Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.844
Άμα είναι ετσι μετά από βελτίωση ,φαντάσου πως ήτανε πριν.....που δεν ειναι αλλος απο το να ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ!!

Άμα είναι ετσι μετά από βελτίωση ,φαντάσου πως ήτανε πριν.....που δεν ειναι αλλος απο το να ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ!!
εχω ακουσει για κατι τετοιο....ενα εχω να πω....επειδη ξερω τον ΜΗ ....ετοιμαστε ''πανες'' ενηλικων....
Αυτός ο κυριούλης φέρνει λίγο στον Βέγγο...εχω ακουσει για κατι τετοιο....
![]()
Θα σκασει ο antkots....
Χαιρετώ τον αγαπημένο και παιδικό μου φίλο Σάκη.... μαζί με το καλωσόρισες στην τρελή παρέα μας... σου στέλνω την αγάπη μου τα φιλιά μου!στη ''στρουγγα'' της ταρατσας...
Δηλ τι ,υπαρχει τετοιο ατομο εδω ?Δεν διακατεχεται απο εγωισμους αλλα ουτε εχει επιδηκτικες τασεις. Οτι κανει το κανει γι αυτον, και μονο γι αυτον. Δεν εχει την αναγκη να αποδειξει τιποτα.
Bασιλη σε βλεπω κεφατο και μαχιμο......για πειραγμα......καλως μας ηλθες βρε...!!!!!forget the rest.... vasilis is the best....
Αναφερομαι στον στενωτερο κυκλο της παλαι ποτε ΕΒΝΕ! Ηταν η εποχη που μια ρομαντικη ομαδα 5-6 νοματαιων ειχε και ενα φορτηγακι για τις ηχητικες αποδρασεις της.!! Η τουλαχιστον ετσι πιστευαν καποιοι.Δηλ τι ,υπαρχει τετοιο ατομο εδω ?
Φυσικα ολα τα συστηματα δεν ειναι αυτα που εχουν ανεβει,υπαρχουν πολλα περισσοτερα και ακριβοτερα που δεν τα εχουμε δει,γιατι δεν τα εχουν δειξει!
Χαιρετώ τον αγαπημένο και παιδικό μου φίλο Σάκη.... μαζί με το καλωσόρισες στην τρελή παρέα μας... σου στέλνω την αγάπη μου τα φιλιά μου!![]()
![]()
Κολλήσαμε από τα σορόπια.forget the rest.... vasilis is the best....
πριτσ!!!!!!!!!!!!!!! μεχρι εδω!μίλα ανοιχτά Vladimir, πες τα ΟΛΑ!!!
Νταξ! φχαριστώ φιλαράκι, και συ δεν πας πίσω....Yiannis_B you are the best!
γιατι του εμειναν αυτια;;Με τόση ηχητική πίεση που να μείνουν μαλλιά![]()
Απαγορευονται τα greeklish.. vasilis ....
δηλ, θα εχουμε και δεύτερα νεα και 3τα.....κτλΤραβάτε για ύπνο.... την Τρίτη το βράδυ θα έχω τα πρώτα νέα....![]()
![]()