος της σκηνής και τον εστιασμό σε κάποιο βαθμό όπως και την λεπτομέρεια " σκέφτηκα οτι κάνεις πλάκα .Εκ της απαντήσεως κατάλαβα οτι το εννοούσες οπότε έκρινα σκόπιμο να σου ζητήσω τις πηγές που επικαλέστηκες η έστω την εξήγηση .
Η παρατήρηση μου
εξηγείται ως εξής.
Η βιομηχανία του Hiend στηρίζεται πλειστάκις σε μαρτυρίες ενθουσιασμένων ακροατών που αναπαράγονται χωρίς ίχνος επιστημονικής εξήγησης που να τις στηρίζει και να τις δικαιολογεί .Σαν τέτοια θεωρώ "την βελτίωση του βαθους............. " που περιέγραψες .

Ναι η αλήθεια είναι πως σε μπέρδεψα. Συγνώμη...

Έχεις δίκιο τα παρακάτω αλλά πολλές βελτιώσεις που δεν μετριούνται κάποιες φορές ακούγονται. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια και να ζω ένα placebo effect. Τι να πω....

Reaction score
373
Η παρατήρηση μου
εξηγείται ως εξής.
Φερρίτες δεν έχω βάλει μόνο στο καλώδιο σάτα αλλά και στα καλώδια τροφοδοσίας της κάρτας ήχου και στα καλώδια τροφοδοσίας δύο ανεμιστήρων ψύξης. Φουλ στους φερρίτες:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.639
Members
38.585
Νεότερο μέλος
SimosPan