Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

gonis

Luger
Reaction score
12.505
Παντελη προσεξε τις εγγραφες στο youtube γιατι η παραμορφωση κανει κακο στα ηχεια και οπως ειπε ο Ζαπ τα μεγαφωνα δεν ειναι σονυ

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Εκει μακρυα στην Κορινθο
μετα τον ισθμο
θα παμε και θα λυσουμε
τον γορδιο δεσμο

Reaction score
8.905
θα μιλήσω για όλους και για όλα... όταν θα έρθει η ώρα....:rolleyes:
Ένα θα σας πω... έγινε ακουστικό χάλι-έντ τεστ (μίτινγκ) σήμερα... ακούγαμε (με dj Παντελή) επί 3 ώρες φλάκια με τρελά γκάζια από πάνκ - νιού γουέιβ - γκράντζ - χάρντ κόρ κλπ.... και παραμείναμε αξύριστοι....:geek: για φωνάξτε μας στο σπίτι σας για ανάλογο τεστ...:tongue: και να έχετε επαρκή κάβα...:laugh:

Last edited:

Reaction score
1.815
Μη μασάς ρε!
Το ηχείο είναι άψογο!
Ο καθένας θα στα κάνει τούμπανο ως συνήθως... λες και του έκλεψες το γλυκό απ' το βάζο.
Είναι ατού του Ελληνάρα αυτό, το ξέρουμε.:fuckyou:

Εγώ πάντως έφυγα αξύριστος χθες, αλλά κολλάω από τα μέλια ακόμα και μπορώ να πω "me gusta ρεε", τζαστ λάικ ιτ ιζ!!
Καλορίζικος ο τζαπανέζος man!!!:thumbsup:

Περισσότερο απ' όλα γουστάρω που κάνεις την κ@βλα σου και πραγματοποιείς τα φετίχ και τα "θέλω" σου, χωρίς να μασάς...:hi:

Last edited:

Reaction score
8.905
Μη την αλλη τεταρτη ραντεβου στο τσαρδι σου.....μελετηστε ποιες περιοχες θελουν σηκωμα και φερνω Μακιον και Lio και θα γινει του Equalizer !!!!!
Oi μετρητες τυποι παρακαλουντε να δωσουν το παρον στα ....σηκωματα των περιοχων!Πωωωωως το ακουτε?:sleep: η :o
Θα το σκεφτώ...:whistling: γιατί μου την εκφώνησες ταράτσα....:fuckyou: :lolsign:

Σε περιμένω παλιοκορίνθια και γουστάρω νέα κόλπα σαν τρελός... :welcome: :imtheking:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Εχετε λαλησει......δεν υπαρχει περιπτωση..........οι εγκεφαλικες βλαβες προχωρανε ακαθεκτες!!!!:D:D:D:D:D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo