Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Δεν διακατεχεται απο εγωισμους αλλα ουτε εχει επιδηκτικες τασεις. Οτι κανει το κανει γι αυτον, και μονο γι αυτον. Δεν εχει την αναγκη να αποδειξει τιποτα.
Δηλ τι ,υπαρχει τετοιο ατομο εδω ?
Φυσικα ολα τα συστηματα δεν ειναι αυτα που εχουν ανεβει,υπαρχουν πολλα περισσοτερα και ακριβοτερα που δεν τα εχουμε δει,γιατι δεν τα εχουν δειξει!

Reaction score
1.788
Δηλ τι ,υπαρχει τετοιο ατομο εδω ?
Φυσικα ολα τα συστηματα δεν ειναι αυτα που εχουν ανεβει,υπαρχουν πολλα περισσοτερα και ακριβοτερα που δεν τα εχουμε δει,γιατι δεν τα εχουν δειξει!
Αναφερομαι στον στενωτερο κυκλο της παλαι ποτε ΕΒΝΕ! Ηταν η εποχη που μια ρομαντικη ομαδα 5-6 νοματαιων ειχε και ενα φορτηγακι για τις ηχητικες αποδρασεις της.!! Η τουλαχιστον ετσι πιστευαν καποιοι.

Y

Yiannis_B

Guest
Χαιρετώ τον αγαπημένο και παιδικό μου φίλο Σάκη.... μαζί με το καλωσόρισες στην τρελή παρέα μας... σου στέλνω την αγάπη μου τα φιλιά μου! :welcome: :drinks:
forget the rest.... vasilis is the best....
Κολλήσαμε από τα σορόπια.:rolleyes:...Yiannis_B you are the best!

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Σύννεφα Μυστηρίου, απλώνονται γύρω από το Ρετιρέ του ΜΗ, οι φήμες διίστανται.

Κάποιο λένε για ότι γίνονται οικοδομικές εργασίες, λέτε να μεγαλώνει το ρετιρέ?
Κάποιοι άλλοι λένε πως είδαν (από μακριά) να ξεφορτώνονται μεγάλα κιβώτια που έγραφαν R....ort
Άλλοι λένε πως είδαν τον Bruno (Hypex) να κόβει βόλτες στα νότια προάστια.
Άλλοι πιστεύουν πως "έκλεισε" την Αλεξίου για live εμφάνιση προκειμένου να μας αποδείξει ότι η "σκηνή του" είναι στο σωστό ύψος.

Τι να πω δεν ξέρω πάντως κάποια στιγμή που τον πήρα τηλ. μου είπε "δεν μπορώ να μιλήσω τώρα" και το έκλεισε, αλλά πρόλαβα να ακούσω κάποιους ψαλμούς!!!! Μήπως τελικά έκανε αγιασμό για να διώξει τα στάσιμα δαιμόνια?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Μέχρι να υπάρξει επίσημο ανακοινωθέν τα πάντα είναι ψεύδη .
Και η Τρίτη είναι πολύ κοντά .Από τέλος εβδομάδας :cool:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.192
Members